Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΜΕ 1-2

ΕΝΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΜΕ 1-2
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έδειξε και πάλι το πραγματικό του πρόσωπο και πραγματοποίησε μια σοβαρή εμφάνιση ανάλογη όπως αρμόζει στην ιστορία του και επικράτησε μέσα στον Λαγκαδά με αντίπαλο τον ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ 1-2, (0-1 το ημίχρονο).

Οι «μελανόλευκοι» μπήκαν με ψυχή στο παιχνίδι έχοντας ευκαιρίες με τον Παπαδόπουλο στο 22΄να ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς μπήκαν αποφασισμένοι για όλα πιέζοντας και ισοφάρισαν στο 56΄ με τον Ταχματζίδη. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ στο 58΄ με τον Γκουντρουμπή απάντησε αμέσως και διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για την ομάδα της Κατερίνης, η οποία είχε στην παρθενική του εμφάνιση και το νέο απόκτημα τον Γάλλο μέσο Ουατταρά. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ικανοποίησε πλήρως καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα και τους 50 φιλάθλους που ταξίδεψαν από την Κατερίνη για να βρίσκονται στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας. Οι «μελανόλευκοι» παρουσίασαν μια συγκροτημένη ομάδα συμπαγής στην άμυνα και έχοντας αυτοπεποίθηση και ζήλο για το ποθούμενο αποτέλεσμα. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τους φιλάθλους και τους φίλους της ομάδας που υποστήριξαν θερμά και συνεχώς τους ποδοσφαιριστές μας.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί την ΑΠΕ Λαγκαδά για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ιστορική ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: (προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης), Παπατολίκας, Καραγκούνης, Τουλίκας(Λαμπίρης), Κανταρτζής, Τουλκερίδης, Κραγιόπουλος, Ουατταρά, Κωστίκος, Κτιστόπουλος(Σαμανίδης), Γκουντρουμπής(Κατσιαμήτας), Παπαδόπουλος(Παραφέστας). Μετείχαν επίσης στην 18άδα οι: Κυριλλίδης, Κοκονάζι, Τοπουζλής.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ