Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Πιερικός - ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ

Πιερικός - ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ
Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και έχασε στις λεπτομέρειες με 0-2 έπειτα από δικά του λάθη στην άμυνα που στοίχησαν.

Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους το 0-1 από τον Παναγιωτόπουλο στο 71΄ και το 0-2 από τον Παπαρτζή στο 92΄. Στο β΄ ημίχρονο και μετά τις αλλαγές του προπονητή ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανέβασε την επίδοσή του και πίεσε τον αντίπαλο χωρίς να καταφέρει να μειώσει στο σκορ, έχοντας δοκάρι με τον Κωστίκο και ευκαιρίες με τον Γκουντρουμπή. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί την αποστολή του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ, τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Ευχαριστεί τους φιλάθλους που βρέθηκαν Κυριακή απόγευμα στο γήπεδο, τους διαιτητές του αγώνα κ. Νίκολιτς Ντράγκαν, κα. Πατρή Αικατερίνη, κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: (προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης), Παπατολίκας(Τοπουζλής),Σαμανίδης,(Γούτσιος), Καραγκούνης,(Καρτσαμπάς), Κανταρτζής, Κυριλλίδης,(Παραφέστας), Τουλκερίδης, Τερζής,Λαζαρίδης(Καταχιώτης),Κραγιόπουλος(Κωστίκος),Γκουντρουμπής(Κοκονόζι),Κτιστόπουλος(Λαμπίρης). Η ομάδα του Α.Ο.ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ αγωνίστηκε με τους: (προπονητής Λεωνίδας Υφαντίδης), Κολιοφούκας, Ραφαηλίδης, Παλάσκας, Μετεντζίδης, Μίλκας, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παναγιωτόπουλος, Μοσχάκης, Νικολαϊδης, Καθάριος. Έπαιξαν επίσης: Κουραλίδης, Δρόσος, Πολύζος, Ιωαννίδης, Ρετζίνας, Παπαρτζής, Πιπερτζής.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ