Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Στην 6η θέση το διπλό των γυναικών με την Κατερίνα Νικολαϊδου. Την Κυριακή στο μικρό τελικό

Στην 6η θέση το διπλό των γυναικών με την Κατερίνα Νικολαϊδου. Την Κυριακή στο μικρό τελικό
Με την παρουσία του στο μικρό τελικό της Κυριακής (09:05 τοπική ώρα , 15:05 ώρα Ελλάδας) θα ολοκληρώσει την συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαρασότα το διπλό σκιφ των γυναικών. Οι Κατερίνα Νικολαϊδου και Αννέτα Κυρίδου πήραν την 6η θέση στον ημιτελικό της Παρασκευής και δεν κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό.

Έχοντας μόλις δυο μήνες μαζί το ελληνικό πλήρωμα πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε αντιπάλους που είναι χρόνια μαζί και πλέον θα διεκδικήσει ένα καλό πλασάρισμα που θα αποτελέσει την αρχή για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Τα δυο κορίτσια έχασαν πολύτιμο έδαφος μετά τα πρώτα 500μ. και παρέμειναν στην 6η θέση μέχρι τον τερματισμό σημειώνοντας χρόνο 7:17.12

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε μια δύσκολη κούρσα μπροστά μας και προσπαθήσαμε να κρατηθούμε μαζί με τα υπόλοιπα πληρώματα ως τα 1000μ. Τα κορίτσια είναι ένα νέο πλήρωμα και οι αντίπαλοί τους πολύ έμπειροι» τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Τόλης Παλαιοπάνος.

«Είμαστε ένα πολύ νέο πλήρωμα παρόλα αυτά θέλαμε να πετύχουμε κάτι καλό σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα . Δεν καταφέραμε να περάσουμε στον τελικό και τώρα θέλουμε να κάνουμε μια καλή κούρσα στον μικρό τελικό. Βλέπουμε μπροστά και βλέπουμε τους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο» τόνισε η Κατερίνα Νικολαΐδου.

Πηγή : http://kopilasia.gr