Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Το επίσημο αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι (t-shirt) του Υψηλάντειου Αγώνα Δρόμου 2017

 Το επίσημο αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι (t-shirt) του Υψηλάντειου Αγώνα Δρόμου 2017
Η οργανωτική επιτροπή του Υψηλάντειου Αγώνα Δρόμου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει το επίσημο αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι (t-shirt) της διοργάνωσης. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι οι όμορφοι χρωματισμοί, η ποιότητα, η άρτια εφαρμογή του και η έμφαση στο μήνυμα: «ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ».

Το τεχνικό μπλουζάκι, θα λάβουν όλοι οι αθλητές – αθλήτριες, που έχουν δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση, ενώ θα μπορούν να το παραλάβουν μαζί με τον αριθμό τους κ.α., από τη γραμματεία της διοργάνωσης το Σάββατο 09 – 09 – 2017 κατά τις ώρες 19:00 – 21:00 από τα γραφεία του ΜΠΣ “Αλέξανδρος Υψηλάντης”, στην κεντρική πλατεία της Νέας Τραπεζούντας πλησίον του χώρου της εκκίνησης.



Επίσης, την ημέρα του αγώνα έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση (10:00 π.μ.), στην πλατεία του χωριού. Όπως είναι γνωστό ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 πμ στη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 10.000 μέτρων (τρέξιμο αγωνιστικού χαρακτήρα) & 5.300 μέτρων (περπάτημα μη αγωνιστικού χαρακτήρα)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: 1)Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Νέας Τραπεζούντας Πιερίας "Αλέξανδρος Υψηλάντης" και 2) Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης.

Υποστηρικτής του αγώνα είναι ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ”.

Οι συμμετοχές θα περιοριστούν στις 300 και θα δοθεί προτεραιότητα στον αγώνα δρόμου.

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeWq7Um3pQh15-nEhfoGBlxDO0Pi4WYfKbdVUmThD2cvjWGfA/viewform