Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Σημαντική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου!

Σημαντική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου!
Ο Δήμος Ναυπλιέων καλεί τους συμβολαιογράφους του Εφετείου Ναυπλίου να απέχουν από τους πλειστηριασμούς! 
Να περιμένουμε αντίστοιχη απόφαση και από το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης;
Να το φέρουν σαν πρόταση οι Δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Κατερίνης για να ανακουφιστούν όσοι συμπολίτες μας πλήττονται από τους πλειστηριασμούς και στην πόλη μας!

"Με ομόφωνη απόφαση που ελήφθη στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμος Ναυπλιέων ενισχύει την με αριθμό 187/2017 προγενέστερη απόφαση του, με την οποία στηρίζει όλους όσοι αγωνίζονται για να προστατέψουν την πρώτη κατοικία τους και τα ζωτικά περιουσιακά τους στοιχεία και καλεί τους Συμβολαιογράφους του Εφετείου Ναυπλίου να απέχουν από τη διενέργεια πλειστηριασμών έως τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Σε σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αναφέρεται ότι: «Δια της παρούσας απόφασης και σε συνέχεια της αρ. 187/2017 προγενέστερης απόφασης , το Σώμα καλεί τα μέλη του συμβολαιογραφικού συλλόγου του Εφετείου Ναυπλίου να απέχουν από τη διενέργεια πλειστηριασμών μέχρι τον Οκτώβρη και παράλληλα και από τους επικείμενους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που θίγουν οικονομικά τους συμπολίτες μας και απειλούν την κοινωνική συνοχή της περιοχής μας»."

*Επίσης την αποχή τους από τους πλειστηριασμούς έως την 1η Οκτωβρίου 2017 αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι της Θεσσαλονίκης, κατά την προ ημερών έκτακτη Γενική Συνέλευσή τους.

Πληροφορίες από : http://www.argolikeseidhseis.gr/2017/08/blog-post_549.html