Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Σύλλογος Γυναικών Λιτοχώρου: ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ!

Σύλλογος Γυναικών Λιτοχώρου: ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ!
Η τελευταία παράσταση της ομάδας «ΑΤΑΚΑ» την περασμένη Πέμπτη (17 Αυγούστου), συγκέντρωσε για ακόμη μια φορά αμέτρητο αριθμό θεατών στο θεατράκι του Λιτοχώρου. Η ομάδα περιστοιχισμένη από ένα ενθουσιώδες κοινό, έδωσε πάλι τον καλύτερο εαυτό της και καθήλωσε το συγκεντρωμένο πλήθος με το έργο που όλοι αγαπήσαμε: «ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΣΕ ΚΡΙΣΗ».


Οι έξυπνες ατάκες, το λιτοχωρίτικο ιδίωμα, οι δωρικές υπερβάσεις που παρεμβάλλονται μέσα στην κανονική ροή του έργου και κυρίως τα σύγχρονα κοινωνικά μηνύματα, λειτούργησαν καταλυτικά στους θεατές οι οποίοι καταξίωσαν για τέταρτη φορά αυτή τη δουλειά με διαρκή γέλια και παρατεταμένα χειροκροτήματα μέχρι το τέλος της παράστασης.

Ακολούθησε η κλήρωση της λαχειοφόρου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Λιτοχώρου. Κληρώθηκε ο λαχνός με αριθμό 0465 που ανήκε στην κυρία Βλαχοπαναγιώτου Ολυμπία στην οποία παραδόθηκε άμεσα ένα smartphone από την πρόεδρο του συλλόγου.

Στο τέλος της βραδιάς τα μέλη της ομάδας αναμείχθηκαν με τον κόσμο που έφευγε ανταλλάσσοντας αγκαλιές αλλά και γόνιμους προβληματισμούς για τη σημερινή κατάσταση καθώς στο ίδιο έργο παίζουμε όλοι καθημερινά...

Σύλλογος Γυναικών Λιτοχώρου