Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

31ο Αντάμωμα Απανταχού Κοκκινοπλιτών

31ο Αντάμωμα Απανταχού Κοκκινοπλιτών
Την Κυριακή 6 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το 31ο Αντάμωμα των απανταχού Κοκκινοπλιτών στο γραφικό βλαχοχώρι του Ολύμπου,τον Κοκκινοπλό.


Το πρωί πατριώτες και φίλοι παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και στη συνέχεια κατευθυνόμενοι προς το «Κιόσκι» υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.

Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας με ιδιαίτερο κέφι παρουσίασε ένα πλούσιο πρόγραμμα τοπικών χορών εντυπωσιάζοντας με την λεβεντιά και τη ζωντάνια των μελών.

Αφού ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων και η αναβίωση εθίμων ,ακολούθησε γλέντι για τους παρευρισκομένους με τη συνοδεία της ορχήστρας του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Κατερίνης.

Πατριώτες από τη Ελλάδα και το εξωτερικό ανταμώθηκαν,χόρεψαν,τραγούδησαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά στο καθιερωμένο πλέον Αντάμωμα που έχει γίνει θεσμός χάρη στην αγάπη και το ζήλο των μελών και φίλων για την παράδοση και τον πολιτισμό.




Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών.