Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-2

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ  ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-2
ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ στο τρίτο κατά σειρά φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ιστορική ομάδα της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» από το Αίγιο δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκες και έχασε δίκαια από μια ομάδα που αγωνίζεται δίκαια στο πρωτάθλημα της Football League με 0-2.

Η μελανόλευκη ομάδα του Αιγίου ήταν πιο έτοιμη μιας και βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα στην προετοιμασία με περισσότερα φιλικά παιχνίδια. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε εξίσου και κράτησε ανέπαφη την εστία του για 56΄ λεπτά ισορροπώντας το παιχνίδι. Έπειτα έπαιξε ρόλο η εμπειρία μιας ομάδας που αγωνίζεται σε υψηλότερη κατηγορία. Για τον ΠΙΕΡΙΚΟ ήταν ένα δυνατό παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια όπου οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα γρήγορο παιχνίδι το οποίο είχε πολλές αλλαγές και από τους δυο προπονητές δοκιμάζοντας σχήματα και συστήματα. Το πρώτο τέρμα για τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ πέτυχε ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην Β΄ κατηγορία ο Σταματής. Κατόπιν ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ προσπάθησε να αντιδράσει και σε μια φάση δέχτηκε το δεύτερο τέρμα από τον Ισπανό Christeto. Οι μελανόλευκοι παρουσίασαν μια συγκροτημένη ομάδα και ο προπονητής Τάσος Ιωαννίδης χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δείχνουν σιγά σιγά ότι θα είναι ετοιμοπόλεμοι και θα δημιουργήσουν ένα συμπαγές τιμ, αφού μέσα από δυνατές αναμετρήσεις έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα. Πριν την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δια μέσω του Υπεύθυνου Τύπου και Επικοινωνίας της ομάδας Βασίλη Τσακιρίδη απένειμε τιμητική πλακέτα στον γενικό αρχηγό του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ Χρήστου Σωτηρόπουλο για τα 90 χρόνια προσφοράς και ιστορίας του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ στο ελληνικό ποδόσφαιρο (1927-2017). Οι 300 περίπου φίλαθλοι αποχώρησαν ικανοποιημένοι αφού απόλαυσαν τις προσπάθειες και των δυο ομάδων βλέποντας και τη διαφορά των δυο κατηγοριών. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί την αποστολή του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ, τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Football League.Ο προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Τάσος Ιωαννίδης πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο β΄ ημίχρονο των Κατερινιωτών. Γενικά η ομάδα της Κατερίνης έδειξε καλά στοιχεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο υποσχόμενοι πολλά για το μέλλον της ομάδας.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους εξής: (προπονητής Τάσος Ιωαννίδης), Παπατολίκας, Σαμανίδης, Καραγκούνης, Τερζής, Κανταρτζής, Κυριλλίδης, Κωστίκος, Κραγιόπουλος, Κατσιαμήτας, Κοκονόζι, Παραφέστας. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τοπουζλής, Λαζαρίδης, Τουλίκας, Παπαδόπουλος, Γούτσιος, Καρτσαμπάς, Κτιστόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Γκουντρουμπής, Τουλκερίδης.

Η ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ αγωνίστηκε στο α΄ ημίχρονο με τους: (προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος), Πολίτης, Ρέλλας, Στίκας, Γκούφας, Κοντοχρήστος, Γαβριηλίδης, Σκαρτσίλας, Σταματής, Γκούμας, Cristeto, Σμίλτος. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκε με τους: Τσάπαλος, Τσουρής, Βατουσιάδης, Σακελλαρόπουλος, Demo, Κοκκόρης, Παπαδημητρακόπουλος, Bruce, Τσερκέζος, Ρινάλτι, Μπίτρας, Canals.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ, τον δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη που βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε τον αγώνα, τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, την ΕΠΣ Πιερίας και τους διαιτητές κ.κ. Βρούζο Κων/νο, Σαλτσίδη Γεώργιο, Ατματσίδη Διονύσιο, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης του ΕΕΣ Κατερίνης για τις παροχές υγειονομικής κάλυψης πρώτων βοηθειών, καθώς και όλους τους δημοσιογράφους και αθλητικογράφους των Μ.Μ.Ε και του ραδιοφώνου του νομού μας.

Ανάμεσα στα δυο μελανόλευκα σωματεία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ αναπτύχθηκαν δεσμοί «ποδοσφαιρικής φιλίας», γεγονός για τις εξαιρετικές σχέσεις των δυο συλλόγων που τους ενώνει πρώτα το μελανόλευκο κοινό χρώμα της ιστορίας τους και έπειτα οι ανθρώπινες σχέσεις και φιλίες.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο υπεύθυνος τύπου του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Βασίλης Τσακιρίδης παρέθεσε δείπνο σε γνωστή Ψαροταβέρνα της Παραλίας Κατερίνης στις δυο αποστολές των ομάδων, στους ποδοσφαιριστές, στα τεχνικά επιτελεία, στις διοικήσεις και στους δημοσιογράφους και αθλητικογράφους των Μ.Μ.Ε και του ραδιοφώνου του νομού μας.

Οι αποστολές και των δυο ομάδων ανέπτυξαν ιδιαίτερες φιλικές σχέσεις, αντάλλαξαν απόψεις μέσα σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα και συνύπαρξη ανθρωπίνων επαφών που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εύχεται σε όλους τους φιλάθλους, στις οικογένειές τους και σε όλους τους πολίτες της Πιερίας Καλή Παναγιά.




Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ