Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Ο Κορινός μένει αποκλεισμένος για μερικές εκατοντάδες μέτρα ασφάλτου

Ο Κορινός μένει αποκλεισμένος για μερικές εκατοντάδες μέτρα ασφάλτου
Αντώνης Δ. Μάντζιος

Κύριε Δήμαρχε, κυρία αντιπεριφεριάρχη, κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι και όλοι όσοι χύσατε κροκοδείλια δάκρυα για τον αποκλεισμό του Κορινού με το κλείσιμο του ανισόπεδου κόμβου λόγω έργων στήριξης:

Σας είναι πολύ δύσκολο να ασφαλτοστρώσετε τα 200 μέτρα στον παράλληλο της Εθνικής μετά τα ΣΕΑ με κατεύθυνση Θεσσαλονίκη και τα 800 μέτρα μετά τον Καλιθιώτικο ρέμα στον παράλληλο δρόμο αριστερά της Εθνικής με κατεύθυνση προς την Κατερίνη;




Στο πρώτο κομμάτι πρέπει να διορθωθεί η κατεστραμμένη άσφαλτος μπροστά από την Τεχνική Εταιρεία ενώ στο δεύτερο κομμάτι ο δρόμος είναι ήδη χαλικοστρωμένος και πατημένος.

'Έτσι θα μπορούσε να αποκατασταθεί σχετικά εύκολα και φθηνά η επικοινωνία του Κορινού ακόμα και με μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητα αν όχι και λεωφορεία ενώ ο δρόμος θα παρέμεινε χρήσιμος και για μετά, για τους αγρότες.

Παράλληλα θα μπορούσαν να υπάρχουν και πινακίδες έστω και ανεπίσημες για την διευκόλυνση όλων όσων ήθελαν να επισκεφθούν τον Κορινό.

Πολλά τα λόγια, οι υποσχέσεις και τα δάκρυα θα μας αρκούσαν όμως μερικές εκατοντάδες μέτρα ασφάλτου. Μην ξεχνάτε ότι σε ένα χρόνο μπορεί να έχουμε εκλογές.

Οι κάτοικοι του Κορινού θα θυμόμαστε τις πράξεις και τις παραλείψεις σας και όχι τα κούφια λόγια.

Να είστε σίγουροι!

Αντώνης Δ. Μάντζιος, οικονομολόγος,
πρώην δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης