Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 

Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι μετά από προσωπική επιθυμία λόγω των σημαντικών και αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Σάκης Λιάγκας παύει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως βοηθός-συνεργάτης προπονητή στην ομάδα μας.

Η διοίκηση είναι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα που υπηρέτησε και αγαπάει παραμένοντας πιστός φίλος. Εμείς τον ευχαριστούμε για το διάστημα αυτό στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος επανέρχεται στην ομάδα και στο τεχνικό επιτελείο αναλαμβάνοντας πλέον καθήκοντα άμεσου συνεργάτη-βοηθού του προπονητή Τάσου Ιωαννίδη. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Γιώτη Κωνσταντινίδη ξανά στην οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα με την ομάδα μας.


ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ
Μια νέα χρονιά 2017/18 απλώνεται μπροστά μας

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει πως η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2017/2018 του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017 και ώρα 18:00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης, γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Στην επίσημη «πρώτη» προπόνηση της ομάδας καλούμε τον κόσμο και τους φίλους να παρευρεθούν στο γήπεδο στηρίζοντας το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας περιόδου 2017/18.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς το μέλος του Δ.Σ. και Γενικό Γραμματέα του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Δημήτρη Αδαμόπουλο, την οικογένεια και τους οικείους του, για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα Αθανασίου. Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχή του και εκ Θεού παρηγορία οι συγγενείς του.

Γραφείο Τύπου Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ