Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Αστυνομικό δελτίο της ημέρας για την Πιερία

Συνελήφθησαν χθες (7-7-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δίου – Ολύμπου και του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης, 5 ημεδαποί για κλοπή από όχημα. Ειδικότερα, δύο από τους συλληφθέντες ηλικίας 20 και 18 ετών, εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς, τη στιγμή που είχαν παραβιάσει σταθμευμένο αυτοκίνητο και είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό του ένα δοχείο λαδιού μηχανής.

Από το ίδιο σημείο συνελήφθησαν ακόμη τρεις συνεργοί τους ηλικίας 29, 19 ετών και ανήλικος, οι οποίοι επιτηρούσαν το χώρο. Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν δύο κατσαβίδια που χρησιμοποιούσαν για τη διάρρηξη οχημάτων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (7-7-2017) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας 66χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στην αυλή τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 190 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων
Συνελήφθη χθες (7-7-2017) το βράδυ στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, μία 30χρονη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, όπου σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να διενεργούνται παράνομα τυχερά παίγνια. Από το κατάστημα κατασχέθηκε ένας κεντρικός υπολογιστής (server), τον οποίο χειριζόταν η 30χρονη και μέσω του οποίου εμφανίζονταν τα τυχερά παίγνια σε άλλους 31 ηλεκτρονικούς υπολογιστές του καταστήματος.