Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 1η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 1η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Υπό την επίβλεψη του προπονητή Αναστάσιου Ιωαννίδη και των συνεργατών του Αθανάσιο Λιάγκα και Ιωάννη Συμεωνίδη ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των δοκιμαστικών του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Το προπονητικό τιμ σχημάτισε κάποια συμπεράσματα και ανανέωσε το ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές για την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017 και ώρα 18:00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης.


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του γνωστού Κατερινιώτη 25χρονου μεσαίας γραμμής ποδοσφαιριστή Σωτήρη Καραγκούνη ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο ποδοσφαιριστής Σωτήρης Καραγκούνης αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την ομάδα μας καθώς και στα εθνικά πρωταθλήματα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας με τον Ποσειδώνα Ν. Πόρων ως δανεικός από τον ΠΙΕΡΙΚΟ, τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και τα τελευταία δυο χρόνια με την ομάδα της Πύδνας Κίτρους. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει τις ικανότητές του με πολλές επιτυχίες με τη μελανόλευκη φανέλα.

Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ