Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ Σ.Μ.Υ.

ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ Σ.Μ.Υ.
Την Πέμπτη 22 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στο Στρατιωτικό Κέντρο Θερινής Διαβίωσης και Εκπαίδευσης, που βρίσκεται στην περιοχή «Καναπίτσα», στους πρόποδες του Ολύμπου.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης 300 σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), που εδρεύει στα Τρίκαλα, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητή της Σχολής, Ταξίαρχου Δημητρίου Τσιπίδη.

Ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε σύντομη ομιλία στους σπουδαστές, ενώ πρόσφερε σε όλους μικρά αναμνηστικά, παγωτά και γλυκίσματα.

Τέλος, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μικρή γιορτή με την ευκαιρία αναχώρησης των σπουδαστών από το στρατόπεδο εκπαίδευσης.

Να σημειωθεί, ότι στο ίδιο στρατόπεδο αναμένεται η άφιξη και σπουδαστών της Σχολής Ευελπίδων, ενώ η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους,Κατερίνης και Πλαταμώνος έχει καταρτίσει ειδικό πρόγραμμα ποιμαντικής και λειτουργικής εξυπηρέτησης, το οποίο στηρίζουν με μέριμνα του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου οι ιερείς της περιοχής.