Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Ο ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ

 Ο ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ
Την Κυριακή 18/6/17 και ώρα 9:00 αναχώρησε η πολυπληθής αποστολή του ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ με γονείς και τα τμήματα: Προπαιδικό, Τζούνιορ και Προτζούνιορ με το λεωφορείο τους από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου με προορισμό την όμορφη Ημαθία και συγκεκριμένα τα Τρίκαλα Ημαθίας για να παραβρεθούν συμμετέχοντας στο τουρνουά του Α.Ο. ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ.

Συμμετείχαν στο τουρνουά οι σύλλογοι: Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ, ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Οι αναμετρήσεις είχαν συγκλονιστικά αποτελέσματα, πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ και επιτυχίες για όλα τα τμήματα του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ( Προπαιδικό, Τζούνιορ, Προτζούνιορ), όπου για μια ακόμη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών που παρουσίασαν όλες οι ομάδες με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές τους. Τέτοιου είδους διοργανώσεις και εκδηλώσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθε».

Ο ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ σύσσωμος με τα τμήματά του, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τον τεχνικό δ/ντή και όλους τους γονείς όπως αρμόζει σε μια μεγάλη οικογένεια επισκέφθηκε την όμορφη περιοχή με τη μαγευτική τοποθεσία. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και τη διοίκηση του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ για τη φιλοξενία και τα κεράσματα καθώς επίσης και όλα τα παραπάνω σωματεία του τουρνουά. Ευχαριστούμε όλους τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές μας για τα ωραία συναισθήματα που μας χάρισαν εφαρμόζοντας το «ευ αγωνίζεσθε» και την ευγενή άμιλλα, καθώς η παρουσία τους ήταν υποδειγματική. Ευχαριστούμε το τεχνικό επιτελείο και τον τεχνικό δ/ντή που κατέθεσαν όλες τις ψυχικές τους δυνάμεις για να νιώσουμε όλοι ικανοποίηση και χαρά. Ευχαριστούμε τον οδηγό μας τον κ. Γιάννη ο οποίος αγωνιούσε μαζί μας.

Ο ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ χάρισε ένα λάβαρο ως ενθύμιο για τη συγκεκριμένη συμμετοχή/επίσκεψή του και απέδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια προς τη διοίκηση και την ομάδα των Τρικάλων για την σπουδαία άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία εκπροσωπώντας το νομό Ημαθίας.



Τελευταία αφήσαμε την ευχαρίστησή μας προς τους γονείς οι οποίοι πραγματικά στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο των ακαδημιών. Πραγματικά χωρίς την ενεργή συμμετοχή τους θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι. Η συμμετοχή μας στο τουρνουά ήταν μια ευχάριστη, αξέχαστη, ξεχωριστή και χαρούμενη στιγμή στην καθημερινότητά μας. Η αποστολή του ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ έφθασε αργά το απόγευμα στην Κατερίνη με τις καλύτερες εντυπώσεις. ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ