Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Επιστολή διαμαρτυρίας σε ANT1 NEWS

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Επιστολή διαμαρτυρίας σε ANT1 NEWS
Κατερίνη, 27 Ιουνίου 2017 
Προς : Τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1
Κύριοι, Με την παρούσα θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για το απαράδεκτο ρεπορτάζ δημοσιογράφου του σταθμού σας, όπως αυτό προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 και αφορούσε την παραλιακή ζώνη του Δήμου Κατερίνης. 


Θεωρούμε ότι ανυπόστατα και απαράδεκτα ρεπορτάζ, χωρίς ίχνος αλήθειας για την περιοχή μας , σε καμία περίπτωση δεν αρμόζουν σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων πανελλήνιας εμβέλειας ενώ πλήττουν τόσο το κύρος του σταθμού σας όσο και του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Οι ατεκμηρίωτες προσωπικές απόψεις μιας δημοσιογράφου συνεργάτιδάς σας, θεωρούνται από το σύνολο των κατοίκων, των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα αλλά και των επισκεπτών του Νομού μας ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ενώ προφανώς εξυπηρετούν επιχειρηματικά συμφέροντα όμορων Νομών και δεν υπηρετούν το θεσμό και το κύρος του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Ο Νομός μας αποτελείται από 70 και πλέον χιλιόμετρα παραλίας ενώ το 99% των επιχειρηματιών που διαθέτουν ξαπλώστρες με ομπρέλες σε οργανωμένα σημεία της παραλιακής ζώνης δεν χρεώνουν τίποτα για τη χρήση αυτών.

Παρακαλούμε λοιπόν όπως ΆΜΕΣΑ επισκεφθείτε το Νομό μας είτε εσείς είτε πραγματικοί δημοσιογράφοι του σταθμού σας προκειμένου να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι όσα σας καταγγέλλουμε και όσα αναληθή ειπώθηκαν κατά το «ρεπορτάζ» της δημοσιογράφου του σταθμού σας. Σας ζητούμε να διαφυλάξετε τόσο το κύρος του σταθμού σας όσο και των πραγματικών δημοσιογράφων του σταθμού σας που καθημερινά υπηρετούν το ρόλο της δημοσιογραφίας κάνοντας πραγματικά ρεπορτάζ για τα θέματα που τους αναθέτονται να ερευνήσουν και να προβάλλουν και ΆΜΕΣΑ να ανακαλέσετε τα ψεύδη που ειπώθηκαν για την περιοχή μας και σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Ρέχας Κωνσταντίνος Πάππας Νικόλαος