Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ – ΔΕΥΤΕΡΑ 12/6/2017)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ – ΔΕΥΤΕΡΑ 12/6/2017)
Την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 στις 16.00 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Πλαταμώνα Πιερίας με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι μεταξύ των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου. Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 9 μαθητές που μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής και τη διάκριση.


Στους αγώνες υπήρχε μεγάλο κίνητρο διάκρισης για όλους τους μαθητές και υψηλό επίπεδο στις παρτίδες που πραγματοποιήθηκαν.

Οι μάχες που δόθηκαν σε όλες τις παρτίδες ήταν σκληρές με αρκετό πάθος αλλά πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», αρχή που διέπει το σκάκι ως άθλημα και το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αθλήματα.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ (φωτογραφία):


1ος: ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)

(ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)


2ος: ΖΙΩΓΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)

(ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)


3η: ΧΟΤΖΑ ΣΟΦΙΑ (Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)

(ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)


Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε χάρη στην αγάπη των ανθρώπων του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πλαταμώνα Πιερίας.

Μετά το τέλος των αγώνων του τουρνουά, εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πλαταμώνα Πιερίας δόθηκαν χρυσά μετάλλια σε όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριες που συμμετείχαν στο τουρνουά σκάκι, μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Ευχαριστούμε όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριες που συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς και όλους όσους βοήθησαν στη πραγματοποίησή του.