Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ο ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΤΟ 12ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΚΡΟΝΟΣ» ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ο ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΤΟ 12ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΚΡΟΝΟΣ» ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Το Σάββατο 10/6/17 αναχώρησαν όλα τα τμήματα του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ με το λεωφορείο τους από την κεντρική πλατεία Κατερίνης στις 7:30 το πρωί με προορισμό την όμορφη Καστοριά για να παραβρεθούν και να παραμείνουν μέχρι και την Κυριακή 11/6/17, συμμετέχοντας στο τουρνουά «ΚΡΟΝΟΣ» του Αθλητικού Κέντρου στο Μανιάκοι – Κολοκυνθούς Καστοριάς στο 12ο Πανελλήνιο ποδοσφαιρικό τουρνουά το οποίο καθιερώθηκε στην όμορφη Καστοριά.

Οι αναμετρήσεις είχαν συγκλονιστικά αποτελέσματα, πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ και επιτυχίες για όλα τα τμήματα του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ (Παιδικό, Προπαιδικό, Τζούνιορ, Προτζούνιορ), όπου για μια ακόμη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών που παρουσίασαν όλες οι ομάδες με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές τους. Τέτοιου είδους διοργανώσεις και εκδηλώσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθε». Συμμετείχαν ομάδες από την Καστοριά, Γρεβενά, Κέρκυρα, Πρέβεζα, Φλώρινα, Πιερία, Θεσσαλονίκη, Νάουσα, Κοζάνη, Λάρισα.

Ο ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ σύσσωμος με όλα τα τμήματά του, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τον τεχνικό δ/ντή και αρκετούς γονείς όπως αρμόζει σε μια μεγάλη οικογένεια επισκέφθηκε την όμορφη πόλη της Καστοριάς με τη μαγευτική λίμνη. Μια πόλη που καταφέρνει να διατηρεί αλώβητο τον παραδοσιακό της χαρακτήρα, που σύμφωνα με την παράδοση ιδρύθηκε από τον Ορέστη, προς τιμήν της αδελφής του Ηλέκτρας. Κατόπιν ακολουθώντας τον παραλίμνιο δρόμο της λίμνης μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο ξεναγηθήκαμε στην Ιερά Μονή της Παναγίας της Μαυριώτισσας του 12ου αιώνα, που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης με πλούσιες εξωτερικές και εσωτερικές βυζαντινές τοιχογραφίες. Ακολούθησε επίσκεψη στον Προϊστορικό Λιμναίο οικισμό Δισπηλιού, περιηγηθήκαμε σε όλο το χώρο σε ένα μεγάλο ταξίδι που σε πάει πολύ μακριά πριν από 7500 χρόνια.. Η πολυπληθής αποστολή του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ κατέλυσε στο HOTEL Tsamis με θέα τη λίμνη, το βράδυ του Σαββάτου απολαύσαμε την Καστοριά με το φωτισμό της λίμνης όπου το τοπίο ήταν ειδυλλιακό, και γευτήκαμε τις νοστιμιές της τοπικής κουζίνας. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και τον κ. Παναγιώτη Μπαμπούλη για τη φιλοξενία καθώς και όλα τα σωματεία του τουρνουά. Ευχαριστούμε όλους τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές μας για τα ωραία συναισθήματα που μας χάρισαν εφαρμόζοντας το «ευ αγωνίζεσθε» και την ευγενή άμιλλα, καθώς η παρουσία τους αυτό το διήμερο ήταν υποδειγματική. Ευχαριστούμε το τεχνικό επιτελείο και τον τεχνικό δ/ντή που κατέθεσαν όλες τις ψυχικές τους δυνάμεις για να νιώσουμε όλοι ικανοποίηση. Ευχαριστούμε τον οδηγό μας τον κ. Γιάννη ο οποίος δυο ημέρες ήταν κοντά μας και αγωνιούσε μαζί μας.

Ευχαριστούμε το προσωπικό του HOTEL Tsamis για τις καταπληκτικές παροχές και το άψογο σέρβις που παρείχε στην αποστολή μας, χαρίζοντας στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και ένα λάβαρο της ομάδας του ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ ως ενθύμιο της επίσκεψής μας. Τελευταία αφήσαμε την ευχαρίστησή μας προς τους γονείς οι οποίοι πραγματικά στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες όλο αυτό το διήμερο στο δύσκολο έργο των ακαδημιών. Πραγματικά χωρίς την ενεργή συμμετοχή τους θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί αυτό το διήμερο ταξίδι. Η συμμετοχή μας στο διήμερο τουρνουά της Καστοριάς ήταν μια ευχάριστη, αξέχαστη, ξεχωριστή και χαρούμενη στιγμή στην καθημερινότητά μας. Επιστρέφουμε στην Κατερίνη γεμάτοι ωραίες στιγμές και αναμνήσεις, πιστεύοντας πως τα τμήματα αυτά έχουν παρόν και μέλλον. Η αποστολή του ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΥ έφθασε αργά το βράδυ στην Κατερίνη με τις καλύτερες εντυπώσεις.


ΑΜΣ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ