Τρίτη 16 Μαΐου 2017

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
Το Ολυμπιακό άθλημα της κωπηλασίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα οι μαθητές της ΣΤ΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου Περίστασης, κατά την επίσκεψη στο σχολείο τους , των προπονητών του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Γιώργου Μπικογιάννη και Κατερίνας Φυτοπούλου. 


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16/5/17 σε συνεννόηση με τον Διευθυντή του σχολείου κο Παπανικολάου, οι δυο έμπειροι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, μύησαν τους μαθητές στα μυστικά της κωπηλασίας με τη βοήθεια εποπτικού υλικού και τους μίλησαν για την ομορφιά του αθλήματος και για τα θετικά της άθλησης, ιδιαίτερα μέσα στο φυσικό περιβάλλον.

Οι νεαροί μαθητές με ενθουσιασμό δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στα κωπηλατικά εργόμετρα και άκουσαν για τις μεγάλες αγωνιστικές επιτυχίες που έχει φέρει η κωπηλασία στην Ελλάδα. Ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν όταν ο κος Μπικογιάννης, ως προπονητής της Ολυμπιονίκη του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κατερίνας Νικολαΐδου, τους μίλησε για την πορεία της, από τα πρώτα της βήματα μέχρι την 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες τον περασμένο Αύγουστο.

Το πρόγραμμα του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για τη διάδοση του ναυταθλητισμού θα συνεχιστεί με επισκέψεις και σε άλλα Σχολεία Α΄θμιας Εκπαίδευσης, αλλά και με υποδοχή μαθητών στο πλαίσιο εκπαιδευτικών εκδρομών, στις εγκαταστάσεις του στην Παραλία.

Υπεύθυνος Ανάπτυξης του Ν.Ο.ΚΑΤ. Ευάγγελος Καρπούζας τηλ.: 6944609778