Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Μήπως τελικά εμείς οι Έλληνες δεν χάσαμε τίποτα;

Μήπως τελικά εμείς οι Έλληνες δεν χάσαμε τίποτα;
Της Χάρις Σιέμπου

Για να θεωρήσεις ότι έχασες κάτι, πρέπει να γνωρίζεις τί είναι αυτό που έχασες. Εάν δεν το γνωρίζεις, τότε για σένα μπορεί και να μην υπάρχει!
Για να νοιώσεις δούλος πρέπει να κατανοείς τι σημαίνει η ελευθερία σου και τα σπουδαία οφέλη της.



Για να νοιώσεις ό, τι σου παίρνουν την πατρίδα, πρέπει να κατανοείς τι σημαίνει η πατρίδα σου και τι κερδίζεις από αυτή.

Για να νοιώσεις αδικημένος πρέπει να γνωρίζεις ποιο είναι το δίκιο σου.

Δεν νομίζω τελικά ότι οι Έλληνες έχουν χάσει τίποτα!!

Τα τελευταία 40 χρόνια, έχουν αποδεχθεί χωρίς αντίσταση (όχι όλοι φυσικά) τον εκμαυλισμό της κοινωνίας και ως συνέπεια αυτού την νέα θρησκεία της τηλε-πληροφόρησης, της τηλε-εικόνας, της τηλε-διασκέδασης, είτε στο διαδίκτυο, είτε στην μάνα όλων, την τηλεόραση και παίρνουν τη δόση…
τους, δηλ. μία τηλε-ψευδαίσθηση ότι γίνονται πιο σέξι, πιο επιθυμητοί, πιο ωραίοι, πιο μάγκες, ακόμα και πιο ενημερωμένοι αλλά μόνο γι’ αυτά που τους τηλε-πασάρουν.

Όταν μπορούν δια της εικονικής τηλε-ηδονής να προσποιηθούν ότι τα έχουν όλα αυτά, γιατί να αναζητήσουν κάτι άλλο, γιατί να αναζητήσουν την πραγματική ευτυχία, την ασφάλεια στην ισονομία και την δημοκρατία, την χαμένη αυτενέργεια τους για νέες ιδέες και δράσεις, γιατί να νοιώσουν προδομένοι και εξαπατημένοι, γιατί να αγωνιστούν να προστατέψουν την πατρίδα τους; Γιατί να σκέφτονται γενικά;

Κουραστικά πράγματα!.

Το σύστημα φρόντισε και φροντίζει να τους ξεκουράζει, τα δίνει όλα έτοιμα .Σκοπός είναι να μην κουράζεται το μυαλό τους, τι είναι δίκαιο και τι άδικο, τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, τι είναι χρήσιμο και τι άχρηστο, τι ζημιογόνο για τη ζωή τους, πώς ροκανίζεται η ελευθερία τους (ποιος νοιάστηκε!), τί δικαιώματα έχουν, τι είναι ευνομούμενη πολιτεία, τι είναι πατρίδα, τι είναι Ελλάδα.

Δεν θέλουν να τα γνωρίζουν! Με εξακριβωμένη την πολιτική τους απάθεια, το μόνο που ζητούν (από όπου μπορούν) είναι την αποθέωση τους ως πιστών ψηφοφόρων, με μόνο στόχο να πάρουν το κάτι τις παραπάνω (χωρίς κόπο αν είναι δυνατόν) από τον διπλανό τους (σκασίλα τους γι’αυτόν)! Και ψιχουλάκια τους κάνουν να νοιώθουν σπουδαίοι!

Νοιώθουν υπερήφανοι ως καταναλωτές, όταν δουλεύουν (τα κορόιδα) ένα ολόκληρο μήνα για ένα iphone!

Και στην τελική (αν τους ρωτήσεις) σου λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα!

Και καταπίνουν αδιαμαρτύρητα τα ωραία αμπαλαρισμένα τηλε-χάπια αποχαύνωσης, αυταπάτης και αφηγημάτων.

Είναι αλήθεια ότι αυτά τα στρεβλά συμβαίνουν σε όλες τις Δυτικές Κοινωνίες, αλλά στην Ελλάδα έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας που κυλάει ταχύτατα να μας πλακώσει!

Εάν και τώρα, μετά επτά χρόνια απόλυτης καταστροφής της ζωής τους και της πατρίδας τους, δεν αντιδράσουν οι Έλληνες, τότε θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν έχασαν τίποτα, διότι δεν είχαν τίποτα για να το χάσουν!

Απλά να γνωρίζουν ότι σε μας, τον λαό, θα αποδώσει η ιστορία την ευθύνη για την κατάντια μας και όχι στους φαύλους πολιτικούς μας.

Μετά από έρευνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προέκυψε ότι το 67% των νέων στην Ελλάδα θα συμμετείχε σε εξέγερση κατά της Κυβέρνησης, ποσοστό μεγαλύτερο από τις άλλες χώρες τη Ευρώπης!

Είθε οι νέοι μας να συνταχθούν και αγωνιστούν με τις δημοκρατικές, πατριωτικές δυνάμεις σωτηρίας, όπως το Ε.ΠΑ.Μ., που βρίσκονται έξω και μακριά από το παραδομένο στους ξένους κατακτητές ελληνικό κοινοβούλιο. Και εμείς είμαστε δίπλα τους.



Η Χάρις Σιέμπου είναι μέλος του Ε.ΠΑ.Μ. Καλλιθέας
Από Πατσιαρικα Δημήτριο μέλος του ΕΠΑΜ Λιτόχωρο