Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "Ο ΑΡΓΟΣ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΊΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "Ο ΑΡΓΟΣ"
Την Τρίτη 9/5/2017 δημοσιεύθηκε μία ανακοίνωση στο διαδίκτυο, η οποία αφορούσε ζώο που πιθανόν να είχε φάει κάτι και έκανε εμετούς στα ΚΤΕΛ Κατερίνης.

Φιλόζωη κυρία που το φρόντιζε κάλεσε άμεσα τον ζωοκόμο του Δήμου, ο οποίος της είπε ότι πλέον διεκόπη η σύμβαση του.


Στο σημείο, που βρισκόταν το ζώο, πήγε και άλλο άτομο με σκοπό να μεταφέρει το σκυλί στον κτηνίατρο,αλλά εξαιτίας του όγκου του ζώου δεν μπόρεσε. Το άτομο αυτό επικοινώνησε με το γραφείο του Δήμου το οποίο είναι υπεύθυνο για τα αδέσποτα στο τηλ 2351350536 όμως η αρμόδια υπάλληλος είπε ότι δεν υπάρχει πλέον ζωοκόμος και έτσι να απευθυνθεί στα φιλοζωικά σωματεία της πόλης.

Το άτομο λοιπόν αυτό, επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο του φιλοζωικού σωματείου "Άργος", ο οποίος άμεσα ήρθε στο σημείο.Το ζώο να σημειωθεί ότι ήταν σε καλύτερη κατάσταση, έτρωγε κ έπινε και έτσι, σε συνεννόηση πάντα με τον κτηνίατρο δεν έγινε η μεταφορά.

Ο αντιπρόεδρος του σωματείου επικοινώνησε και ο ίδιος με το γραφείο του Δήμου, με σκοπό να ρωτήσει πώς θα γίνεται πλέον η μεταφορά των ζώων από τη στιγμή που δεν υπάρχει ζωοκόμος και η απάντηση της υπαλλήλου ήταν ότι "λεφτά δεν υπάρχουν"!

Να σημειώσουμε ότι ο αντιπρόεδρος του σωματείου μας εθελοντικά βρέθηκε στο σημείο και όχι ως υπάλληλος του Δήμου, όπως επίσης εθελοντικά έχει μεταφέρει στον συμβασιούχο κτηνίατρο, πάνω από 20 ζώα για στείρωση τους τελευταίους μήνες που δεν υπήρχε πάλι ζωοκόμος.

Τέλος, το ζώο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ο αντιπρόεδρος μας το επισκέφτηκε αρκετές φορές έπειτα από το συμβάν και φροντίζετε από φιλόζωα άτομα!