Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΕΙΔΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ almiraMAN

ΕΙΔΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ almiraMAN
Ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 13 Μαΐου - ώρα 15:30 και την Κυριακή 14 Μαΐου - ώρα 07:30 π.μ., θα διεξαχθεί με εκκίνηση την Παραλία Κατερίνης, ο Διεθνής αγώνας Τριάθλου almiraMAN 2017, από τον ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κατερίνης, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Πρόκειται για ένα διήμερο σημαντικό για την περιοχή μας, γεμάτο δράσεις, το οποίο αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό αθλητών και συνοδών (περισσότεροι από 2500 επισκέπτες).

Από τον Δήμο Κατερίνης, σύμφωνα με τα άρθρα 49 και 52 του Κ.Ο.Κ. και βάσει των υποδείξεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας (Τμήμα Τροχαίας), των σχετικών αδειών από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας αντίστοιχα, το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου και από ώρα 15:30 έως 17:30 , καθώς και την Κυριακή 14 Μαΐου από τις 07:30 π.μ. έως τις 14:00, θα εφαρμοστούν ειδικές ρυθμίσεις για την κυκλοφορία, ιδιαίτερα στους δρόμους απ’ όπου θα διέλθουν οι αθλητές του τριάθλου.

Ειδικότερα:

Το Σάββατο 13 Μαΐου από ώρα 15:30 έως 16:30, απαγορεύεται η κυκλοφορία ως εξής: στον δρόμο Παραλίας Κορινού – Παραλίας Κατερίνης από το almira beachbar μέχρι την Παραλία Κατερίνης, στις οδούς Στρατού και Αγίου Νικολάου (πεζόδρομοι), στον δρόμο Παραλίας – Ολυμπιακής Ακτής (μόνο το ένα ρεύμα), στις οδούς Ευτέρπης, Ερμού και Διός, στην οδό Κατερίνης – Ολυμπιακής Ακτής, από την οδό Διός (Ολυμπιακή Ακτή) μέχρι την οδό Διγενή Ακρίτα, στην οδό Διγενή Ακρίτα από την οδό Κατερίνης – Ολυμπιακής Ακτής μέχρι την οδό Ρούπελ και στην οδό Ρούπελ, από την οδό Διγενή Ακρίτα μέχρι την παράπλευρη οδό της Π.Α.Θ.Ε.

Από ώρα 16:30 έως 17:30 απαγορεύεται η κυκλοφορία στις οδούς :

Παραλίας Κορινού – Παραλίας Κατερίνης από το almira beachbar μέχρι την Παραλία Κατερίνης, στις οδούς Στρατού και Αγίου Νικολάου (πεζόδρομοι), έως τον ναυτικό όμιλο.

Την Κυριακή 15 Μαΐου από ώρα 07:45 π.μ. έως 08:45π.μ. και από ώρα 09:40 π.μ. έως 11:45π.μ. απαγορεύεται η κυκλοφορία στις οδούς :

Παραλίας Κορινού – Παραλίας Κατερίνης από το almira beachbar μέχρι την Παραλία Κατερίνης, στις οδούς Στρατού και Αγίου Νικολάου (πεζόδρομοι), στο δρόμο Παραλίας – Ολυμπιακής Ακτής (μόνο το ένα ρεύμα), στις οδούς Ευτέρπης, Ερμού και Διός, στην οδό Κατερίνης – Ολυμπιακής Ακτής, από την οδό Διός (Ολυμπιακή Ακτή) μέχρι την οδό Διγενή Ακρίτα, στην οδό Διγενή Ακρίτα από την οδό Κατερίνης – Ολυμπιακής Ακτής μέχρι την οδό Ρούπελ και την οδό Ρούπελ από την οδό Διγενή Ακρίτα μέχρι την παράπλευρη οδό της Π.Α.Θ.Ε.

Από ώρα 07:30 π.μ. έως 14:00 απαγορεύεται η κυκλοφορία στις οδούς :

Παραλίας Κορινού – Παραλίας Κατερίνης από το almira beachbar μέχρι την Παραλία Κατερίνης, στις οδούς Στρατού και Αγίου Νικολάου (πεζόδρομοι), έως τον ναυτικό όμιλο.


Την Κυριακή 14 Μαΐου


Aπό ώρα 08:10 π.μ. έως 11:10 π.μ. απαγορεύεται η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα στις οδούς :

• Από την αερογέφυρα στο ύψος του Ανατολικού Service Road της ΠΑΘΕ μέχρι τον Νότιο Ανισόπεδο Κόμβο ( Ν.Α.Κ. ) της Κατερίνης, τον οποίον διέρχεται και στο ύψος του εργοστασίου Snainter περνάει κάτω από ΠΑΘΕ.

• Από το Δυτικό Service Road μέχρι τη διασταύρωσή του με την οδό που διέρχεται από τη Ν. Έφεσο.

• Από το Δυτικό Service Road μέχρι την Επ. Οδό Κατερίνης – Λιμένας Λιτοχώρου, στην οποία στρίβει αριστερόστροφα και την ακολουθεί μέχρι που ξανασυναντάει το Δυτικό Αριστερό Service Road.

• Από το Δυτικό Service Road μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Λιτοχώρου – ΠΑΘΕ,

• Από το Δυτικό Service Road μέχρι 2,20 χλμ (στο ύψος του Ξενοδοχείου Λητώ).


Οι διοργανωτές ζητούν την κατανόηση σας, καθώς και την συμβολή σας στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, σύμφωνα με τις υποδείξεις των εθελοντών-κριτών του αγώνα και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.