Κυριακή 14 Μαΐου 2017

4 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

 4 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Με συγκομιδή 4 μεταλλίων επέστρεψαν από την Καστοριά οι νεαροί κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης όπου το προηγούμενο Σάββατο 6/5 πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες "Κράγιας Χρήστος" που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς με τη συμμετοχή συλλόγων κυρίως της Βόρειας Ελλάδας.

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες (ισχυρός άνεμος και έντονος κυμματισμός) δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή των αγωνισμάτων στο νερό και το πρόγραμμα των αγώνων πραγματοποιήθηκε σε κωπηλατικά εργόμετρα.

Η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στους αγώνες ήταν πολύ ικανοποιητική αφού από τους 12 αθλητές-τριες που συμμετείχαν οι 8 κατάφεραν να ανεβούν στο βάθρο των νικητών κατακτώντας ένα μετάλλιο, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Μπικογιάννη,





Αναλυτικότερα,

Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν, στο αγώνισμα τετραπλό κορασίδων ανάπτυξης, οι Μπούσιου Ελένη, Κοκκινοπλίτη Χριστίνα, Κουσίδου Άννα και Καριπίδου Βασιλική.

Χάλκινά μετάλλια κατέκτησαν: στο διπλό σκιφ κορασίδων ανάπτυξης οι Χατζησαββίδου Δήμητρα , Καρπούζα Κυριακή στο σκιφ παίδων ανάπτυξης Ντέιβι Κώστας και στο 1x σκιφ κορασίδων ανάπτυξης η Ζιώγα Θεοφανία .

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. που συμμετείχαν στους αγώνες χωρίς να καταφέρουν να κατακτήσουν ένα μετάλλιο : Τρανός Ιωάννης και Παπανάκος Δημήτρης στο 2x διπλό σκιφ παίδων, Κωστοπούλου Ελευθερία στο σκιφ κορασίδων ανάπτυξης και ο Μπούσιου Γεώργιος στο σκιφ παίδων ανάπτυξης.

«Σε αυτούς τους αγώνες η αποστολή του ΝΟΚΑΤ αποτελούνταν από αθλητές και αθλήτριες κυρίως από την κατηγορία ανάπτυξης, και για πολλούς από αυτούς ήταν από τις πρώτες τους συμμετοχές. Αν και θα προτιμούσα να παρακολουθήσω τους νέους αυτούς αθλητές του ΝΟΚΑΤ να αγωνίζονται στο σκάφος, τα συμπεράσματα που βγήκαν ήταν θετικά καθώς όλοι ανεξαιρέτως, έδειξαν ιδιαίτερη επιμονή και αγωνιστικότητα.» δήλωσε ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Γ.Μπικογιάννης.

Ο Έφορος Δ.Σχέσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ.
Κώστας Σακκάς