Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ο χορός του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας παρουσία του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.

Ο χορός του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας παρουσία του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.

Παρουσία του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων Νίκου Βούτση, του τρίτου ανώτερου πολιτειακού προσώπου της Ελληνικής Δημοκρατίας μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας πραγματοποίησε χθες το βράδυ στην Πιερίδα την συνεστίαση του.


Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, ο Δήμαρχος Κατερίνης, ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, ο Πρόεδρος του επιμελητηρίου Πιερίας, ο Πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, η συντονιστική των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πιερίας, καθώς και φίλοι του κόμματος.

Επίσης το παρών έδωσε η κ. Ζωή Κοίδου σαν εκπρόσωπος εργαζομένων των παιδικών σταθμών μαζί με συναδέλφους παιδαγωγούς που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για να ευχαριστήσουν τον πρόεδρο της βουλής κ. Βούτση για την έμπρακτη βοήθεια του ( σαν υπουργός εσωτερικών) σε εργασιακά προβλήματα στον χώρο της προσχολικής αγωγής.

Μετά από μια σύντομη ομιλία του κ. Βούτση ακολούθησε χορός με την παράσταση να κλέβει η σύζυγος του βουλευτή Χάρη Τζαμακλή που εντυπωσίασε με τις ικανότητες στο τραγούδι, αλλά και το ζεϊμπέκικο του κ. Τζαμακλή!

Κύριο χαρακτηριστικό της χθεσινής εκδήλωσης ήταν το κέφι και η χαρούμενη διάθεση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.

*Σε λίγο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" βίντεο από τον χορό του ΣΥΡΙΖΑ. 





 *Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.blogspot.gr