Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου τέλεσε τον Αγιασμό χοροσταντούντος του Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο για τη νέα χρονιά 2017 και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ακολούθησαν βραβεύσεις σε φορείς και εκπαιδευτικούς.


Ευχαριστήριο στην κ. Άννα Μάνη

O Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Άννα Μάνη, δικηγόρο και πρώην βουλευτή του Ν. Πιερίας, για το ενδιαφέρον και τη συνέργειά της στην αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού της Διεύθυνσης και των Σχολικών Μονάδων ευθύνης μας.


Σύλλογος «Τρίτων Ι.Κ.Ε - Ιδιωτικό κολυμβητήριο»

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας εκφράζει την ευαρέσκειά του στην «ΤΡΙΤΩΝ Ι.Κ.Ε.», Ιδιωτικό Κολυμβητήριο, για τη φιλοξενία των μαθημάτων κολύμβησης των δημοτικών σχολείων ευθύνης μας όταν κρίθηκε αναγκαίο.


Εκπαιδευτικό κ. Κορινιώτη Δημήτριο
Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκφράζει την ευαρέσκειά του στον Δημήτριο Κορινιώτη, Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Βροντούς, ως αναγνώριση της επιτυχούς και πολυετούς δράσης του Μαθητικού Σχολικού Συνεταιρισμού η οποία αναδείχθηκε από το Υπουργείο Παιδείας ως παράδειγμα μίμησης.


Εκπαιδευτικό κ. Δημήτριο Καραμούζα

O Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας εκφράζει την ευαρέσκειά του στον Δημήτριο Καραμούζα, Διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, για την προσφορά του στην καλλιτεχνική διεύθυνση της χορωδίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Πιερίας.


Εκπαιδευτικό κ. Παναγιώτα Τσεντίδου

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας εκφράζει την ευαρέσκειά του στην Παναγιώτα Τσεντίδου, Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Βρύας, για την προσφορά της σκηνοθετικής επιμέλειας των μουσικοθεατρικών παραστάσεων της χορωδίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.


Εκπαιδευτικό κ. Μιχαήλ Μπάμπο
O Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας εκφράζει την ευαρέσκειά του στον Μιχαήλ Μπάμπο, εκπαιδευτικό του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, για το μάθημα εντιμότητας και λαμπρού ήθους που επέδειξε με πράξη του, η οποία έγινε αντικείμενο θετικών σχολίων από τα ΜΜΕ και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση


Εκπαιδευτικό κ. Μαρία Αρβανίτη

O Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας εκφράζει τις ευχαριστίες του στη Μαρία Αρβανίτη, εκπαιδευτικό Γερμανικής Φιλολογίας, για την εθελοντική της διάθεση για ανάληψη υπηρεσίας σε απομακρυσμένο σχολείο χωρίς να προβλέπεται, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες συναδέλφων και μαθητών.




 *Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.blogspot.gr