Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Ανάστατοι οι κάτοικοι της Γανόχωρας Πιερίας για την πρόθεση του Δήμου Κατερίνης να δημιουργήσει σταθμό μεταφόρτωσης σκουπιδιών στην περιοχή τους! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάστατοι οι κάτοικοι της Γανόχωρας Πιερίας για την πρόθεση του Δήμου Κατερίνης να δημιουργήσει σταθμό μεταφόρτωσης σκουπιδιών στην περιοχή τους! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Σε αναβρασμό βρίσκονται οι κάτοικοι της Γανόχωρας μετά την πληροφορία ότι ο Δήμος Κατερίνης θα δημιουργήσει σταθμό μεταφόρτωσης σκουπιδιών στην περιοχή τους σε μια έκταση περίπου 11 στρεμμάτων κοντά στο ιδιωτικό σχολείο Πλάτων.

Συγκλονιστικά στοιχεία (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) από την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο ΧΥΤΑ!!!


Η πληροφορία αυτή κινητοποίησε τους κατοίκους της Γανόχωρας και σήμερα το βράδυ συγκεντρώθηκαν στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού όπου εκτός των κατοίκων το παρών έδωσε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κυριακίδης και Γνωσούλα Χαϊλατζίδου και ο ιδιοκτήτης του Πλάτων Ανέστης Παπαδόπουλος.

Ο Ηλίας Τσολακίδης εκ μέρους της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Πιερίας παρουσίασε για πρώτη φορά συγκλονιστικά στοιχεία (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) από την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο ΧΥΤΑ!!!

Οι κάτοικοι της Γανόχωρας συμφώνησαν να δημιουργήσουν μια επιτροπή που θα χειριστεί άμεσα την κατάσταση και να αναζητήσουν και νομική βοήθεια.

Διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση από τον Δήμο Κατερίνης και θα απαιτήσουν έγγραφες διαβεβαιώσεις για το τι πρόκειται να γίνει στην περιοχή τους και υπό ποιες συνθήκες.

*Αύριο μόνο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" αποκλειστικά βίντεο, τοποθετήσεις και πληροφορίες για αυτό το σημαντικό θέμα.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από όσα αποκάλυψε σήμερα για τον ΧΥΤΑ Κατερίνης η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας :






 *Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.blogspot.gr