Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Δελτίο τύπου για την κακοκαιρία στον Δήμου Πύδνας Κολινδρού

Δελτίο τύπου για την κακοκαιρία στον Δήμου Πύδνας Κολινδρού
Με πολικές θερμοκρασίες κοιμήθηκαν οι κάτοικοι του Δήμου Πύδνας Κολινδρού και το πρωί 7 Ιανουαρίου 2017 σε όλο τον Δήμο εκδηλώθηκαν χιονοπτώσεις.

Πιο έντονες ήταν στις Κοινότητες Μακρυγιάλου, Ν, Αγαθούπολης, παλαιού Ελευθεροχωρίου , Μεθώνης καθώς και στην Δημοτική Κοινότητα Αιγινίου.

Το έντονο ψύχος που επικρατεί δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία οχημάτων και πεζών.


Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Δήμου Πύδνας Κολινδρού.

Από τα χαράματα συνεργεία του Δήμου με την συμμετοχή και της Περιφερειακής Ενότητας Ν. Πιερίας, με την υπόδειξη του Δημάρχου κ. Ευάγγελου Λαγδάρη και του αντιδημάρχου Πολιτικής προστασίας κ. Κωνσταντίνου Κακάνη καθώς και με τους κατά τόπους Αντιδημάρχους και Προέδρους Τοπικών Κοινοτήτων έριξαν αλάτι και έγινε αποχιονισμός σε όλο το επαρχιακό και Δημοτικό δίκτυο.

Η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών αποκαταστάθηκε σύντομα και ασφαλείς.

Με την αυξημένη ετοιμότητα από την Διοίκηση, του προσωπικού του Δήμου Πύδνας Κολινδρού Πύδνας Κολινδρού δεν υπήρξε και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα στην υδροδότηση και την κυκλοφορία.


Ενδεικτικά χαμηλές θερμοκρασίες λόγω του ψύχους τις πρωινές ώρες είχαμε: στο Αιγίνιο -7ο , στον Κολινδρό - 8ο, στα Ρυάκια -10ο , στην Σφενδάμη -5ο στο Κίτρος -6ο κ.λ.π.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα λόγω του ψύχους οι κάτοικοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2353031899 και 6980251516.

Από το γραφείο τύπο του Δήμου Πύδνας Κολινδρού