Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Δύσκολη η πρόσβαση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Ανάληψης Κατερίνης για ορισμένες κατηγορίες συμπολιτών μας...

Δύσκολη η πρόσβαση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Ανάληψης Κατερίνης για ορισμένες κατηγορίες συμπολιτών μας...

Ιδιαίτερα δύσκολη η πρόσβαση στην Θεία Ανάληψη για γονείς με παιδικά καροτσάκια, ηλικιωμένους και ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.
Δείτε τις φωτογραφίες της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" από την εορτή της Αγίας Αικατερίνης όπου χιλιάδες πιστοί προσήλθαν για να προσκυνήσουν την εικόνα και το λείψανο της Αγίας.

Εμπαιγμός και κοροϊδία (συγ)Κυβέρνησης - Black Friday των πολυτέκνων και του Δημογραφικού προβλήματος της χώρας.


Ψηφίστηκε το σ/ν για την κινητικότητα,μειώνεται κατά 25% το ποσοστό προσλήψεων πολυτέκνων!.. Ντροπή
Τίποτα δεν άλλαξε στο άρθρο 25..., επομένως το ποσοστό προσλήψεων πολυτέκνων μειώνεται κατά 25%(από το 20 πηγαίνει στο 15%)
Στο άρθρο 31 για τις άδειες ασθενείας τέκνων, έγινε μία αλλαγή και στους τρίτεκνους και πολύτεκνους θα είναι 5 μέρες το έτος, ανεξάρτητα αν έχεις 3 ή 13 παιδιά!!!

Ε.Ε:Τα επόμενα 6 χρόνια ο μαθητικός πληθυσμός της Ελλάδος, αναμένεται να μειωθεί κατά 25%!


Παράλληλα με την οικονομική κρίση, ο αριθμός των γεννήσεων στην Ελλάδα μειώνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια: από 118 000 το 2008, μειώθηκε σε περίπου 92 000 το 2014, σημειώνοντας πτώση κατά 22 % (ΕΛΣΤΑΤ 2016). Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα έχει επίσης εξελιχθεί σε χώρα καθαρής αποδημίας, ενώ στο πλαίσιο της πρόσφατης προσφυγικής κρίσης αποτελεί κυρίως χώρα διέλευσης των προσφύγων.

Τα “ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ” φιλοξενούν την αγωνιστική ομάδα Formula του Α.Π.Θ.

Τα “ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ” φιλοξενούν την αγωνιστική ομάδα Formula του Α.Π.Θ.
Η “ART Aristotele Racing Team”, τη Δευτέρα στις 11:00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης. Τα “ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ” φιλοξενούν την αγωνιστική ομάδα Formula του Α.Π.Θ.

Στο κοινό των Αικατερινείων συστήνεται η “ART Aristotele Racing Team”, μία διακεκριμένη ομάδα φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η οποία σε ετήσια βάση λαμβάνει μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό αγωνιστικών αυτοκινήτων Formula, για φοιτητές.

ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.

Θέλω ένα βήμα, πίσω σου, να είμαι στην ζωή σου,

Να περπατώ στον ίσκιο σου ,να ζω την ύπαρξη σου.

Να σε κρατάω αγκαλιά, την ώρα που θα πέφτεις,

Να είμαι το κουράγιο σου, όταν δεν θα αντέχεις.

Συνελήφθη 54χρονος στην Πιερία για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Συνελήφθη 54χρονος στην Πιερία για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών
Μετέφερε με αυτοκίνητο έναντι αμοιβής 12 μη νόμιμους αλλοδαπούς
Οι διαρκείς και στοχευμένοι έλεγχοι των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λιτόχωρου, είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη 54χρονου ημεδαπού στην Πιερία, για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Συνελήφθη 42χρονος στη Θεσσαλονίκη για εμπόριο κοκαΐνης

Συνελήφθη 42χρονος στη Θεσσαλονίκη για εμπόριο κοκαΐνης
Σε διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε εντοπίσθηκαν 166 γραμμάρια κοκαΐνης

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 42χρονου υπηκόου Αλβανίας στη Θεσσαλονίκη που δραστηριοποιούταν στην εισαγωγή και διακίνηση κοκαΐνης.

"ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2016": "Κρήτες, οι τελευταίοι υπερασπιστές του Βυζαντίου" (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ")

"ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2016": "Κρήτες, οι τελευταίοι υπερασπιστές του Βυζαντίου" (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ")"ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2016": "Κρήτες, οι τελευταίοι υπερασπιστές του Βυζαντίου" (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ")


Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ Μια βραδιά για τον Γιώργο

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ  Μια βραδιά για τον Γιώργο

Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νοσταλγοί της Παράδοση

Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νοσταλγοί της Παράδοση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Το Σωματείο Συνταξιούχων Λιτοχώρου, το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’, η Επιτροπή Ανέργων Κατερίνης και, η ΔΑΣ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κατερίνης καλούν τα σωματεία, ιδιωτικού και δημοσίου, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το ΙΚΑ την Τρίτη 29/11 στις 11πμ, ενάντια στο ασφαλιστικό σύστημα λαιμητόμο.

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο βόρειος ανισόπεδος κόμβος Κατερίνης μετά από... 26 χρόνια!!!

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο βόρειος ανισόπεδος κόμβος Κατερίνης μετά από... 26 χρόνια!!!

26 χρόνια και 12 εκατομμύρια ευρώ χρειάστηκαν για να δοθεί στην κυκλοφορία ένας... κόμβος!


Με αυτό τον... ρυθμό εργασιών και παράδοσης δύσκολα εμείς θα προλάβουμε να δούμε ή καλύτερα να χρησιμοποιήσουμε άλλον κόμβο!!!
Ποιοι κυβερνούσαν 26 χρόνια και μάλιστα σε μια περίοδο που το χρήμα κυκλοφορούσε με το τσουβάλι;
Μετρήστε πόσοι βουλευτές και ποιοι από την Πιερία μπορούσαν να τελειώσουν αυτό το έργο και δεν το έκαναν.

Εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις

Εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις
Συνελήφθη χθες (24-11-2016) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 54χρονος υπήκοος Σερβίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης των Σερβικών Αρχών για το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση πράξεις που τελέστηκαν το 2006 – 2007 σε περιοχή της Σερβίας.

Έκθεση για «την προπαγάνδα κατά της ΕΕ» : Μνημείο χυδαίου αντικομμουνισμού και αντιδραστικότητας, προωθεί την ποινικοποίηση της πολιτικής δράσης.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Στη συζήτηση για τη «στρατηγική επικοινωνίας της ΕΕ για την αντιμετώπιση της προπαγάνδας εναντίον της από τρίτους» παρενέβη ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος, καταγγέλλοντας τη σχετική έκθεση που αποτελεί μνημείο της αντιδραστικότητας της ΕΕ και τονίζοντας τα παρακάτω :