Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού - «1η Διακρατική Συνάντηση του Σχεδίου ERASMUS+»

2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού - «1η Διακρατική Συνάντηση του Σχεδίου ERASMUS+»
Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού συντονίζει από τη φετινή σχολική χρονιά και μέχρι 31 Αυγούστου 2018, σχέδιο Erasmus+ το οποίο ανήκει στη Βασική Δράση ΚΑ2 -Σχολικές Συμπράξεις. Οι Στρατηγικές Συμπράξεις στο πρόγραμμα Erasmus+ αφορούν στην ανάπτυξη και ενίσχυση διακρατικών συνεργασιών μεταξύ φορέων/οργανισμών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εκπαίδευσης, της κατάρτισης, της νεολαίας ή σε άλλον κοινωνικοοικονομικό τομέα. Στο σχέδιο με τίτλο: «Πολυπολιτισμική Επικοινωνία: Καταργώντας τα Στερεότυπα» συμμετέχουν σχολεία από την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Τουρκία, την Πολωνία, την Βουλγαρία, τη Λιθουανία και την Ρουμανία.

Αντιχριστιανική Ελλάδα...

Αντιχριστιανική Ελλάδα...
Μια σημαντική πρωτοβουλία του υπ. Παιδείας και της γ.γ. Θρησκευμάτων φέρνει την ελλαδική κοινωνία ένα βήμα μπροστά. Αναφέρομαι στην σύνταξη και δημοσιοποίηση της “έκθεσης για τα περιστατικά εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας στην Ελλάδα” για το 2015.

Είχαμε λοιπόν πέρυσι 147 καταγεγγραμμένα περιστατικά σε βάρος διαφόρων χώρων θρησκευτικού ενδιαφέροντος, από τα οποία τα 137 (δηλ. το 93%!) αφορούσαν την Ορθόδοξη Εκκλησία, 1 την Ρωμαιοκαθολική, 4 τον Ιουδαϊσμό και 5 τον Μουσουλμανισμό.

Προστατέψτε τα Πιέρια Όρη, σήμερα το πρωί στη Κατερίνη!

Προστατέψτε τα Πιέρια Όρη, σήμερα το πρωί στη Κατερίνη!
Η Επιτροπή ενάντια στις ανεμογεννήτριες στα Πιέρια Όρη, ενήμερωσε σήμερα το πρωί στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης τον κόσμο για τις αρνητικές συνέπειες που θα υπάρχουν για τα Πιέρια Όρη σε περίπτωση που τοποθετηθούν σε αυτά ανεμογεννήτριες.


Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πιερία.

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Πιερία.
Συνελήφθησαν χθες (11-11-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 28, 25 και 22 ετών, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαιναν, βρέθηκε κρυμμένη σε αυτό και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 42,4 γραμμαρίων, την οποία κατείχαν από κοινού. 

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

Έκθεση Φωτογραφίας της «Ίριδας» στις «4 Εποχές»

Έκθεση Φωτογραφίας της «Ίριδας» στις «4 Εποχές»
Το Τμήμα Φωτογραφίας «ΙΡΙΔΑ» της Εστίας Πιερίδων Μουσών σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας « Τέσσερις Εποχές» οργανώνει έκθεση φωτογραφίας στο χώρο του Κέντρου Ημέρας.

Η έκθεση θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 14 και μέχρι 18 Νοεμβρίου 2016.

" Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα ΖΗΤΑ Κατερίνης", Επιστολή αναγνώστριας



Στις δημοσιεύσεις επισκεπτών στη σελίδα του bloko.gr στο facebook, αναγνώστρια άφησε ως καταπίστευμα ένα πολύ σημαντικό για την αστυνομία ευχαριστώ. Το
ευχαριστώ και την ευγνωμοσύνη ενός πολίτη.

Γονείς, αφήστε τα παιδιά σας ήσυχα!


Γέμισε από μπαμπάδες και μαμάδες πριν από λίγο το 4ο Γυμνάσιο-Λύκειο Κατερίνης όπου σήμερα γίνονται οι εξετάσεις του 77ου Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού "Ο Θαλής".

Οι γονείς συνόδευσαν τα... "μικρά" παιδιά τους στο σχολείο και κάποιοι από αυτούς κατασκήνωσαν εκεί.



Αφήστε λίγο τα παιδιά ελεύθερα να ανασάνουν...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Στις 10-11-2016 έγινε η κοινή συνεδρίαση ανάμεσα στη διοίκηση του Νοσοκομείου και εκπροσώπων της Λ.Ε.Κ, για να αποδειχθεί οτι έγινε καθαρά για λόγους επικοινωνίας. Ο διοικητής που πήρε το λόγο δεν έκανε καμία αναφορά στην πρόταση της Λ.Ε.Κ να μείνει για ένα χρόνο στο χώρο (κυλικείο παλιού νοσοκομείου), αλλά ούτε και στην απόφαση που πηρέ η διοίκηση δημιουργώντας το γνωστό πρόβλημα.

Στο Ανατόλια δοκιμάζονται οι Γυναίκες του Αρχέλαου

Στο Ανατόλια δοκιμάζονται οι Γυναίκες του Αρχέλαου
Στο Ανατόλια αγωνίζεται σήμερα η ομάδα Γυναικών του Αρχέλαου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου υποομίλου του Β' Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του Ανατόλια προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τη Νέα Γενεά με 3-0 σετ και θέλει να κάνει ποδαρικό στις νίκες στην έδρα του, ενώ από τη μερία της η ομάδα της Κατερίνης θέλει να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση της πρεμιέρας, όπου νίκησε τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου μα 3-0 σετ και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Tα αποτελέσματα και οι σκόρερ στις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής για τους προκριματικούς του Μουντιάλ 2018:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Γαλλία-Σουηδία 2-1
(57΄ Πογκμπά, 65΄ Παγέτ - 54΄ Φόρσμπεργκ)

Λουξεμβούργο-Ολλανδία 13/11

Βουλγαρία-Λευκορωσία 13/11

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 12 Νοεμβρίου 2016

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Σάββατο σήμερα 12 Νοεμβρίου 2016