Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ακούστε αύριο την "Ώρα της Αλήθειας"¨στον ΣΚΑΪ 92,6

Ακούστε αύριο την "Ώρα της Αλήθειας"¨στον ΣΚΑΪ 92,6
Αύριο το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή "Ώρα της Αλήθειας" με τον Μιχάλη Κανταρτζή, στον ΣΚΑΪ 92,6 καλεσμένος ο επικεφαλής της "Νέας Εποχής" Νίκος Μακρίδης.

Επίσης, μέγα θέμα:

Ισχύει η πλήρης απαλλαγή συμμετοχής στη φαρμακευτική δαπάνη για τους συνταξιούχους που οριστικά απώλεσαν το ΕΚΑΣ;
Αν νομίζατε ότι ισχύει, καλύτερα είναι να ακούσετε την εκπομπή...


Αύριο το πρωί αποκλειστικά στην "Ώρα της Αλήθειας"
11:00-12:00 το πρωί στον ΣΚΑΪ 92,6

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ  ΟΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Στην Κατερίνη και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σήμερα 29-09-2016 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας που αποτελείται από τους Δασιόπουλο Ηρακλή Πρόεδρο, Λέφας Γρηγόριος Αναπληρωτή Πρόεδρο και Καραμπούλας Χρήστος μέλος, με θέμα τον ορισμό διαιτητών και βοηθών διαιτητού για τους αγώνες Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας που θα πραγματοποιηθούν την 01 & 02-10-2016.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ του ΚΚΕ: Στρατιωτικοί τυχοδιωκτισμοί στον Όλυμπο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ του ΚΚΕ: Στρατιωτικοί τυχοδιωκτισμοί στον Όλυμπο
Ολοκληρώθηκε άλλη μια συνεκπαίδευση των Ενόπλων Δυνάμεων με αυτές του Ισραήλ 12 έως 22/9, στο πλαίσιο της «στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας - Ισραήλ».

Εκτελέσθηκε στην Κεντρική Ελλάδα, ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, η άσκηση «WHITE and BLUE SKY 2016», ως «συνεκπαίδευση» της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού (ελικόπτερα) με την ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία (ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος «C-130» που μετέφερε εδώ υλικά τους).

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησής, μέσω απατηλών-παραπλανητικών διαφημιστικών μηνυμάτων

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες για προσπάθεια οικονομικής εξαπάτησής, μέσω απατηλών-παραπλανητικών διαφημιστικών μηνυμάτων
Μέσω υποτιθέμενων διαγωνισμών σε ιστοσελίδες οι δράστες αποσπούν με απατηλό τρόπο τους τηλεφωνικούς αριθμούς των ενδιαφερόμενων χρηστών, με αποτέλεσμα την υπέρογκη χρέωση τους σε εβδομαδιαία βάση

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης, ενημερώνει τους πολίτες για την πρόληψη και αποφυγή εξαπάτησής τους από τις συνεχώς μεταλλασσόμενες μορφές εξαπάτησης , μέσω του διαδικτύου.

Πρωτοβουλία ακτινιδοπαραγωγών Πιερίας. ΑΣ Άρτας – Φιλιππιάδας: Οι παραγωγοί ακτινιδίου να είναι προσεχτικοί με τους εμπόρους. Να μην υποκύψουν στις πιέσεις

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Άρτας – Φιλιππιάδας προς τους παραγωγούς ακτινιδίου, που σε λίγες μέρες ξεκινά η εμπορική περίοδος για το 2016, ώστε να «είναι προσεχτικοί με τις εταιρείες εμπορίας που θα συνεργαστούν, τόσο για τις τιμές όσον και την αξιοπιστία τους». Και αυτό γιατί, όπως εκτιμάται η φετινή παραγωγή είναι καλή ποιοτικά, αλλά αρκετά μειωμένη.

Με 4,56 ευρώ το κιλό στο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ξεκίνησε φέτος τις πωλήσεις της η Ομάδα Ελαιοπαραγωγών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Κάτω Αγιάννη Πιερίας.

Με 4,56 ευρώ το κιλό στο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ξεκίνησε φέτος τις πωλήσεις της η Ομάδα Ελαιοπαραγωγών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Κάτω Αγιάννη Πιερίας.
Πριν από την έναρξη της ελαιοκομικής περιόδου, τα μέλη της πιστοποιημένης ομάδας ελαιοπαραγωγών ολοκληρωμένης διαχείρισης της Ένωσης Παραγωγών του Συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας είχαν την καθιερωμένη ενημερωτική τους συνάντηση την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, στην Σκοτίνα Πιερίας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των μελών σε θέματα μεθόδων και διαδικασιών για την παραγωγή του ποιοτικού Ελαιολάδου «Όλυμπος Θεϊκό», η εμπορία του φετινού ελαιολάδου, ενώ το μεγάλο ζητούμενο ήταν η ανάπτυξη της συνεργατικής αντίληψης μεταξύ των μελών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Ανοικτά στους φίλους και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου τα νέα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Κατερίνης, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το Δ.Σ στο πλαίσιο της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου 2016.
Συγκεκριμένα το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής: 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πιερία


«Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην πόλη της Κατερίνης, κατά τη διεξαγωγή του 5ου αγώνα δρόμου « Τρέχω για την Κατερίνη», την Κυριακή (02-10-2016) και ώρα 11:00, στο τμήμα της 13ης Εθνικής Οδού Κατερίνης – Ελασσόνας»

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις


Συνελήφθη χθες (28-09-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 1 έτους και 9 μηνών, για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής κατά συναυτουργία, της εκούσιας απαγωγής και της απειλής.

Εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε πριν από 5 χρόνια σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στην Πιερία


Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία

Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αιγινίου, εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε πριν από 5 χρόνια σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού σε περιοχή της Πιερίας.


O Δήμος Δίου - Ολύμπου κοντά στο «Χωριό των Ψαράδων». Σε συνεργασία με την Π.Ε. Πιερίας

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, το «Χωριό των Ψαράδων» στη Γρίτσα Λιτοχώρου, με πρωτοβουλία των αλιέων και του Δημάρχου Δίου – Ολύμπου Κώστα Δημόπουλου και την αρωγή της Αντιπεριφερειάρχη Σοφίας Μαυρίδου μετέρχεται σε νέα φάση εξέλιξης.

Δελτίο Τύπου Χάρη Τζαμακλή

Δελτίο Τύπου Χάρη Τζαμακλή
Θετικό το Υπουργείο Παιδείας στη διεύρυνση του θεσμικού πλαισίου επιβραβεύσεων μαθητών που διακρίνονται σε προγράμματα έρευνας και καινοτομίας

Απαντώντας στην ερώτηση του Χάρη Τζαμακλή σχετικά με τη θεσμοθέτηση πλαισίου επιβραβεύσεων σε μαθητές που διακρίνονται σε καινοτόμες δράσεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων-ερώτηση την οποία είχε συντάξει ο βουλευτής Πιερίας και είχαν συνυπογράψει 38 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συμμετοχή και επιτυχία του Γυμνασίου Αλωνίων και του Λυκείου της Κονταριώτισσας Πιερίας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση 2016» , το Υπουργείο Παιδείας κάνει δεκτή την πρόταση του βουλευτή αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι θα εξετάσει «την κατεύθυνση της διερεύνησης του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τα προγράμματα που προωθούν την έρευνα και την καινοτομία».

ΚΚΕ Πιερίας: Μαζί ψηφίζουν, μαζί αποπροσανατολίζουν

ΚΚΕ Πιερίας:  Μαζί ψηφίζουν, μαζί αποπροσανατολίζουν
Με αφορμή την προχτεσινή συζήτηση και ψήφιση του νέου αντιλαϊκού πολυνομοσχεδίου για την ολοκλήρωση της πρώτης «αξιολόγησης», η κυβέρνηση μαζί με τα άλλα αστικά κόμματα έστησαν έναν νέο αποπροσανατολιστικό για το λαό καβγά, ειδικότερα γύρω από το υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων.

Αλλο το ΤΑΙΠΕΔ και άλλο το υπερταμείο, ισχυρίζονταν τα κυβερνητικά στελέχη, άλλο οι ιδιωτικοποιήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και άλλο οι δικές μας, επειδή... «αυτές δεν είναι ιδιωτικοποίηση, είναι αξιοποίηση»!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Δήλωση του Διοικητή του Γ.Ν. Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη για τις δήθεν καταστροφές καταστροφές των κτιρίων της δομής «ΠΕΤΡΑΣ ΟΛΥΜΠΟΥ» από τους πρόσφυγες.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με τις δήθεν «Ολικές καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι πρόσφυγες του καταυλισμού στα κτίρια της Ιεράς Μονής Πέτρας Ολύμπου» και για την αποκατάσταση της αλήθειας, κατόπιν επικοινωνίας μου με τον επικεφαλή της δομής φιλοξενίας προσφύγων, επίλαρχο κ. Κυριακόπουλο, δηλώνω ότι:

Ο ανανεωμένος Πιερικός Αρχέλαος θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή τον ΑΣ Καρδίτας στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας ανδρών.

Ο ανανεωμένος Πιερικός Αρχέλαος θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή τον ΑΣ Καρδίτας στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας ανδρών.
Ο Πιερικός Αρχέλαος διατήρησε τον βασικό κορμό του (Γκοντόπουλος,Γκογκίδης,Τοπούζης,Ζησόπουλος,Καλτσουνάς,Τσιλιγγαρίδης) προσθέτοντας τον έμπειρο φόργουορντ Γιάννη Καραγκιολίδη,τον παλιό παίκτη της ομάδας Μιχάλη Παπαμιχαήλ και τους πολλά υποσχόμενους Γιώργο Κωνσταντινίδη και Αλέκο Χανέλλι. Σε αυτούς προστέθηκαν 8 παίκτες από την ακαδημία του Πιερικού Αρχέλαου(Τσιρογιάννης,Ταβαντζής,Πολυχρόνης,Τζιοβάρας ,Μπούσπουρας,Ζιώγας,Μπόζογλου,Χατζηλάμπρου) και δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο όπως φάνηκε και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Πέμπτη σήμερα 29 Σεπτεμβρίου 2016