Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Προσοχή, άλλαξε ο χώρος διανομής ελαιόλαδου «Χωρίς Μεσάζοντες» του Σαββάτου

Η 63η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» (Ελαιόλαδο Μεσσηνίας) θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Εμποροπανήγυρης και όχι στο πάρκινγκ των δικαστηρίων.

Λόγω του μεγάλου αριθμού παραγγελιών ελαιόλαδου (550 οικογένειες) της 63ης διανομής «Χωρίς Μεσάζοντες» και φοβούμενοι την κυκλοφοριακή συμφόρηση της οδού Φλέμινγκ, πλησίον της οποίας διεξάγεται η Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τον χώρο διανομής.

Σας ευχαριστούμε, είστε ένας από εμάς!

Ευχαριστήρια επιστολή προς τους συμμετέχοντες για την κατασκευή της διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας θέλει να σας ευχαριστήσει δημόσια για την προσφορά σας στην κατασκευή της διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Μπάρμπεκιου στο Αγρόκτημα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Την πρώτη φιλανθρωπική εκδήλωση της χρονιάς, το «BBQ στο Αγρόκτημα», διοργανώνει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στις 13:00 ο Σύλλογος Φίλων Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Το «BBQ στο Αγρόκτημα» θα πραγματοποιηθεί στο δασάκι της Σχολής και όπως όλες οι εκδηλώσεις, έτσι και αυτή θα στηρίξει τα εκπαιδευτικά προγράμματα των μαθητών και σπουδαστών. 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πιερία


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω συνέχισης εκτέλεσης εργασιών κατασκευής της γέφυρας και των λωρίδων της επιτάχυνσης – επιβράδυνσης του ημικόμβου Αιγινίου (χ/θ 468,300) και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε.»

Ολύμπια Εν Δίω

Ούτε χθες Πέμπτη, ημέρα αφιερωμένη στην Μούσα της Τραγωδίας Μελπωμένη, δεν επέτρεψε ο καιρός, να παρουσιάσουν τις προγραμματισμένες παραστάσεις τους οι μαθητές από το Ιραν στο Αρχαίο Θέατρο Δίου.

Ωστόσο, αυτή τη φορά οι μαθητές σχολείων από την Πιερία και τη Θεσσαλονίκη, είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τη «Μήδεια» την οποία παρουσίασαν οι μαθητές από την Τεχεράνη, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου και 5ου ΓΕΛ Κατερίνης

Κ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΚΑΙ Θ.ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟ ΡΙΟ

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου η τιμητική εκδήλωση προς τιμήν των 93 αθλητών και αθλητριών της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

 Όλα τα μέλη της αποστολής βραβεύτηκαν τόσο για τις διακρίσεις που έφεραν στη χώρα, όσο και για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, καθώς για την άψογη παρουσία και εν γένει συμπεριφορά την οποία έδειξαν σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο Ρίο.

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Δημήτρης Συριανίδης στην "Ωρα της Αλήθειας" στον ΣΚΑΪ 92,6. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Δημήτρης Συριανίδης στην "Ωρα της Αλήθειας" στον ΣΚΑΪ 92,6. (ΒΙΝΤΕΟ)
Παρακολουθήστε την ραδιοφωνική εκπομπή "Η Ώρα της Αλήθειας" στον ΣΚΑΪ 92,6 με τον Μιχάλη Κανταρτζή. 

Προσκεκλημένος ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Δημήτρης Συριανίδης.

Δείτε το βίντεο:



ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Ενημέρωση – Πρόληψη των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου, για περιστατικά εξαπάτησης ατόμων τρίτης ηλικίας

Σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων, με σκοπό την ενημέρωση και πρόληψη των μελών των ΚΑΠΗ, για περιστατικά εξαπάτησης ατόμων τρίτης ηλικίας πραγματοποίησε ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, το τριήμερο 19 έως 21 Σεπτεμβρίου στα ΚΑΠΗ του Δήμου.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ από Κατερίνη του Βασίλη Τσακιρίδη προς ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ

Ο φίλαθλος κόσμος του Αιγίου πανηγύρισε μέσα στην Κατερίνη την άνοδο του ΣΕΡΙΦΑΤΟΥ Αιγίου στην μεγάλη κατηγορία του χάντμπολ.

Οι αθλητές του ΣΕΡΙΦΑΤΟΥ Αιγίου απέδειξαν και με το παραπάνω ότι αξίζουν την άνοδό τους στην Α1 κατηγορία του χάντμπολ, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η σκληρή εργασία, το πείσμα, η εμμονή, ο προγραμματισμός και το όραμα ήταν καθοριστικοί παράγοντες της πολυπόθητης επιτυχίας.

Γιατί η αντιπολίτευση του Δήμου μας δεν ζητά νέο δημοκρατικό κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου;

του Αντώνη Δ. Μάντζιου, οικονομολόγου,
πρώην δημοτικού συμβούλου Κατερίνης

Διαξιφισμούς και εντάσεις παρακολουθήσαμε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο μεταξύ της μείζονος αντιπολίτευσης και του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορούσαν την διαδικασία συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτό όμως που δεν είδαμε είναι μια πρόταση από την αντιπολίτευση του Δήμου για να καταρτιστεί ένας δημοκρατικότερος κανονισμός λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης. Θυμίζουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης δεν έχει συζητήσει μετά το Καλλικράτη ( σε αντίθεση με άλλους δήμους) τον κανονισμό λειτουργίας του και έτσι λειτουργεί με τον πρότυπο κανονισμό του υπουργείου εσωτερικών.

Αγιασμός το Σάββατο στο κατηχητικό του Ι.Ν. Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου Κατερίνης.


Η ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΟΙ ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.
Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΚΑΙ ΩΡΑ 10:30 Π.Μ. ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΧΩΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ (ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΠΑΛΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ) ΚΑΙ ΩΡΑ 10:00 Π.Μ.

Η ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/9 ΣΤΙΣ 11:30 πμ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ-ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν αθέτησε απλά μια ακόμα δέσμευσή της απέναντι στο λαό, που έλεγε οτι όταν γίνει κυβέρνηση η ΔΕΗ δε θα κόβει το ρεύμα σε αδύναμες οικονομικά λαϊκές οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν, αλλά τον κορόιδεψε και, με τη στάση της εξακολουθεί να προκαλεί. Συνεχίζουν την ίδια πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων υπηρετώντας τις απαιτήσεις των μονοπωλιακών ομίλων που διψούν για ακόμα περισσότερα κέρδη. 

Συντονιστικό Νηπιαγωγών : «Στυγνή τρομοκρατία από την κυβέρνηση της «Αριστεράς» στους νηπιαγωγούς»


Έπεσαν οι μάσκες της δήθεν «αριστερής πολιτικής» του Υπουργείου!
Το Υπουργείο Παιδείας μετά την αύξηση του ελάχιστου αριθμού παιδιών για τη λειτουργία τμήματος,μετά τη θέσπιση κριτιρίων για την εγγραφή των παιδιών στο Ολοήμερο και μετά τα καλοκαιρινά νομοθετήματα με τα οποία εξαφανίζεται ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας του, εγκαλεί τώρα τους /τις Νηπιαγωγούς να αλλάξουν τις συλλογικές αποφάσεις τους!


Ανακοίνωση του ΕΦΕΤ που συνιστά την προσοχή στην κατανάλωση πικρών πυρήνων βερίκοκου και πικραμύγδαλων


Ο ΕΦΕΤ, με αφορμή την ενημέρωση του Κέντρου Δηλητηριάσεων του Υπουργείου Υγείας σχετικά με περιστατικό δηλητηρίασης λόγω υπερβολικής κατανάλωσης πυρήνων πικραμύγδαλων, υπενθυμίζει στους καταναλωτές να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τους εν λόγω καρπούς. Η κατανάλωση αυτών των προϊόντων πρέπει να γίνεται με προσοχή λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του ΕΦΕΤ που απορρέουν από την εγκεκριμένη γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου Ελέγχου Τροφίμων (ΕΣΕΤ).

Ενημέρωση κυνοφίλων Πιερίας

Για την μεγαλύτερη συμμετοχή ιδιοκτητών συμπολιτών μας , στην διπλή εθνική (CAC) έκθεση που θα πραγματοποιηθεί μετά από πολλά χρόνια στην πόλη μας από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Πιερίας το διήμερο 29 και 30 Οκτωβρίου 2016 στο Πλατανόδασος , το AYUVERDE CANIN TRAINING CAMP κάθε Σάββατο και Κυριακή έως και 24 Οκτωβρίου αναλαμβάνει δωρεάν στην προετοιμασία των τετράποδων συντρόφων σας όλων των φυλών και ηλικιών (χαρακτήρας, στίβος, handling, συμβουλές grooming) αλλά και των ίδιων των ιδιοκτητών για την αρτιότερη και βέλτιστη παρουσίαση.