Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Ευχαριστήριο μήνυμα προς το δήμο Πύδνας Κολινδρού και Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων 1ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου κολινδρού.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κύριο Λαγδάρη και την Αντιδήμαρχο κυρία Νικολοπούλου-Βοσνακίδου για το ενδιαφέρον που έχουν επιδείξει για το Νηπιαγωγείο,έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει λειτουργικό μέσα από μια σειρά ενεργειών και παρεμβάσεων στο κτίριο του σχολείου.

Μήνυμα Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή σχολική χρονιά, υγεία και πρόοδο στον δύσκολο αγώνα της μάθησης και της γνώσης. Εύχομαι, συνάμα, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, δύναμη, υπομονή και αντοχή για να αντεπεξέλθουν με επάρκεια στο έργο και στην αποστολή τους. 

ΚΚΕ Πιερίας: Ντύνοντας τους στόχους του κεφαλαίου με φιλολαϊκό μανδύα...


Το περιβόητο κυβερνητικό «αφήγημα» για το επόμενο διάστημα επισήμως παρουσιάζεται αυτό το σαββατοκύριακο, με τις παρεμβάσεις του Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ. Ωστόσο, τόσο ο ίδιος, όσο και τα στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματός του φρόντισαν όλο το προηγούμενο διάστημα, με συνεντεύξεις, δηλώσεις και διαρροές, να προετοιμάσουν αναλόγως το έδαφος για την κυβερνητική προπαγάνδα.

ΜΗΝΥΜΑ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλη την εκπαιδευτική οικογένεια, εκπαιδευτικούς και μαθητές,  να έχουν μια όσο το δυνατόν πιο εποικοδομητική, πλούσια,  ωφέλιμη και δημιουργική σχολική περίοδο.
Αποτελεί υποχρέωση της πολιτείας και των φορέων της να δημιουργήσουν εκείνες τις συνθήκες που θα αποφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένα υγιές σχολικό περιβάλλον. Ένα σχολείο ανοικτό στην κοινωνία, στη γνώση, την έμπνευση και τη δημιουργία.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Σχετικά με τη σχεδιαζόμενη μεταφορά του ΚΕ.ΣΥ.Π. Πιερίας


Το ΚΕ.ΣΥ.Π. Πιερίας στεγάζεται από ιδρύσεώς του (2000), στο παράρτημα του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης. Η παραχώρησή του έγινε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης και πληροί όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνταν για την χρηματοδότησή του από τα κονδύλια του Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ., δηλαδή:


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Κυριακή σήμερα 11 Σεπτεμβρίου 2016.