Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» στην Εμποροπανήγυρη Αιγινίου. Τι είδαμε, τι μας άρεσε, τι δεν μας άρεσε και η αναπόφευκτη σύγκριση με την Εμποροπανήγυρη Κατερίνης.



Χιλιάδες κόσμος εντός της Εμποροπανήγυρης, και χιλιάδες κόσμος συνεχώς να καταφθάνει στο Αιγίνιο για να πάρει μια γεύση από το πανηγύρι.
Σίγουρα ένας πετυχημένος θεσμός και αξίζουν συγχαρητήρια στο Δήμο Πύδνας Κολινδρού για την διοργάνωση του.

Νέο εκτενές αφιέρωμα της εφημερίδας "Μακεδονία" στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (Ανανεωμένο)


Το αφιέρωμα της «Μακεδονίας» στην πιερική πολυσχιδή ομάδα σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου αγώνων και διεκδικήσεων των μελών της απέναντι σε μια κυβέρνηση η οποία είχε κάνει σημαία της τα κινήματα των πολιτών, τα εκμεταλλεύτηκε πολιτικά και σήμερα, όσα δεν μπορεί να τα χειραφετήσει, προσπαθεί να τα διαλύσει.

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Πιερία.


Συνελήφθη χθες (09-09-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, μία 28χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ.


Του Κελίδη Χαράλαμπου

Στις 13 Οκτωβρίου καθορίστηκε ημερομηνία του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Στις αρχές Ιουλίου ξεκίνησε ο προσυνεδριακός διάλογος όπου όλοι οι φίλοι και μέλη του κόμματος, μπορούν να καταθέσουν για την καλύτερη διεξαγωγή του συνεδρίου. Αποφάσισα κι εγώ σαν μέλος του κόμματος να καταθέσω τη δική μας πρόταση για την καλύτερη επιτυχία του συνεδρίου για να βγει το κόμμα πιο ισχυρό, πιο δυνατό για να γίνει αυτό το κόμμα εδώ και τώρα πρέπει να ανοίξει μέτωπο με τις ομάδες συμφερόντων και με παραγοντισμούς .

ΚΚΕ Πιερίας: Καβγάς για την ανάκαμψη του κεφαλαίου


Με αφορμή τη σύνοδο των μεσογειακών κρατών της ΕΕ, που συγκάλεσε η κυβέρνηση χτες στην Αθήνα, προβλήθηκε ιδιαίτερα στον Τύπο ένα δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού «Politico».
Σύμφωνα με αυτό, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, εμφανίζεται να ζητάει «χαλάρωση» των αυστηρών δημοσιονομικών κανόνων στην Ευρωζώνη, με εξαίρεση των δαπανών για επενδύσεις και Εκπαίδευση από τον υπολογισμό των στοιχείων για το έλλειμμα και το χρέος των κρατών - μελών.

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης.


Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης με τα εξής θέματα:

Συμβουλές της Αστυνομίας για την προφύλαξη και προστασία των παιδιών από πράξεις ασέλγειας ή κακοποίησης. Να διαβαστεί από γονείς και παιδιά.


Οι γονείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις συναναστροφές και τη συμπεριφορά των παιδιών τους.
Tο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με τη συνδρομή των ψυχολόγων της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Σώματος απευθύνει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες σε γονείς και παιδιά, με σκοπό την προφύλαξη των ανηλίκων από περιστατικά αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος τους.

Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς