Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

SUPER SPRINT BATTLE στην Παραλία Κατερίνης.


Η Ένωση Διαβητικών Ν.Πιερίας σε συνεργασία με τον ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ Κατερίνης και τον κο Ιορδάνη Παπαδόπουλο τριαθλητή -διοργανωτή almiraman οργανώνουν εκδήλωση τριάθλου (κολύμβηση-ποδήλατο-τρέξιμο) στις 9 Οκτώβρη 2016 στη παραλία Κατερίνης (περιοχή Almira beach bar) με ονομασία αγώνα SUPER SPRINT BATTLE .

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι η πενταμελής επιτροπή του Δήμου Κατερίνης για τα αδέσποτα ζώα.

Συνεδρίασε σήμερα το μεσημέρι η πενταμελής επιτροπή του Δήμου Κατερίνης για τα αδέσποτα.

14 μήνες πέρασαν από την τελευταία φορά που συνεδρίασε η επιτροπή για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου Κατερίνης.
Έτσι η σημερινή συνεδρίαση είχε ιδιαίτερη σημασία και όπως ήταν αναμενόμενο οι φιλόζωοι της Κατερίνης έδωσαν το παρών για να συζητήσουν θέματα που τους αφορούν.
Δεν έλειψε η ένταση και οι αντιδράσεις σε μια συνεδρίαση που διήρκεσε περίπου δυο ώρες και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον με τα θέματα που συζητήθηκαν.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ


Διαβάστε την ανακοίνωση των εργαζομένων του εκπαιδευτικού ομίλου ΞΥΝΗ για το θέμα της ανάκλησης της άδειας του ομίλου:

Οχτώ εργατικές κατοικίες κληρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Κατερίνη! (ΦΩΤΟ)

Οχτώ εργατικές κατοικίες κληρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Κατερίνη! (ΦΩΤΟ)

Ένα όνειρο ζωής έγινε σήμερα το μεσημέρι πραγματικότητα για οχτώ οικογένειες από την Κατερίνη.
Οχτώ εργατικές κατοικίες μετά από κλήρωση κατέληξαν σε αντίστοιχες οικογένειες παρουσία της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ Μαρίας Καραμεσίνη.
Χαμόγελα, επιφωνήματα χαράς, κλάματα και αγκαλιές ήταν τα συναισθήματα που βγήκαν από το άκουσμα των ονομάτων των τυχερών οικογενειών.

Ευέλικτη προθεσμία για την καταγραφή ζημιών στο ζωικό κεφάλαιο ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Συνυπογράφει η βουλεύτρια Πιερίας Ε. Σκούφα


Μια πιο ευέλικτη προθεσμία σε ότι αφορά την αναγγελία από πλευράς κτηνοτρόφων για ζημιές που κατά καιρούς υφίστανται το ζωικό τους κεφάλαιο, ζητούν με ερώτηση τους στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και η βουλεύτρια Πιερίας Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα.

Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων


Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας υπενθυμίζει στους παραγωγούς την αναγκαιότητα τήρησης των αρχών της Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας και των Κωδίκων Ορθής Γεωργικής Πρακτικής σε θέματα χρήσης γεωργικών φαρμάκων.

Δήμος Δέλτα: Υποβολή αιτήσεων αποζημίωσης για πληγέντες από την κακοκαιρία

Δήμος Δέλτα: Υποβολή αιτήσεων αποζημίωσης για πληγέντες από την κακοκαιρία
Ο Δήμος Δέλτα καλεί όσους κατοίκους των Δημοτικών Κοινοτήτων Χαλάστρας, Καλοχωρίου, Κυμίνων, Ν. Μαλγάρων, Ανατολικού και Βραχιάς, επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα της 7ης Σεπτεμβρίου 2016, να προσέλθουν άμεσα στα κατά τόπους Δημοτικά Καταστήματα και να υποβάλουν αίτηση – δήλωση, στην οποία θα περιγράφονται οι καταστροφές που τυχόν υπέστησαν σε κτίρια, οικοσκευή και εξοπλισμό επιχειρήσεων.

Δήμος Κατερίνης: Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΟΥ

Δήμος Κατερίνης: Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΟΥΔήμος Κατερίνης: Η ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΟΥ

Με όχημα τις δημιουργίες των παιδιών, παρουσία γονέων και εθελοντών, η γιορτή λήξης, της Καλοκαιρινής Εκστρατείας, για την προώθηση της Ανάγνωσης και της Δημιουργικότητας 2016, της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ), θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της δημοτικής βιβλιοθήκης Κορινού (οδός Τασιάκου 2), κατά τις ώρες 18:00 έως 20:00.

ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΕΘ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

 ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΕΘ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ   ΣΤΟ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΕΘ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ   ΣΤΟ Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ

 Την Πιερία θα επισκεφθεί κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016 στα πλαίσια της προετοιμασίας του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ .

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Πιερία

Α).Εγκρίνουμε τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις- αποκλεισμούς κλάδων κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή κυκλικού κόμβου και των συνδέσεων του με τους υπάρχοντες κλάδους στην ανατολική περιοχή του Α/Κ Μακρυγιάλου του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., ως ακολούθως:

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων τροχαίας από αστυνομικούς σε μαθητές και γονείς στα δημοτικά σχολεία της Πιερίας.


Σας ενημερώνουμε ότι με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, θα διανεμηθούν από ένστολο προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε δημοτικά σχολεία της Περιφέρειάς μας, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής τόσο για μαθητές, όσο και για γονείς.

Ενδεικτικά σας ενημερώνουμε ότι στα παρακάτω δημοτικά σχολεία που θα διενέμονται τα ενημερωτικά φυλλάδια, είναι δυνατή η δημοσιογραφική κάλυψη:

«Χωρίς Μεσάζοντες»: σύσσωμοι απέναντι σε οποιαδήποτε κυβερνητική μεθόδευση!


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καταγγέλλει την στάση και τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και καλεί τους πολίτες όλης της χώρας να αντισταθούν!
Παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις λαϊκές αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες», θεωρούμε, πως η απόφαση της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να τις καταργήσει, είναι ειλημμένη.

ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Κεραμιδίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ανακοινώνει την Έναρξη της Πολιτιστικής Χρονιάς 2016-2017.
Για ακόμη μια χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Κεραμιδίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά, εφήβους αλλά και έμπειρους χορευτές που αγαπούν την παράδοση και τον πολιτισμό , να συμμετάσχουν στα χορευτικά τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος στο Σύλλογο.

Οζώδης Δερματίτιδα: Δέσμευση του Επιτρόπου Andriukaitis για κάλυψη κόστους εμβολίων και θανάτωση μόνον των νοσούντων ζώων

Οζώδης Δερματίτιδα: Δέσμευση του Επιτρόπου Andriukaitis   για κάλυψη κόστους εμβολίων και θανάτωση μόνον   των νοσούντων ζώωνΟζώδης Δερματίτιδα: Δέσμευση του Επιτρόπου Andriukaitis   για κάλυψη κόστους εμβολίων και θανάτωση μόνον   των νοσούντων ζώων

Σε Συνδιάσκεψη για την Οζώδη Δερματίτιδα των Βοοειδών που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια με πρωτοβουλία της Υπουργού Γεωργίας της Βουλγαρίας Desislava Taneva και με συμμετοχή του αρμόδιου Επιτρόπου Υγείας της ΕΕ Vytenis Andriukaitis και Υπουργών Γεωργίας χωρών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, συμμετείχε σήμερα ο Έλληνας Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΚΑΤΕΓΓΕΛΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –ΚΑΤΕΓΓΕΛΙΑ
Την ώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προετοιμάζει τη μετάβαση του κ. Τσίπρα στη Δ.Ε.Θ. για να σερβίρει το ψέμα που έχουν κάνει επάγγελμα για να υπηρετούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα, η ΔΕΗ με τις ευλογίες της κυβέρνησης συνεχίζει να κόβει μαζικά την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στις λαϊκές οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν, με δική τους ευθύνη.

Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: EΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ τελευταίου 24ωρου

Γ.Ν. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

 Γ.Ν. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ –   ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ   ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

Ο Διοικητής και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές που ανέλαβαν τη φροντίδα των βρεφών που φιλοξενήθηκαν στο Νοσοκομείο κατόπιν εντολής των αρμοδίων Αρχών.

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
 Για το νέο σχολικό έτος που ξεκινάει σήμερα με στόχους αλλά και αγωνίες και νέες προκλήσεις, απευθύνω από καρδιάς τις πιο θερμές μου ευχές στη μαθητική νεολαία, στους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς για μια καλή και εποικοδομητική σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, δημιουργική διάθεση , πλούσια σε γνώσεις, πρόοδο και προκοπή.

Η γνώση είναι δύναμη και η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον. Η σημερινή παιδεία διαμορφώνει την αυριανή κοινωνία, γι΄αυτό το λόγο όλοι οι αρμόδιοι φορείς οφείλουμε να συνεργαστούμε για τη δημιουργία ενός σχολείου που θα αξίζει στα παιδιά μας, που όχι μόνο θα μορφώνει αλλά κυρίως θα καλλιεργεί και θα τους καταστήσει ενεργούς και χρήσιμους πολίτες.

Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ:Συνελήφθη 28χρονος στη Βέροια για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη 28χρονος στη Βέροια για καλλιέργεια κάνναβης
Καλλιεργούσε στο σπίτι του 17 φυτά δενδρυλλίων κάνναβης
Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός 28χρονου ημεδαπού στη Βέροια, για καλλιέργεια κάνναβης.

Ώρες λειτουργίας της Ανταλλακτικής Βιβλιοθήκης στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελε να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές, τους γονείς, τους φοιτητές και όλο το αναγνωστικό κοινό της πόλης, ότι το Αναγνωστήριο και η Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης θα είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 18:00 έως και τις 21:00.


ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ

Προς τους:
- Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού
κ. Γεώργιο Σταθάκη
- Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
κ. Χρήστο Σπίρτζη
ΕΡΩΤΗΣΗ Αθήνα, 06-09-2016
ΘΕΜΑ: Σημαντική απώλεια δημοσίων πόρων από τις συμφωνίες επανεκκίνησης των αυτοκινητοδρόμων

Εξετάσεις και αρχαία στο γυμνάσιο

Εξετάσεις και αρχαία στο γυμνάσιο

Γράφει η Σοφία Ελευθεριάδου, δασκάλα και φιλόλογος

“Καταργούνται οι εξετάσεις των αρχαίων στο γυμνάσιο” είναι ο αγαπημένος τίτλος των μίντια, που τόσο αγαπούν τα τελευταία -και όχι μόνο- χρόνια την ψευδή πληροφόρηση. Μίντια που αγαπούν να άγουν και να φέρουν τη μάζα, τον ανίδεο αναγνώστη και ακροατή, που αναμασά ό,τι του υπαγορεύουν. Και όποιος τσιμπήσει τσίμπησε. Και μετά, όταν έρθει η ώρα της επεξήγησης και της άρσης της παραπληροφόρησης, τότε θα είναι πια αργά, ο στόχος θα έχει ήδη επιτευχθεί, ο Γκέμπελς θα έχει ήδη θριαμβεύσει για άλλη μια φορά.

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι ολόψυχα στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Κατερίνης, τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους δασκάλους και τους καθηγητές, καθώς και τους γονείς, καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη και επιτυχίες.

Στο Δήμο Κατερίνης, παρά τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα, ενισχύουμε με όλες τις δυνάμεις μας, την αξιοπρεπή λειτουργία των σχολείων, καθώς πιστεύουμε στην καθοριστική συμβολή τους, για την μελλοντική πορεία του τόπου. 

Επενδύοντας σταθερά στην Παιδεία με σοβαρότητα, με σχεδιασμό, με προγραμματισμό στηρίζουμε την εκπαιδευτική διαδικασία. Παράλληλα, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου η παρατεταμένη οικονομική κρίση, να έχει και φέτος τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις στον καθημερινό μας αγώνα, για να κρατήσουμε το επίπεδο της εκπαίδευσης όσο γίνεται ψηλότερα.

ΕΣΒΗΣΕ Η ΜΕΡΑ ΜΕΣ’ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ-.ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.



Έσβησε η μέρα μες΄την νύχτα,
Άδικα, του κόσμου, όλα τα ξενύχτια.
Ώρες-λεπτά-βδομάδες ξεχασμένες,
Αισθήσεις, αναμνήσεις, αλυσοδεμένες.

ΚΚΕ Πιερίας: Κυνικές ομολογίες


«Οι πολίτες πληρώνουν και περιμένουν...», τιτλοφορεί το χτεσινό φύλλο της η εφημερίδα «Αυγή», σχετικά με το βαθμό της «εισπραξιμότητας» των κάθε είδους φόρων και των άλλων αντιλαϊκών χαρατσιών που επιβάλλονται πάνω στο εξαϋλωμένο λαϊκό εισόδημα και τη μαζική κατανάλωση. Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να διαφημίσει την ικανότητα της συγκυβέρνησης στην επιβολή της αντιλαϊκής πολιτικής. Οπως χαρακτηριστικά ομολογείται στο σχετικό ρεπορτάζ, «σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της εν λόγω εικόνας διαδραμάτισε ο φόβος των οφειλετών για τις κατασχέσεις στις οποίες προβαίνει η εφορία»...

90η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου. Εγκαίνια σήμερα... καιρού επιτρέποντος!


Συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής στην Παραλία Κατερίνης

H Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος διοργανώνει συναυλία εκκλησιαστικής μουσικής με την Πολυφωνική Χορωδία του Πατριαρχικού Ναού Βελιγραδίου, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, και ώρα 9μ.μ. στον Ιερό της Αγίας Φωτεινής στην Παραλία Κατερίνης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παλαιοχριστιανικούς, βυζαντινούς και μεταβυζαντινούς ύμνους καθώς και μοτέτα από την εποχή της αναγέννησης έως σήμερα. Η συναυλία θα αποτελέσει συνάντηση του ιεροψαλτικού ύφους, τόσο του βυζαντινού όσο και του πολυφωνικού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΓΜΕ (ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ-ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Παρασκευή σήμερα 9 Σεπτεμβρίου 2016