Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

18ο Παραδοσιακό Βλάχικο Γλέντι


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 18ο Παραδοσιακό Βλάχικο γλεντι του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας στις 26 και 27 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του 9ου Δημοτικού σχολείου Κατερίνης. Χιλιάδες πατριώτες και φίλοι μας τίμησαν με την παρουσία τους ,προβάλλοντας για άλλη μια φορά την έμπρακτη στήριξή τους στο Σύλλογο.

Πιερικός-Αρχέλαος: Εγγραφές


Με αζιμούθιο προς την εξωστρέφεια συνεχίζει τα βήματα της η Ομάδα Ελαιοπαραγωγών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Κάτω Αγιάννη Πιερίας.


Στην 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας στην Καρίτσα Πιερίας (Γιορτή του Αγρότη) συμμετέχει η ομάδα ελαιοπαραγωγών Ολοκληρωμένης Διαχείρισης της Ένωσης Παραγωγών Κάτω Αγιάννη Πιερίας με δικό της περίπτερο. Πλήθος επισκεπτών επισκέφτηκε κατά το διήμερο 27-28/2016 που διήρκεσε η έκθεση το περίπτερο της.

Δωρεάν μέτρηση σακχάρου και συναυλία στο Λιτόχωρο


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ(Γ.Π.Α.Δ. ΚΕΝΤΡ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) : ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Συλλήψεις για κλοπές σε Γιαννιτσά, Κιλκίς και Βέροια:

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονης στην Κατερίνη για απόπειρα παιδοκτονίας.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονης υπηκόου Αλβανίας, για απόπειρα παιδοκτονίας.

Ειδικότερα, χθες (29-8-2016) το βράδυ, εντοπίστηκε νεογέννητο βρέφος σε φωταγωγό οικοδομής στην Κατερίνη, που έφερε τραύματα στα κάτω άκρα. Το βρέφος άμεσα διακομίσθηκε από σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κατερίνης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης



Ανακοινώνεται ότι αύριο (31-8-2016) και κατά τις ώρες 06.00 έως 14.00 θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Κλειδιού (474ο χιλιόμετρο) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μεθώνης - Αγαθούπολης (462ο χιλιόμετρο), με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, λόγω εγκατάστασης σε διάφορα σημεία γέφυρας πινακίδας δυναμικής σήμανσης.

Ε.Π.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Πιερίας σε συνεργασία με τον Σ.Π.Π. Ν. Πιερίας καλούν όλους τους προπονητές ποδοσφαίρου του νομού μας καθώς τους αρχηγούς και έναν εκπρόσωπο κάθε ομάδας, την Τετάρτη 31-8-2016 και ώρα 20:30 στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας σε συνάντηση με θέμα: «Ενημέρωση για νέους κανονισμούς Διαιτησίας»
Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Πιερίας

Στοχευμένες δράσεις της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος για τη διαπίστωση παραβάσεων φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας




Από 24 έως και 27 Αύγουστου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. 


Στοχευμένες δράσεις υλοποιεί η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, για τη διαπίστωση παραβάσεων φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Το χρονικό διάστημα από 24-08 έως και 27-08-2016 πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων και καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.
Πιο αναλυτικά, διαπιστώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις της φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας:

Συνάντηση εργασίας Υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Γιάννη Αμανατίδη στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας


Συνάντηση εργασίας με τους βουλευτές και κομματικά στελέχη της Πιερίας είχε την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, κ. Γιάννης Αμανατίδης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον νομό, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Λήξης του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

ΒΕΤΣΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ : Τι συμβαίνει με τη διαδικασία εκκαθάρισης της περιουσίας;


Εδώ και πολύ καιρό, όπως είναι ευρέως γνωστό στην Πιερία, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πιερίας (Ε.Α.Σ.Π.) έχει τεθεί σε διαδικασία εκκαθάρισης της περιουσίας της, αφού, με ευθύνη των κατά καιρούς διοικήσεων της, των μέχρι το 2014 κυβερνήσεων και των διοικήσεων της ΑΤΕ, που «κατάφεραν» να διαλυθεί μια άλλοτε εύρωστη συνεταιριστική οργάνωση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΦΟΛΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΡΟΤΗ 2016


Δήμος Κατερίνης-ανακοίνωση για εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων φωτισμού


Εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού, από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, θα γίνουν αύριο Τετάρτη 31 Αυγούστου, από νωρίς το πρωί τμηματικά, στις οδούς: 19ης Μαΐου, Αγίου Νεκταρίου, στο δρόμο Ανδρομάχης – Σβορώνου, στο ύψος της γέφυρας στην Ανδρομάχη, καθώς και στον παράπλευρο με τον Λευκό ποταμό (Πέλεκας) δρόμο.

ΚΚΕ ΠΙΕΡΙΑΣ: Νέα παραμύθια...


Τη συνέχιση και κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής επιχειρεί να συγκαλύψει ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα, πίσω από τις διακηρύξεις περί επικείμενης ρύθμισης του χρέους και μείωσης των πλεονασμάτων. Υποσχόμενος πως εάν πάρει «ανάσα» η καπιταλιστική οικονομία, θα ανακουφιστεί τάχα και ο λαός που δεινοπαθεί, έχοντας φορτωθεί ένα χρέος που δεν του ανήκει, που ξεζουμίζεται για τα όποια πλεονάσματα και θυσιάζεται για μια ανάκαμψη που, αν και όταν έρθει, θα αφορά αποκλειστικά στα κέρδη του κεφαλαίου.

Ευχαριστήρια επιστολή της Κατερίνας Νικολαΐδου


Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 30 Αυγούστου 2016