Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Ξεκίνησε σήμερα επίσημα η κυνηγετική περίοδος.



ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΘΗΡΑΜΑΤΑ

Καθορίζετε η διάρκεια της κυνηγετικής περιό­δου για το κυνηγετικό έτος 2016 – 2017 από 20 Αυγού­στου 2016 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2017.

Γιώργος Κουθουρίδης: Απάντηση προς… Θύρα 5


Αγαπητοί φίλοι και συνδεσμίτες. Χαιρόμαστε που εκφράζετε με τις συνεχείς σας επιστολές τους περίπου 20-30 φιλάθλους του ιστορικού Πιερικού μας, σαν ενεργός οργανισμός που καυτηριάζει όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια γύρω και μέσα στην ομάδα μας. Ευχόμαστε ολόψυχα, πάντα έτσι μαχητικοί να είστε.

“Φως” στον αρχαιολογικό πλούτο της Β. Πιερίας


Στον ειδυλλιακό τόπο της Αρχαίας Πύδνας, με φόντο το ολόγιομο φεγγάρι, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 19 Αυγούστου οι Αρχαιολογικές Ομιλίες με σημείο αναφοράς τη Βόρεια Πιερία, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου και σε συνεργασία με το δήμο Πύδνας- Κολινδρού.

Συλλυπητήρια



Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην βουλεύτρια μας
Σκούφα Μπέττυ για το θάνατο του πατριού της Βαγγέλη Κωνσταντινίδη
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Οι ιδιοκτήτες σκύλων απέκτησαν τον δικό τους χώρο στο πάρκο Κατερίνης

Οι ιδιοκτήτες σκύλων απέκτησαν τον δικό τους χώρο στο πάρκο Κατερίνης

Έναν περιφραγμένο χώρο στο πάρκο Κατερίνης παραχώρησε ο Δήμος Κατερίνης στους ιδιοκτήτες σκύλων ώστε να μπορούν να αφήνουν τα σκυλιά τους ελεύθερα και χωρίς να ενοχλούν και να λερώνουν το υπόλοιπο πάρκο.

Δείτε τις φωτογραφίες της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ":

Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης "Ο ΑΡΓΟΣ": Τα ζώα δεν είναι επάγγελμα...

Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης "Ο ΑΡΓΟΣ": Τα ζώα δεν είναι επάγγελμα...

Ο Αντιδήμαρχος κ. Βαϊνάς εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν έχει συγκαλέσει 5μελή επιτροπή παρόλες τις συνεχείς αντιδράσεις μας και οχλήσεις μας.


Η όποια απόφαση ή ενέργεια που κάνει λαμβάνεται μονομερώς με απόφαση δική του χωρίς να ζητήσει και την δική μας συγκατάθεση.
Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, οι υπάλληλοι του δήμου έχουν οριστεί να το διευθετούν αλλά μόνο τις ώρες που εργάζονται στα γραφεία τους.