Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μέσα σε κλίμα συναίνεσης και με την συμμετοχή σχεδόν όλων των σωματείων η Τακτική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ. Πιερίας.


Για μια ακόμα φορά η ποδοσφαιρική οικογένεια της Πιερίας ενωμένη παρέδωσε μαθήματα δημοκρατικών διαδικασιών και ποδοσφαιρικού πολιτισμού, παρ’ όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα μας, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Δελτίο τύπου του βουλευτή Πιερίας Χάρη Τζαμακλή


Με την ιδιότητα του μέλους της Διακομματικής Kοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα, παραβρέθηκε την Τρίτη 16 Αυγούστου 2016 ο Χάρης Τζαμακλής στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 73 χρόνια από τη σφαγή του Κομμένου Άρτας. Τη μνήμη των 317 μαρτύρων - θυμάτων (ανάμεσά τους 97 νήπια και παιδιά ηλικίας έως 15 ετών και 119 γυναίκες) της ναζιστικής θηριωδίας του Κομμένου στις 16 Αυγούστου 1943 τίμησε και ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SEATRAC ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ.


Εγκαταστάθηκε, τέθηκε σε λειτουργία και παραδόθηκε στο κοινό και το δεύτερο μηχάνημα πρόσβασης ΑμΕΑ ‘SEATRAC’ από την Περιφερειακή Ενότητα ΠΙΕΡΙΑΣ, στο Δήμο Κατερίνης σε ακτή του Δ.Δ. Ολυμπιακής Ακτής.

ΣΦΚ Πιερικός: Προς θύρα 5, μέλη ΣΦΚ και φιλάθλους


Αντιλαμβανόμενοι την αγωνία του ΣΟΠ και των μελών του για τα τελευταία γεγονότα όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, θα πρέπει να ενημερώσουμε τα υπόλοιπα μέλη και τους υπόλοιπους εκατοντάδες-χιλιάδες φιλάθλους της ιστορικής μας ομάδας τα εξής:

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ-Μουσική πανδαισία στο Ν.Παντελεήμονα


Με μια πολύ όμορφη συναυλία κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι συνεχίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στην πλατεία του Ν.Παντελεήμονα το πρόγραμμα του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου.
Πρωταγωνίστρια της βραδιάς η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Νίκου Πατρή.

ΕΝ.ΒΕ.Θ: Συνεχίζουμε να λέμε ΑΛΗΘΕΙΕΣ – Απάντηση για τα Ακριβά Καύσιμα


Σχετικά με το άρθρο του businessenergy.gr για τα ακριβά προ φόρων καύσιμα στη χώρα μας θα θέλαμε να πούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ και τι σημαίνει σχετικά.
Ακριβά προ φόρων καύσιμα σημαίνει ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ότι τα Ελληνικά διυλιστήρια κερδίζουν πολύ περισσότερο από τα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΙΗΣΗ. Κυριακή 21 Αυγούστου, στις 21:00 στον Βυζαντινό Ναό της Παναγίας Κονταριώτισσας


Η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου παρουσιάζει την παραδοσιακή μουσική μέσα στο σύγχρονο στίχο. Στη συναυλία ακούγονται τραγούδια Ελλήνων νέων συνθετών όπως Θ. Παπακωνσταντίνου, Ορφέα Περίδη, Μιλτιάδη Πασχαλίδη κ.α. που συνθέτουν επάνω στα χνάρια, το ρυθμό και το ύφος της ελληνικής μουσικής παράδοσης. Συμμετέχει η Ξανθίππη Καραθανάση ενώ τη διδασκαλία και διεύθυνση της συναυλίας έχει η Μαρίκα Φωτοπούλου.
Γενική Είσοδος 5 ευρώ

ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Δείτε τα προγράμματα που προκύψαν από τις κληρώσεις για το κύπελλο και το πρωτάθλημα Α΄ και Β΄ ερασιτεχνικής κατηγορίας:


Απόψε στην αρχαία Πύδνα. Η ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Η θεσμοθετημένη εδώ και τρία χρόνια συναυλία της χορωδίας και ορχήστρας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης με αφορμή την πανσέληνο του Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί και φέτος και συγκεκριμένα την αποψινή βραδιά 18 Αυγούστου 2016 στις 9 το βράδυ, στον χώρο της αρχαίας Πύδνας. 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ-ΕΠΤΑ ΕΠΙ ΘΗΒΑΣ ΑΙΣΧΥΛΟΥ


Οι «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου, μια εξαιρετικά δυνατή πολιτική τραγωδία, που το κοινό δεν έχει την ευκαιρία να δει συχνά, είναι η καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, που θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου, στο Αρχαίο Θέατρο Δίου, το Σάββατο 20 Αυγούστου, στις 21:00. Η παράσταση ανεβαίνει σε μια νέα, σύγχρονη μετάφραση του ποιητή Γιώργου Μπλάνα και σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης Λιθουανού σκηνοθέτη Τσέζαρις Γκραουζίνις.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ


Τα «Πήλινα ειδώλια από τις ανασκαφές της Πύδνας» και «Ο νεολιθικός οικισμός «Το αγίασμα» Μακρυγιάλου», θα βρεθούν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου την Παρασκευή 19 Αυγούστου στην αρχαία Πύδνα στις 9 το βράδυ με τη συνεργασία του δήμου Πύδνας Κολινδρού και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ν.Πιερίας.

Lakos Music Festival-ΦΑΡΑΓΓΙ ΕΝΙΠΕΑ


Δήμος Κατερίνης: Ποιοτική ενίσχυση του φωτισμού στην πλατεία Δημαρχείου


Στην ενίσχυση και συντήρηση του δημοτικού φωτισμού με την τοποθέτηση και χρήση σύγχρονων, φωτιστικών σωμάτων με τις πλέον ποιοτικές προδιαγραφές συμβάλλουν οι καθημερινές εργασίες του τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.

Η Κατερίνη υποδέχτηκε την Ολυμπιονίκη της. Την Κατερίνα Νικολαΐδου. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κατερίνη υποδέχτηκε την Ολυμπιονίκη της. Την Κατερίνα Νικολαΐδου. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με μια όμορφη και σεμνή τελετή ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης (ΝΟΚΑΤ) υποδέχτηκε την Κατερίνα Νικολαΐδου. Η χαρά και ο ενθουσιασμός ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν σε όλο τον κόσμο που κατέκλυσε χθες το βράδυ τις εγκαταστάσεις του ΝΟΚΑΤ.
Όλοι ήθελαν να αγκαλιάσουν την Κατερίνα, να μιλήσουν μαζί της και να βγουν φωτογραφία μαζί με την Ολυμπιονίκη της Κατερίνης.
Και η Κατερίνα, χαμογελαστή, σεμνή και πρόθυμη δεν αρνήθηκε σε κανέναν.

Τα αποτελέσματα των χθεσινών αγώνων του Champions League


Δείτε τι έγινε στους χθεσινούς αγώνες των προκριματικών του Champions League:

Αύξηση τιμών των καυσίμων αναμένεται από σήμερα...


Οι διυλιστηριακές τιμές το τελευταίο δεκαήμερο έχουν αυξηθεί περίπου 3 λεπτά στη βενζίνη και 4,6 λεπτών στο ντίζελ κίνησης.
Μάλιστα φαίνεται πως από τις 18/8 θα υπάρξει μία αξιόλογη αύξηση τιμών.

Σύλλογος Διδασκόντων Γυμνασίου Περίστασης-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την ΑΠΩΛΕΙΑ της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑ


Η είδηση της απρόσμενης απώλειας της αγαπημένης μας συναδέλφου, της φιλολόγου Αναστασίας Γεροφωκά, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Τα λόγια δεν επαρκούν για να περιγράψει κανείς την προσωπικότητά της. Η ανεξάντλητη ενεργητικότητά της, το ασίγαστο πάθος για τη διδασκαλία, το γνήσιο ενδιαφέρον της για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά, οι εξαιρετικές σχέσεις της με τους συναδέλφους της, η λαμπερή της παρουσία είναι τα στοιχεία τα οποία θα παραμείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη και στην καρδιά μας.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, Πέμπτη σήμερα 18 Αυγούστου 2016