Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Δελτίο τύπου σχετικά με το θέμα της Ιεράς Μονής Οσίου Εφραίμ:


Σχετικά με το θέμα που προέκυψε στην Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ Κονταριώτισσας τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, διευκρινίζονται τα εξής:

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΤΕΦΑΝΙ...


Στη μνήμη της Αναστασίας Γεροφωκά, αντί για στεφάνι, όσοι θέλουν μπορούν να καταθέσουν το αντίστοιχο ποσό στη "Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης" (ΤΗΛ. 6937111270--6944363077) της οποίας ήταν μέλος και συμμετείχε στις δράσεις της.

Η οικογένεια της

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ -ΠΕΡΣΕΣ ΑΙΣΧΥΛΟΥ

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ . Το μοναδικό θέατρο στην Ελλάδα που αποτελείται από ηθοποιούς με αναπηρία στην κύρια σύνθεσή του στο δημοτικό θέατρο Πάρκου Κατερίνης την Τρίτη 16 Αυγούστου στις 9 το βράδυ Πέρσες του Αισχύλου… νικώντας καθετί «ξένο» και τη μάχη της προκατάληψης με τον ίδιο μας τον εαυτό…


45ο Φεστιβάλ Ολύμπου Απολαυστικός «ο Κουρέας της Σεβίλλης»

45ο Φεστιβάλ Ολύμπου Απολαυστικός «ο Κουρέας της Σεβίλλης»
Στα μαγικά μονοπάτια του παιδικού θεάτρου ταξίδεψαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 14 Αυγούστου στο αρχαίο θέατρο του Δίου για να παρακολουθήσουν την πολυαναμενόμενη παράσταση « Ο Kουρέας της Σεβίλλης» που φιλοξένησε το Φεστιβάλ Ολύμπου.

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΥΔΝΑ


Πανσέληνος Αυγούστου 2016
Η καθιερωμένη και θεσμοθετημένη από το 2014 συναυλία της χορωδίας και ορχήστρας της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης τη βραδιά της Αυγουστιάτικης πανσέληνου, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην αρχαία Πύδνα την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 στις 9:00μ.μ.

Δεκαπενταύγουστος στον Κολινδρό

Δεκαπενταύγουστος στον ΚολινδρόΔεκαπενταύγουστος στον Κολινδρό
 Με ξεχωριστή μεγαλοπρέπεια και χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεωργίου έγινε την Κυριακή 14 Αυγούστου 2016 η περιφορά του Επιταφίου και της εικόνας της Παναγίας από το Μετόχι της Παναγιάς προς τον Ιερό Ναό Αγίας Θεοδώρας.

Πιερικός: Ανακοίνωση απόκτησης Παναγιωτίδη-Κολομπάκη απο Πλατανιά Χανίων

Πιερικός: Ανακοίνωση απόκτησης Παναγιωτίδη-Κολομπάκη απο Πλατανιά Χανίων
Πιερικός: Ανακοίνωση απόκτησης Παναγιωτίδη-Κολομπάκη απο Πλατανιά Χανίων














Ο Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Σπύρου Παναγιωτίδη.

Γεννημένος 31/9/1995 ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έπαιξε σε εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα με τη φανέλα του Κιλκισιακού, της Δόξας Χέρσου και του Αχιλλέα Τριανδρίας, για να καταλήξει το 2014 στον ΑΟ Πλατανιά της Σούπερ Λίγκας.

ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΛΙΤΑΝΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΡΙΧΕΡΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Το Σάββατο 13 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Παραλίας τελέστηκε ο Αναστάσιμος Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.
Στη συνέχεια, σχηματίσθηκε λιτανευτική πομπή, κατά την οποία λιτανεύθηκε στον πεζόδρομο και σε οδούς της Παραλίας αντίγραφο της Εικόνας της Παναγίας Τριχερούσας.