Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Το δήμαρχο Κατερίνης κύριο Σάββα Χιονίδη επισκέφθηκαν τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών. Ο δήμαρχος συνεχάρη τα νέα μέλη για το έργο και την πορεία του συλλόγου ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει τη σημαντική συνεισφορά των Κοκκινοπλιτών στην ανάδειξη του τόπου μας. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και πατριώτης μας,κύριος Μπουσνάκης Αστέριος.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Μήλον της έριδος το κυλικείο του παλαιού νοσοκομείου Κατερίνης ανάμεσα στην Λαϊκή Επιτροπή και το Δ.Σ. του νοσοκομείου.

Μήλον της έριδος το κυλικείο του παλαιού νοσοκομείου Κατερίνης ανάμεσα στην Λαϊκή Επιτροπή και το Δ.Σ. του νοσοκομείου.

Και ξαφνικά έχουμε... πρόβλημα. 
Με έγγραφο του το Δ.Σ. του Νοσοκομείου Κατερίνης ζητάει από τα μέλη της Λ.Ε. που στεγάζονται στο χώρο του κυλικείου του παλαιού νοσοκομείου να αποχωρήσουν αύριο 10 Αυγούστου και στην θέση τους να στεγαστεί το ΚΟΙΣΠΕ (Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Τομέα Ψυχικής Υγείας Ν. Πιερίας).
Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" επισκέφτηκε τα μέλη της Λ.Ε. αλλά και τον νέο διοικητή του νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστη Μυστρίδη και σας μεταφέρει τις απόψεις τους για το θέμα.

Κελίδης Χαράλαμπος: ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ

Στις 19-20-21 Ιουλίου στην συζήτηση που έγινε στη βουλή για τον εκλογικό νόμο ψήφισης της απλής αναλογικής και τι δεν ακούσαμε. 



ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ:


Καταψήφισε την απλή αναλογική αν και το ΠΑΣΟΚ την είχε σημαία του δεν πιστέψατε ποτέ, αν πραγματικά πιστεύετε στην απλή αναλογική θα την ψηφίζετε στα 20 χρόνια που κυβερνούσατε διατηρούσατε εκλογικούς νόμους τέτοιους όπου κάνατε πλιάτσικο την ψήφο του Ελληνικού λαού και καταστρατηγούσατε τη βούλησή του 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΑΚΙΡΙΔΗ


Στο Κιλκίς λειτουργεί η Σχολή Ποδοσφαίρου Α.O. Κιλκισιακού, μια Ακαδημία που παρέχει αθλητική παιδεία, κοινωνική παιδεία και κουλτούρα.
Το μεγάλο κέρδος βέβαια για τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές του A.O. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ δεν είναι απλά η νίκη αλλά το γεγονός ότι από το παιχνίδι βελτιώνονται και παρουσιάζουν στο παιχνίδι τους πολλά από τα στοιχεία που δουλεύονται στην προπόνηση και ζητά ο προπονητής τους, ενώ παράλληλα το αγωνιστικό ήθος και η αθλητική άμιλλα συνοδεύουν με επιτυχία το κάθε τους παιχνίδι.

ΕΠΙΣΚΈΨΙΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ «ΤΣΑΪ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΤΗΜΑ ΑΛΘΑΙΑ»


ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ «ΤΣΑΙ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΤΗΜΑ ΑΛΘΑΙΑ» 
Εργαστήρι Τυποποίησης και Συσκευασίας Τσαγιού
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο του οικοτεχνικού Εργαστηρίου μας όπου φιλοξενούμε:
“ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΟ- HERBARIUM” των φυτών των βουνών Ολύμπου - Πιερίων.
Στο χώρο μας θα ξεναγηθείτε στα πολύτιμα φυτά των Πιερίων, και στην διαδικασία παραγωγής του τσαγιού (ΤΣΑΪ ΟΛΥΜΠΟΥ).

Καλλιστεία "Μις Τουρισμός 2016". Στον πεζόδρομο "Γεωργάκη Ολυμπίου" με τον φακό της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ". (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ομόρφυνε η Κατερίνη! Καλλιστεία "Μις Τουρισμός 2016" χθες το βράδυ στην Κατερίνη. Στον πεζόδρομο "Γεωργάκη Ολυμπίου". (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)Ομόρφυνε η Κατερίνη! Καλλιστεία "Μις Τουρισμός 2016" χθες το βράδυ στην Κατερίνη. Στον πεζόδρομο "Γεωργάκη Ολυμπίου". (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ_ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΨΗΦΙΔΩΤΩΝ


Ανοίγει τις πύλες της η εικαστική έκθεση “Τέχνης Ίχνη Εν Ολύμπω στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου. ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 | 19:30

ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗΝ Ι. Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ


Την Κυριακή 7 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος τέλεσε τον Παρακλητικό Κανόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου συνδυάζοντας ποιμαντικές επισκέψεις:

Το νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα για τη διδασκαλία των Αγγλικών στις Α’ και Β’ Τάξεις Δημοτικού


Καθορίζουμε το Πρόγραμμα Σπουδών για την εκμάθηση της Αγγλικής στην Α’ και Β’ Δημοτικού Σχολείου ως εξής:
1. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση προέδρου Πιερικού με Δήμαρχο Κατερίνης


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Τάσος Σαραηλίδης.

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ


Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος διοργανώνει Προσκυνηματικό Περίπλου του Αγίου Όρους, την Παρασκευή 12 Αυγούστου.Το Προσκύνημα θα πραγματοποιηθεί με ειδικά ναυλωμένο πλοίο, πάνω στο οποίο Αγιορείτες μοναχοί, από την Ιερά Μονή Γρηγορίου, θα μεταφέρουν ι. λείψανα Αγίων και θα τελεστούν ο Αγιασμός και η Παράκληση της Παναγίας.

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ-ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Από τον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου ανακοινώνεται ότι η εξαργύρωση των εισιτηρίων της συναυλίας της Νατάσσας Μποφίλιου που ματαιώθηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης, θα γίνεται από το απόγευμα της Τρίτης 9 Αυγούστου στα βιβλιοπωλεία προπώλησης εισιτηρίων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ολύμπου, «Μάτι» στην οδό Αβέρωφ 4 και «Νέστωρ» στην οδό Κανάρη 5 στην Κατερίνη. Η διοίκηση του ΟΡΦΕΟ ζητά την κατανόηση των εκατοντάδων φίλων του γι’αυτή την ταλαιπωρία λόγω της ματαίωσης της συναυλίας

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 9 Αυγούστου 2016.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία. Τρίτη σήμερα 9 Αυγούστου 2016.