Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ημερίδα στίβου στη μνήμη του Τάκη Παρασκευόπουλου από τον ΣΕΒΑΣ Πιερίας


Ημερίδα αγωνισμάτων στίβου, στη μνήμη του δασκάλου του στίβου Τάκη Παρασκευόπουλου διοργανώνει ο ΣΕΒΑΣ Πιερίας, την Κυριακή 07 Αυγούστου 2016 και από ώρα 08:00 π.μ., στο Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης.

ΜΗΤΡΩΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ


Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκο Μπόλαρη, Υπουργική απόφαση για τη θέση σε λειτουργία της ηλεκτρονικής εφαρμογής «Μητρώο Οργανώσεων Παραγωγών».

3 ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ


Για τo Βόλο αναχωρούν το πρωί της Τετάρτης 3/8 τρεις αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που κλήθηκαν από την Ομοσπονδιακή Προπονήτρια κωπηλασίας υπεύθυνη ανάπτυξης κα Δ. Γιαννιού και τους συνεργάτες της, για να συμμετάσχουν σε προπονητικό καμπ επίλεκτων αθλητών 14 ετών που διοργανώνει η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) από 3 έως 9 Αυγούστου, στη πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Οι νέες συνδεδεμένες ενισχύσεις για το 2017



Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γνωστοποίησε στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τις αλλαγές στις οποίες θα προχωρήσει στις συνδεδεμένες ενισχύσεις και οι οποίες θα ισχύσουν από το 2017.
Συγκεκριμένα, ο νέος πίνακας των συνδεδεμένων ενισχύσεων έχει ως εξής

Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης «Ο ΑΡΓΟΣ»: Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για το εγκληματικό περιστατικό με το σκυλί στον Άγιο Παντελεήμονα.

Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης «Ο ΑΡΓΟΣ»: Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για το εγκληματικό περιστατικό με το σκυλί στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το Δ.Σ. του Φιλοζωικού Σωματείου Κατερίνης «Ο ΑΡΓΟΣ» και σύσσωμοι οι φιλόζωοι της Κατερίνης εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για το εγκληματικό περιστατικό της Παρασκευής 29 Ιουλίου όπου ένα σκυλί πετάχτηκε από τον τρίτο όροφο διαμερίσματος στο Άγιο Παντελεήμονα Αθηνών.

Σήμερα στις 18.00΄ στο Α΄ΔΑΚ η δεύτερη μέρα προετοιμασίας

Δεύτερη ημέρα προετοιμασίας για τον Μιχάλη Ζιώγα, τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο της ομάδας μας.


Η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στο Α΄ΔΑΚ και το ευχάριστο για το Λαρισινό τεχνικό είναι ότι παρά την αφόρητη ζέστη, όλοι όσοι μετέχουν στις προπονήσεις και ανήκουν στο ρόστερ του συλλόγου, δείχνουν μεγάλη διάθεση για να προσφέρουν και να διακριθούν τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΛΚΛΟΡ ΤΗΣ ΕΣΘΟΝΙΑΣ


Στο διεθνές φεστιβάλ παράδοσης που διοργανώνει η CIOFF (Διεθνές Συμβούλιο Οργανισμών των Φεστιβάλ Λαογραφίας και Λαϊκής Τέχνης) στο Ταλίν της Εσθονίας από 2 έως 8 Αυγούστου 2016, συμμετέχει η Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

Διακοπή νερού στην Κατερίνη


« Η Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ανακοινώνει ότι, στις 04 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη, κατά τις ώρες 00.30 π.μ. Ξημερώματα Πέμπτης έως 06.00 π.μ., θα υπάρχει διακοπή νερού στις οδούς Ξάνθου, Αθ. Αστερίου, Ηρακλείτου, Κωνσταντινουπόλεως, Εμ. Παππά και στην Κλεισούρας, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για την αντικατάσταση κεντρικής βάνας επί της οδού τέρμα Κλεισούρας ».

Εκδήλωση για νέα ζευγάρια στην Ι.Μ. Κίτρους


Στο Εξωκκλήσι Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, στον Κούκο Πιερίας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Ιουλίου το απόγευμα, η τελευταία καλοκαιρινή απόδραση του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Ο μόνος λόγος που θα επαναστατήσουν οι Έλληνες είναι αν τους πάρετε τα κινητά...

Ο μόνος λόγος που θα επαναστατήσουν οι Έλληνες είναι αν τους πάρετε τα κινητά...

Πανικός σήμερα, όπως πανικός κάθε μέρα στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας όχι μόνο στην Κατερίνη αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Την στιγμή που τα υπόλοιπα καταστήματα φυτοζωούν (εξαιρούνται οι καφετερίες, άλλη πονεμένη ιστορία και αυτή...), τα καταστήματα που ασχολούνται με την κινητή τηλεφωνία κάνουν χρυσές δουλειές.
Δεν χωράς να μπεις μέσα...

Προβολή ταινίας "Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡ".


2ο ΔΕΛΤΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ,ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΜΒΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ,ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΠΕ) ΠΙΕΡΙΑΣ

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Θεσσαλονίκης εκδίδει το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων, το οποίο απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς της Πιερίας με στόχο την ενημέρωσή τους για την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

«ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ¨ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ–ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΠΗΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ¨ ΕΤΟΥΣ 2016»


Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας σας ανακοινώνει ότι, σε εκτέλεση του με αριθμ πρωτ : ΓΠ/Δ22/οικ.35037/1299/28-07-2016 εγγράφου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Kοινωνικής Αλληλεγγύης ξεκίνησε η εφαρμογή του Προγράμματος «Κατασκηνώσεις – Λουτροθεραπεία – Πηλοθεραπεία για ηλικιωμένα άτομα και ενήλικα άτομα με αναπηρίες» έτους 2016 και περιλαμβάνει για την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας τους προορισμούς:

Αδικίες σε βάρος συνταξιούχων και ασφαλισμένων της EΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ και ALPHA BANK από τον Νόμο για το Ασφαλιστικό

Αναφορά των Μπέττυ Σκούφα, Μάκη Μπαλαούρα, Νίνας Κασιμάτη, βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα που αφορά τους συνταξιούχους και ασφαλισμένους των τραπεζών πρώην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και ALPHABANK που προέκυψε με την ένταξη του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων στον Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης βάσει του Ν. 4387/2016, θέτουν με αναφορά που κατέθεσαν στους Υπουργούς Οικονομικών, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Χάρης Τζαμακλής: Νομοσχέδιο για την καλύτερη προστασία στον κυβερνοχώρο πολιτών, καταναλωτών και ευάλωτων ομάδων, όπως παιδιών. (ΒΙΝΤΕΟ)


Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την «Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για το έγκλημα στον Κυβερνοχώρο και του Προσθέτου Πρωτοκόλλου της, σχετικά με την ποινικοποίηση πράξεων ρατσιστικής και ξενοφοβικής φύσης, που διαπράττονται μέσω Συστημάτων Υπολογιστών»,

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, Τρίτη σήμερα 2 Αυγούστου 2016

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, Τρίτη σήμερα 2 Αυγούστου 2016