Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "Ο ΑΡΓΟΣ"

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ "Ο ΑΡΓΟΣ"
ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «Ο ΑΡΓΟΣ»
Κρέσνας 1
Τηλ:23510-47550
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Με αφορμή το ήδη γνωστό σε πολλούς γεγονός, δηλαδή ότι ο Δήμος Κατερίνης με μονομερή ενέργεια του απομάκρυνε από το Δημοτικό Πάρκο της πόλης τα αδέσποτα ζώα που βρίσκονταν σ΄ αυτό, αναφέρουμε τα ακόλουθα:


Της... προβλήτας έγινε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης!


Ένταση πριν από λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης για την μη επισκευή της προβλήτας στην Παραλία Κατερίνης.
Καταγγελίες του κ. Αντιδημάρχου Αθανασιάδη Γιώτη ότι με παρέμβαση του επικεφαλής του "Άλλου Δρόμου" κ. Κυριακίδη Γιώργου στο Λιμεναρχείο δεν έγιναν οι εργασίες αποκατάστασης της προβλήτας.
Κυριακίδης Γιώργος: Αν δεν αποδείξετε αυτό που λέτε είστε συκοφάντης! Ανακαλέστε και ζητήστε συγνώμη!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ 2016


Έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας στην Πιερία. Διοικητικές κυρώσεις και πρόστιμα στους παραβάτες.



Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων, κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησαν το τριήμερο 22 με 24 Ιουλίου, μεγάλο αριθμό ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε τουριστικές περιοχές της Πιερίας για την εφαρμογή της φορολογικής, ασφαλιστικής και αγορανομικής νομοθεσίας.

Δείτε τι εντόπισαν οι ελεγκτές:

Πρώτη θέση στην θετική αξιολόγηση βάσει παραβάσεων και τροχαίων η Πιερία!

Πρώτη θέση στην θετική αξιολόγηση βάσει παραβάσεων και τροχαίων η Πιερία!

Θετικά στοιχεία για την Τροχαία Πιερίας αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση του "Βήματος" και όπως αναφέρει την κατατάσσει στην πρώτη θέση βάσει θετική αξιολόγησης όσον αφορά τις παραβάσεις και τα τροχαία.

Φαίνεται η καλή δουλειά που γίνεται από τους άντρες και τις γυναίκες της Τροχαίας Πιερίας η οποία αντικατοπτρίζεται με πολλαπλά οφέλη κυρίως προς τον πολίτη.

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" δίνει τα συγχαρητήρια της στο προσωπικό της Τροχαίας Πιερίας που παρά το γεγονός ότι η κρίση επηρέασε σημαντικά την υπηρεσία της Αστυνομίας, αυτοί συνεχίζουν ίσως και με περισσότερο ζήλο να προσφέρουν το καλύτερο στην κοινωνία και τους πολίτες της Πιερίας.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο:

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ - ΝΙΚΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ


Ο Νίκος Λυγερός στον πρώτο φιλοσοφικό περίπατο στο αρχαιολογικό πάρκο του Δίου που έτυχε θερμής ανταπόκρισης από το κοινό. Η επιστήμη της λογικής, είναι η μελέτη των τρόπων συλλογισμού
Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο αρχαιολογικό πάρκο του Δίου η νέα θεματική ενότητα του Φεστιβάλ Ολύμπου «Φιλοσοφικοί Περίπατοι».

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ

Από το τμήμα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, γίνεται γνωστό ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 του νόμου 4403/2016 (Α΄125), η προσδιοριζόμενη προθεσμία για την αντικατάσταση αδειών ή αναγγελιών κατά τα προβλεπόμενα στα Προεδρικά διατάγματα: 112/2012 (Α΄197), 113/2012 (Α΄198), 114/2012 (Α΄199), 115/2012 (Α΄200) και 1/2013 (Α΄3), ορίζεται η 31-12-2016.

Υποβολή δηλώσεων εφαρμογής έτους 2015 για όλες τις δράσεις του Γεωργοπεριβαλλοντικού Μέτρου 2.1.4 του ΠΑΑ 2007-2013


Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας γίνεται γνωστό ότι η υποβολή των δηλώσεων εφαρμογής για το έτος 2015 για τις παρακάτω δράσεις: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Ταξίδι γνωριμίας ξένων δημοσιογράφων στην Πιερία μετά από πρόσκληση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και της ΠΚΜ


Ξένοι δημοσιογράφοι φιλοξενήθηκαν στην Πιερία, το διάστημα 15-17 Ιουλίου 2016, στο πλαίσιο του προγράμματος φιλοξενίας ξένων δημοσιογράφων κι επαγγελματιών του τουρισμού για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε αγορές του εξωτερικού.

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ-Ενημέρωση για Φιλικούς Αγώνες


Εν΄ όψη της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017 η Επιτροπή Διαιτησίας κάνει γνωστό, στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας, ότι, για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων ή αγώνων προετοιμασίας τοπικού ενδιαφέροντος, ορίζονται Διαιτητές από την Ε.Δ. / Ε.Π.Σ. Πιερίας μετά από έγκαιρη (τουλάχιστον δύο (2) ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα) έγγραφη αίτηση του γηπεδούχου σωματείου.

Δελτίο Τύπου Χάρη Τζαμακλή-Mε έμπνευση το Γυμνάσιο των Αλωνίων ερώτηση του Χάρη Τζαμακλή στον Υπουργό Παιδείας


Με αφορμή τη συμμετοχή και επιτυχία του Γυμνασίου Αλωνίων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση 2016», ο Χάρης Τζαμακλής συνέταξε και κατέθεσε ερώτηση, την οποία συνυπέγραψαν 38 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τη θεσμοθέτηση πλαισίου επιβραβεύσεων σε μαθητές που διακρίνονται σε καινοτόμες δράσεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων. 

Κελίδης Χαράλαμπος: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

Γίνεται πολύ συζήτηση αυτές τις ημέρες για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα.

Όπως ανακοίνωσε η αρμόδια Υπουργός Θεανώ Φωτίου το παραπάνω πρόγραμμα ξεκίνησε και γίνονται αιτήσεις από τις 14 Ιουλίου πιλοτικά με 30 Δήμους και 40,000 συμπολίτες μας και από 1-1-2017 θα επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα σε 325 Δήμους και 700,000 συμπολίτες μας.

Δεν είναι μόνο αυτό που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ εδώ και ένα χρόνο ήδη υπάρχει το πρόγραμμα ανθρωπιστική κρίση του ΥπουργείουΟικονομικών πάνω από 300,000 συμπολίτες μας σιτίζονται .

Φεστιβάλ Βόρειας Πιερίας


ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΝΔ ΓΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ


Προς τον Υπουργό: Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου
ΘΕΜΑ: Ενέργειες απαξίωσης της γεωργικής έρευνας στη χώρα

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" στο ελληνικό, παραδοσιακό πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στον Αιμιλιανό Γρεβενών. Όταν η νεολαία κρατά και τιμά τις παραδόσεις. (ΦΩΤΟ)

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" στο ελληνικό, παραδοσιακό πανηγύρι του Προφήτη Ηλία στον Αιμιλιανό Γρεβενών. Όταν η νεολαία κρατά και τιμά τις παραδόσεις. (ΦΩΤΟ)

Η κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" βρέθηκε στο ορεινό χωριό του Αιμιλιανού Γρεβενών για το πανηγύρι του Προφήτη Ηλία και σας μεταφέρει την ατμόσφαιρα ενός ελληνικού παραδοσιακού πανηγυριού, την προετοιμασία και όλο το κλίμα που μας παραπέμπει σε ωραίες παλιές εποχές του 60΄ όπου τα πανηγύρια ήταν όχι απλά δημοφιλή αλλά το γεγονός της χρονιάς για αυτά τα ορεινά και απομακρυσμένα χωριά της ελληνικής υπαίθρου.

Δημήτρης Καζάκης: Ο πολίτης και η περιουσία του έρμαιο της οργανωμένης μνημονιακής μαφίας.


Κάθε Τετάρτη αυτή την εποχή στα ειρηνοδικεία της χώρας έχουν ανοίξει οι ασκοί του Αιόλου. Αλλάζει ιδιοκτησία η χώρα. Οι τράπεζες βγάζουν, με την κάλυψη του μνημονιακού καθεστώτος, κάθε λογής ακίνητη περιουσία στο σφυρί. Ένα ολόκληρο κύκλωμα κορακιών οργανώνεται για να επωφεληθεί. Ειδικά μετά το φθινόπωρο, όταν η αξιολόγηση και η νέα δόση για να πληρωθεί το δημόσιο χρέος θα έχουν ως προϋπόθεση να βγει μαζικά η ιδιωτική περιουσία όσων χρωστούν στις τράπεζες, τις εφορίες και τα ταμεία στον πλειστηριασμό.

Γιορτάζει σήμερα ο Ι.Ν. Αγίας Άννης στην Κατερίνη


Αν ακούτε τις καμπάνες να χτυπούν αυτή την ώρα είναι γιατί σήμερα γιορτάζει ο Ι.Ν. Αγίας Άννης στην πόλη μας.
*7:15 π.μ. Όρθρος της εορτής και Θεία Λειτουργία μετά Θείου κηρύγματος.
6:30 μ.μ. Παράκληση στην Αγία Άννα.

Καλημέρα Κατερίνη, καλημέρα Πιερία, Δευτέρα σήμερα 25 Ιουλίου 2016