Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Θερινή προβολή από την Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης


Στα πλαίσια της συνεργασίας της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος με την Σουηδική Πρεσβεία και το Σουηδικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου, η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης προβάλλει την Δευτέρα 25 Ιουλίου την ταινία ‘Underdog’. Η ταινία αποτελεί μια αποτύπωση της σύγχρονης κοινωνικής πραγματικότητας στη Σουηδία και έχει αποσπάσει θετικές κριτικές από το κοινό των κινηματογραφικών λεσχών ανά την Ελλάδα. Οι προβολές γίνονται στο θεατράκι του πάρκου, με ώρα έναρξης τις 21.30 και ελεύθερη είσοδο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ


Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του Μιχάλη Ζιώγα στη θέση του προπονητή, αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα.

Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ Δ.Σ. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ


ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ Δ.Σ. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Μεγάλη χορηγία φαρμάκων για το Κρατικό Νοσοκομείο Κατερίνης


Την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016, στις 13:00, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, παραδόθηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο Κατερίνης φάρμακα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας στον χώρο του Κοινωνικού Ιατρείου «Αλέκος Φτίκας».

Ανακοίνωση του Φιλοζωικού Σωματείου Κατερίνης "Ο ΆΡΓΟΣ" για την απομάκρυνση των αδέσποτων σκύλων από το πάρκο Κατερίνης.

Σωματείου Κατερίνης "Ο ΆΡΓΟΣ" για την απομάκρυνση των αδέσποτων σκύλων από το πάρκο Κατερίνης.

Ως Φιλοζωικό Σωματείο και ως προς το θέμα της απομάκρυνσης των αδέσποτων σκύλων από το πάρκο της Κατερίνης, απόφαση εκ μέρους του Δήμου που πάρθηκε με αυθαίρετο τρόπο και χωρίς να τηρηθεί η προβλεπόμενη προδικασία, αναφέρουμε τα εξής:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ


Ο Πρόεδρος Δημήτρης Ελευθεριάδης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Πιερίας συγχαίρουν τον διαιτητή Νίκο Καραισαρίδη για τον ορισμό του στον πρώτο του Ευρωπαϊκό αγώνα μεταξύ των ομάδων Goteborg - Piast της Europa League και του εύχονται καλή συνέχεια.
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος Ελευθεριάδης Κωνσταντίνος Πολυχρόνης

Η διατήρηση της καλύτερης τιμής για το ελαιόλαδο,ο στόχος της Ομάδας Ελαιοπαραγωγών Συνεταιρισμού Κ.Αγιάννη Πιερίας.


Με γνώμονα την παραγωγή υψηλής ποιότητας Ελαιολάδου και σύμμαχο τη συνέχιση της εφαρμογής του φιλοπεριβαλλοντικού συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης, η πιστοποιημένη ομάδας ελαιοπαραγωγών ολοκληρωμένης διαχείρισης της Ένωσης Παραγωγών του Συνεταιρισμού Κάτω Αγιάννη Πιερίας στοχεύει και φέτος να διατηρήσει την πρωτιά στην τιμή του ελαιολάδου που παράγει.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟΙ. Η Λογική του Αριστοτέλη. Αρχαιολογικό Πάρκο Δίου | Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 | 20:00


Οι φιλοσοφικοί περίπατοι είναι μία σύγχρονη συνέχεια της Περιπατητικής Σχολής, διότι το μέλλον πρέπει να έχει παρελθόν για να προχωρήσει με θεμέλια. Για το λόγο αυτό επιλέξαμε την ελευθερία της κίνησης για να γίνουν πράξη οι διάλογοι μας με τους σκεπτόμενους ανθρώπους που αναζητούν την αλήθεια και μόνο, δίχως συμβιβασμούς, επειδή η μαιευτική είναι νοητικό σχήμα της ανθρωπότητας από τότε που της το δώρισε ο Ελληνισμός. 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΟΡΕΣΤΕΙΑ


ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΟΥ - Σάββατο 23 Ιουλίου 2016 -Ώρα 21.15
ΑΙΣΧYΛΟΥ Ο Ρ Ε Σ Τ Ε Ι Α ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ
Σκηνοθεσία Γιάννης Χουβαρδάς

Υποβολή δηλώσεων εφαρμογής έτους 2015 για όλες τις δράσεις του Γεωργοπεριβαλλοντικού Μέτρου 2.1.4 του ΠΑΑ 2007-2013

Από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πιερίας γίνεται γνωστό ότι η υποβολή των δηλώσεων εφαρμογής για το έτος 2015 για τις παρακάτω δράσεις: 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ

Από το τμήμα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ της ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, γίνεται γνωστό ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 του νόμου 4403/2016 (Α΄125), η προσδιοριζόμενη προθεσμία για την αντικατάσταση αδειών ή αναγγελιών κατά τα προβλεπόμενα στα Προεδρικά διατάγματα: 112/2012 (Α΄197), 113/2012 (Α΄198), 114/2012 (Α΄199), 115/2012 (Α΄200) και 1/2013 (Α΄3), ορίζεται η 31-12-2016.

ΒΙΝΤΕΟ και Δελτίο Τύπου Χάρη Τζαμακλή


«Μόνο η γνήσια καταγραφή της λαϊκής θέλησης μπορείς σήμερα να εγγυηθεί σταθερές κυβερνήσεις»
Την παραπάνω θέση υποστήριξε ο Χάρης Τζαμακλής στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την καθιέρωση της απλής αναλογικής, το οποίο ψηφίζεται σήμερα.

Συλλυπητήριο


Ο Πρόεδρος Δημήτρης Ελευθεριάδης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Πιερίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρόωρα αποθανόντος Αλέξη Ξαφόπουλου ο οποίος υπήρξε συνεργάτης της Ένωσης.

Καλό Παράδεισο Αλέξη

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος Ελευθεριάδης Κωνσταντίνος Πολυχρόνης

Δήμος Κατερίνης: 1070 αιτήσεις την πρώτη εβδομάδα, για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)


Τις 1070 έφτασε ο αριθμός των αιτήσεων, που υποβλήθηκαν για συμμετοχή στο πρόγραμμα για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), σε ΟΛΑ τα ΚΕΠ του Δήμου Κατερίνης, στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων (πρώην κτίριο Νομαρχίας, γραφείο 101), στο Κέντρο Στήριξης Ρομά και Ευπαθών Ομάδων (στοά του Δημαρχείου), καθώς και στην ιστοσελίδα του ΚΕΑ (https://keaprogram.gr) κατά την πρώτη εβδομάδα υποβολής και ειδικότερα από την Πέμπτη 14 έως και το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Ιουλίου. 

Βορειοδυτικά... στη Φλώρινα


Γράφει ο Γιάννης Τσαπουρνιώτης.

Όταν έρχεται στα αυτιά σου η λέξη Φλώρινα, συνήθως, ο νους ταξιδεύει σε μια ακριτική πόλη της Ελλάδας με τσουχτερό χειμώνα, με αποκλεισμένους δρόμους από τα χιόνια, με κατανάλωση μεγάλης ποσότητας πετρελαίου για να ζεσταθείς.

Πιερικός. Η ανακοίνωση των νέων μελών της διοίκησης του Ερασιτέχνη. (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιερικός. Η ανακοίνωση των νέων μελών της διοίκησης του Ερασιτέχνη. (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε την στιγμή που ανακοινώνονται τα ονόματα των νέων μελών που θα συμμετέχουν στο νέο Δ.Σ. του Πιερικού χθες το βράδυ στην ΕΚΑΒΗ:


Ανακοίνωση Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης.


Η Λαϊκή Επιτροπή Κατερίνης κάνει γνωστό οτι το καλλιτεχνικό εργαστήρι δημιουργίας και έκφρασης που αγκαλιάστηκε από τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους, θα διακόψει τη λειτουργία του μέχρι το τέλος Αύγουστου. 

Καλημέρα, Πέμπτη σήμερα 21 Ιουλίου 2016