Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Αιμιλιανός Γρεβενών. Μαγικές εικόνες υψηλής ανάλυσης με την κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ". Το μεγαλείο της φύσης μπροστά στα μάτια μας. Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου!

Αιμιλιανός Γρεβενών. Μαγικές εικόνες υψηλής ανάλυσης με την κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ". Το μεγαλείο της φύσης μπροστά στα μάτια μας. Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου!

Αντάμωμα Αηδημητρινών 2016 - Ταξίδι αναμνήσεων και μήνυμα ελπίδας


Γράφει ο Γιάννης Τσαπουρνιώτης.

Καθόμουν εκεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου, στο Αντάμωμα, στον Άγιο Δημήτρη, αγναντεύοντας το παρελθόν μέσα από τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής του όμορφου χωριού μου, βλέποντας γνωστά πρόσωπα, που όμως είχα να ανταμώσω χρόνια, ίσως και δεκαετίες.

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ, ήταν όλοι εκεί εκτός από αυτούς που έπρεπε να είναι...


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στη Κάτω Μηλιά Πιερίας ενημερωτικη εκδήλωση για το θέμα της δημιουργίας Αιολικου Πάρκου στη περιοχή μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης (πλειοψηφίας).
Ακουστηκαν απόψεις για τα οφέλη της εγκατάστασης, τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και γενικά έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.
Προσέξτε τι έγινε...

Δήλωση του Ποινικολόγου Β.ΝΟΥΛΕΖΑ Δικαιούνται πολιτικό άσυλο οι 8 Τούρκοι Στρατιωτικοί.Δεν υφίσταται διμερής Σύμβαση περί έκδοσης τους.


Η Σύμβαση της Γενεύης του1951 (La Convention du Genevre)πού η Ελλάδα έχει κυρώσει με εθνικό  Νόμο αλλά και ο ΚΠΔ απαγορεύουν  όταν πρόκειται γιά έγκλημα πού χαρακτηρίζεται κατά τόν ελληνικό νόμο στρατιωτική η πολιτικό ιδίως  όταν από τις περιστάσεις προκύπτει βάσιμα ότι η έκδοση ζητείται αμιγώς  για πολιτικούς λόγους και έχει ήδη ανακοινωθεί ή επιβολή βαρύτατης ποινής η ακόμη τής εσχάτης δηλ.τής θανατικής για τό αδίκημα τής εσχάτης προδοσίας ,

Επανίδρυση ή απομόνωση; ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ


Σεβόμενος την τακτική της σημερινής ηγεσίας της παράταξής μας υπέρ της διαφάνειας και της εξυγίανσης δε θα μπορούσα να μην ενισχύσω το δημόσιο διάλογό μας για τις εξελίξεις στην Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας.

Καλημέρα, υπέροχο πρωινό σήμερα από τα βουνά των Γρεβενών, Κυριακή 17 Ιουλίου 2016