Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" θυμάται... Τι γινόταν πριν από ένα χρόνο στις τράπεζες της Κατερίνης με τα capital controls που φυσικά δεν έφυγαν ποτέ...

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" θυμάται... Τι γινόταν πριν από ένα χρόνο στις τράπεζες της Κατερίνης με τα capital controls που φυσικά δεν έφυγαν ποτέ...

Κρύα νερά και σοκολατάκια κάτω από την ομπρέλα για όσους και όσες χρησιμοποιούν τα ΑΤΜ του πρώην Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (Eurobank) στην Κατερίνη

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία του πρώην Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και νυν Eurobank έχουμε την χαρά να βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες στην πόλη μας.

Δήλωση του Π. Λαφαζάνη, γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε για το ξεπούλημα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

«Η ληστεία, υπό μορφή πειρατικής επιδρομής και κατοχικού πλιάτσικου του ελληνικού Δημοσίου και του ελληνικού λαού, κλιμακώνεται, χωρίς φραγμούς, χωρίς όρια και με έναν κυνισμό που δεν έχει προηγούμενο.

Δήμος Κατερίνης: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)

Ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη 14 Ιουλίου και εξελίσσεται ομαλά στο Δήμο Κατερίνης, η υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, για τα νοικοκυριά που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.


Tο Νηπιαγωγείο ΠΛΑΤΩΝ σε Διεθνές Συνέδριο στη Γερμανία

Το Νηπιαγωγείο των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ «Sinbad».  To πρόγραμμα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και στην υποστήριξη των εκπαιδευτικών σχετικά με τη χρησιμότητα της αφήγησης στην εκπαίδευση. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται με την ανάπτυξη εκπαιδευτικού πακέτου  (μαθήματα e-learning) και με την εφαρμογή του σε μορφή μικτής μάθησης.

ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ


Ο τομέας της ενέργειας μπορεί να αποτελέσει κομβικό εθνικό τομέα παραγωγής έρευνας και καινοτομίας συμβάλλοντας στο συνολικό μας πρόγραμμα για κοινωνικό και οικολογικό μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου.

Αποζημιώσεις ζωικού κεφαλαίου ύψους 359.829,44 καταβάλλει ο ΕΛ.Γ.Α.

Ο ΕΛ.Γ.Α. πρόκειται να καταβάλει σήμερα, Παρασκευή 15 Ιουλίου, 359.829,94 ευρώ σε 380 δικαιούχους κτηνοτρόφους για ζημιές που υπέστη το ζωικό κεφάλαιο τους στα έτη  2014 και 2015.
Με βάση την κατάταξη των πληρωμών το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων συγκεντρώνει ο Νομός Λαρίσης, όπου καταβάλλονται  συνολικά 48.560 ευρώ, ενώ ακολουθούν  οι Νομοί Θεσσαλονίκης και Χανίων με τους δικαιούχους κτηνοτρόφους τους να εισπράττουν 47.437,86 και 38.983,20 ευρώ αντίστοιχα.

18 Ιουλίου 2016 Συνέντευξη Τύπου almiraMAN Απονομές αναμνηστικών πλακετών και «Η Κατερίνη και η δυναμική της στο τρίαθλο»

Την Δευτέρα 18 Ιουλίου και ώρα 19:00’ στο almira beach bar σας προσκαλούμε σε Συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί από το Δ.Σ. του ΑΠΣ ΤΡΙΑΣ και την οργανωτική επιτροπή του almiraMAN με την συμμετοχή αρμόδιων φορέων, για την απονομή πλακετών για την συμβολή τους στην διοργάνωση του 2015 και στην οποία θα ανακοινωθούν επίσημα, ο απολογισμός της διοργάνωσης και οι σκέψεις των φορέων για την διοργάνωση της επόμενης χρονιάς  .


ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00. ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΗΛΙΑ.


Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία, πως δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία για κανέναν μας. Απόψε θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για όλα εκείνα τα οποία μας απασχολούν.

Έχουν ήδη ενημερωθεί όλοι, αλλά και μέσω της δημόσιας αυτής πρόσκλησης η ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ, καλεί όλους τους φορείς του τόπου, όλους εκείνους τους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν την παραχώρηση του δάσους στην εταιρία, όλους εκείνους που τόλμησαν και είπαν ότι δεν υπήρξε ενημέρωση και όλους τους θεσμικούς παράγοντες του τόπου.

Ο Δήμος Κατερίνης κάνει έξωση στο Φεστιβάλ Ολύμπου.


Δήλωση Σάββα Χιονίδη 27/8/2014 για τους ανθρώπους του Φεστιβάλ Ολύμπου:
«θέτουν στο επίκεντρο τον πολιτισμό που πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για κάθε κοινωνία και καταθέτουν χρόνο και κυρίως ψυχή για την πόλη και τους ανθρώπους της».…
Δήλωση Σάββα Χιονίδη 27/8/2014 για το Φεστιβάλ Ολύμπου:
«όλοι οι χώροι και οι πολιτιστικές υποδομές του Δήμου Κατερίνης είναι στη διάθεση του Φεστιβάλ Ολύμπου».
Αυτά έλεγε ο Δήμαρχος πριν δύο χρόνια…

Καλημέρα, Παρασκευή σήμερα 15 Ιουλίου 2016