Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

ΑΣΠΕ (Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος):ΠΡΟΣΟΧΗ - ΕΠΕΙΓΟΝ: Με σ/ν που είναι στη διαβούλευση μειώνεται το ποσοστό προσλήψεων πολ στο Δημόσιο!


Προς όλες τις Πολυτεκνικές Οργανώσεις-Μέλη της ΑΣΠΕ
Συνάδελφοι.
Αναρτήθηκε για διαβούλευση το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για το: «Ενιαίο Σύστημα Κινητικότητας στη Δημόσια Διοίκηση […]
Με το άρθρο 23 του παραπάνω νομοσχεδίου μειώνεται από 20% στο 15% το ποσοστό που προβλέπεται στο άρθρο 14 του Ν. 2190/1994 , με βάση το οποίο:

Επιστημονική ενημέρωση για την αιολική ενέργεια και τα αιολικά πάρκα, την Παρασκευή 15 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της Κάτω Μηλιάς.

Επιστημονική ενημέρωση για την αιολική ενέργεια και τα αιολικά πάρκα, την Παρασκευή 15 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία της Κάτω Μηλιάς.

Έχοντας ως βασικό στόχο την ευαισθητοποίηση των συνδημοτών μας, μέσω της σωστής πληροφόρησης κι ενημέρωσης, κυρίως μέσω επιστημονικών δεδομένων και βάσει μελετών, ενημερώνουμε την τοπική κοινωνία της Μηλιάς και όλους τους Πιεριείς ότι την Παρασκευή 15 Ιουλίου και ώρα 21:00, στην κεντρική Πλατεία της Κάτω Μηλιάς, θα πραγματοποιηθεί ομιλία – ενημέρωση σχετικά με το τι συμβαίνει με τα αιολικά πάρκα και με την αιολική ενέργεια.

ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016 ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11 Σεπτεμβρίου 2016, 11:00 πμ

ΤΟΠΟΣ: Νέα Τραπεζούντα Πιερίας

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 10.000 μέτρων (τρέξιμο αγωνιστικού χαρακτήρα) & 5.300 μέτρων (περπάτημα μη αγωνιστικού χαρακτήρα)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Νέας Τραπεζούντας Πιερίας "Αλέξανδρος Υψηλάντης". Ο αγώνας τελείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας “ΖΕΥΣ”. 

ΕΝΑΡΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ι.Μ. ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡ.ΦΕ.Ο. ΜΕ ΤΣΕΧΙΑ


Το Φεστιβάλ Ολύμπου γνωρίζει μια ακόμα αναγνώριση και καταξίωση. Αυτή τη φορά από την Τσεχία που διανοίγει προοπτικές συνεργασίας με τον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό της Πιερίας και όχι μόνο.

6ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Ανατολικορωμυλιωτών


Το Σάββατο 10 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε στον χώρο της εμποροπανήγυρης Αιγινίου το 6ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Ανατολικορωμυλιωτών, που συνδιοργάνωσαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας (ΠΟΣΑΡ) και ο Δήμος Πύδνας Κολινδρού με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Ανάγκη για άμεση βοήθεια!


Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Πιερίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του, τους φιλολόγους και γενικότερα τους εκπαιδευτικούς, να μεταβούν, εφόσον έχουν τη δυνατότητα, σε οποιαδήποτε μονάδα αιμοληψίας, σε οποιαδήποτε πόλη, ανεξάρτητα από ομάδα αίματος, για να συνδράμουν την Αναστασία Γεροφωκά, οργανωτική γραμματέα του Συνδέσμου, η οποία στη μάχη που δίνει, έχει ανάγκη αίματος και, κυρίως, αιμοπεταλίων.

Ο Olympus Faethon Marathon στον Κοκκινοπλό Ολύμπου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Κοκκινοπλό την Κυριακή 9 Ιουλίου ο καθιερωμένος αγώνας ορεινής πεζοπορίας,με την επωνυμία "Faethon Olympus Marathon-Απόστολος Τσουρέκας".Εκατοντάδες αθλητές όλωντων ηλικιών,από την Ελλάδα και το εξωτερικό,συμμετείχαν στο Μαραθώνιο που διοργανώθηκε φέτος

45ο Φεστιβάλ Ολύμπου.ΕΚΘΕΣΗ ΡΟΥΜΑΝΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΔΙΟΝ. Συνεχίζεται στο Δίον ή έκθεση Ρουμάνων καλλιτεχνών με τίτλο «Τάσεις και αναπαραστάσεις της σύγχρονης ρουμανικής ζωγραφικής»


H έκθεση Ρουμάνων καλλιτεχνών στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών του Δίου (2 Ιουλίου 2016 – 5 Αυγούστου 2016) αποτελεί συνδιοργάνωση της Ρουμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου και εντάσσεται στο πλαίσιο του φετινού αφιερώματος του Φεστιβάλ στη Ρουμανία.

Αντιπροσωπεία βουλευτών της Ν.Δ. με επικεφαλής τον βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο στην Ταιβάν


Επίσκεψη πενταμελούς αντιπροσωπείας Βουλευτών της Ν.Δ. στην Ταιβάν πραγματοποιήθηκε στο διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου μετά από πρόσκληση της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ταιπέι στην Αθήνα με επικεφαλής τον βουλευτή Πιερίας Κ.Κουκοδήμο

Θερινός κινηματογράφος κάθε Τετάρτη στο στέκι της Λαϊκής Επιτροπής Κατερίνης


Καλημέρα, Τρίτη σήμερα 12 Ιουλίου 2016