Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Πλήθος κόσμου αυτή την ώρα στον Ι.Ν. Αγίας Άννης για την γιορτή νεολαίας. (Αύριο το πρωί στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" αποκλειστικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση)

Πλήθος κόσμου αυτή την ώρα στον Ι.Ν. Αγίας Άννης για την γιορτή νεολαίας. (Αύριο το πρωί στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" αποκλειστικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση)

ΤΟ ΤΑ ΓΚΛΙΝ ΓΚΛΙΝ. Της Ειρήνης Παπαδοπούλου




Μια φορά κι έναν καιρό, σ'ένα μικρό χωριό πέρα από την ιστορία και τους τόπους τους γνωστούς, ζούσαν δύο αδέρφια με τη μητέρα τους. Τα αδέρφια ήσαν γεωργοί, όπως οι περισσότεροι χωρικοί. Κάποτε αρρώστησε η μάνα τους, η κυρά Δόμνα κι έφεραν στο σπίτι το μοναδικό γιατρό του χωριού.

"Δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα πάρει αυτά τα φάρμακα και θα γειάνει", είπε ο γιατρός, τα έγραψε σ'ένα χαρτί κι έφυγε.

Τί θα κάνουμε αδερφέ, είπε τότε ο πιο μικρός, ο Μιχάλης. Η σοδειά μας φέτος δεν ήταν καλή και τα λεφτά μας σχεδόν σωθήκαν. Πώς θ'αγοράσουμε τα φάρμακα στη μάνα;

45ο Φεστιβάλ Ολύμπου Το «ταξίδι» ξεκίνησε!

45ο Φεστιβάλ Ολύμπου  Το «ταξίδι» ξεκίνησε! 45ο Φεστιβάλ Ολύμπου  Το «ταξίδι» ξεκίνησε!
Με μια λαμπερή τελετή, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου άνοιξε αυλαία το 45ο Φεστιβάλ Ολύμπου με τιμώμενη χώρα τη Ρουμανία.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του Κέντρου Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου, που περιελάμβανε την τελετή έναρξης και τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής Ρουμάνων καλλιτεχνών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΙΤΡΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΥΔΝΑΣ ΚΙΤΡΟΥΣ
Η ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κυπαρίσση, καθώς και την απόκτηση του 18χρονου και πολλά υποσχόμενου αδελφού του Γιώργου Κυπαρίσση από τον Γ.Α.Σ. Σβορώνου.


Από το Δ.Σ

Ταξίδι στην ψυχή των Βαλκανίων μέσα από τις εικόνες της Έκθεσης BULB. Στη Γκαλερί ΜΑΤΙ από 1η μέχρι και τις 14 Ιουλίου η Συλλογική Έκθεση Φωτογραφίας


Εικόνες από ένα ταξίδι στην ψυχή των Βαλκανίων και την ουσία της φωτογραφίας φέρνει στην Κατερίνη η Συλλογική Έκθεση Φωτογραφίας BULB, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιηθήκαν το βράδυ της Παρασκευής, της 1ης Ιουλίου, στην Γκαλερί ΜΑΤΙ.

Απόψε στην Ανδρομάχη το 5ο Αντάμωμα Κρητών & Φίλων από τους "Σταυραετούς"


Σήμερα Κυριακή 03 Ιουλίου και ώρα 20:30, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο του οικισμού Ανδρομάχης, το 5ο Αντάμωμα Κρητών & Φίλων από τον Σύλλογο Κρητών "ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ".
Όπως είναι γνωστό, το Αντάμωμα ήταν προγραμματισμένο για χθες το βράδυ (Σάββατο), ωστόσο οι βροχοπτώσεις που επικράτησαν οδήγησαν τους διοργανωτές στην απόφαση να αναβληθεί για σήμερα την ίδια ώρα.

Γιορτή νεολαίας στην αυλή της Αγίας Άννης σήμερα το βράδυ

Εκδήλωση του Γραφείου Νεότητας της Ι.Μ. Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΦΩΤΙΟΣ»
Καλοκαιρινές αποδράσεις 2016

ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ. ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016. Στο Αρχαίο Θέατρο Δίου. Παρασκευή 26 Αυγούστου. Ώρα 21:00μ.μ.

Ο Γιάννης Πάριος είναι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της Ελλάδας, αλλά και από τους μεγαλύτερους συνθέτες, μια που σε όλα αυτά τα χρόνια έγραψε δίσκους, που είχαν τεράστια επιτυχία. 

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. 

Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια του.