Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Επιστολή του φιλοζωικού σωματείου Κατερίνης "Ο ΑΡΓΟΣ".

Επιστολή του φιλοζωικού σωματείου Κατερίνης "Ο ΑΡΓΟΣ".
Κάθε χρόνο ακούμε εξαγγελίες και διάφορα «θα», από το Δήμο Κατερίνης όσον αφορά την διαχείριση των αδέσποτων ζώων αλλά και για τη λειτουργία του κυνοκομείου, αλλά δυστυχώς για ακόμα μια φορά τα πράγματα δεν άλλαξαν καθόλου μάλιστα είναι χειρότερα από άλλες φορές. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ»: «ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΚΡΗΤΗ»

Το Σάββατο 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πάρκου Κατερίνης το 5ο ξαθεριώτικο δρώμενο από το Σύλλογο Κρητών Πιερίας «Το ξαθέρι».

Η φετινή μουσικοχορευτική παράσταση που είχε τον τίτλο «Για μια χούφτα Κρήτη», ήταν ένα ταξίδι στη λογοτεχνία, μια νοσταλγική περιδιάβαση στους νομούς της Κρήτης μέσα από λυρικές λογοτεχνικές περιγραφές των εμβληματικών της πόλεων, αναβίωση ξεχασμένων τοπικών χορών, παλιές φωτογραφίες, τοπικές φορεσιές…

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" πήγε στην... Βουλή των Ελλήνων και σας κάνει την ξενάγηση! (Α΄ μέρος)

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" πήγε στην... Βουλή των Ελλήνων και σας κάνει την ξενάγηση! (Α΄ μέρος)
Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" πήγε στην... Βουλή των Ελλήνων και σας κάνει την ξενάγηση! (Α΄ μέρος)

1ο ΔΕΛΤΙΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ,ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗ ΒΑΜΒΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ,ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΠΕ) ΠΙΕΡΙΑΣ


Διαβάστε τους στόχους, διαπιστώσεις, συστάσεις και οδηγίες για τους βαμβακοπαραγωγούς:


Η κυβέρνηση πληρώνει...

Πληρωμές 20,4 εκατ. ευρώ για συνδεδεμένες, νησιά Αιγαίου και Οζώδη Δερματίτιδα

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τις τελευταίες ημέρες πληρώθηκαν:

Ένας χρόνος capital controls. Ένας χρόνος απαξίωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Ένας χρόνος capital controls. Ένας χρόνος απαξίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

ΧΡΟΝΙΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ ΤΟΜΟΣ ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ. Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Σωτηρίου Δ. Μασταγκά με τίτλο «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΜΙΚΤΑ»

Τα ΧΡΟΝΙΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ είναι μια εκδοτική σειρά, της οποίας ο τίτλος είναι άμεσα δηλωτικός του περιεχομένου και του χαρακτήρα της. 

Με τα βιβλία που εκδόθηκαν μέχρι σήμερα, επιτυγχάνεται ασφαλώς καλύτερα και ολοκληρώνεται περισσότερο αποτελεσματικά, αυτό που σημειολογείται ως τοπική πολιτισμική αυτογνωσία.

Στον παρόντα ενδέκατο τόμο με τίτλο «ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΜΙΚΤΑ» περιέχονται μελέτες για τον εκκλησιαστικό βίο, οι οποίες αποτελούν καρπό ερευνητικής προσπάθειας και συγγραφικής δοκιμασίας αρκετών ετών. 

Κλειστά λόγω διακοπών!


Το  Διοικητικό Συμβούλιο του  Σωματείου  Συνταξιούχων  O.A.E.E. N. Πιερίας  ενημερώνει τα μέλη του ότι το γραφείο του Σωματείου θα παραμείνει  κλειστό  λόγω  θερινών  διακοπών  έως  τις  31  Ιουλίου  2016.

Τίτλοι κυριότητας αγροτεμαχίων στους Ακτήμονες Κτηνοτρόφους της Αιανής Κοζάνης μετά από 60 χρόνια


Επίλυση αιτήματος δεκαετιών του Συνεταιρισμού Αποκαταστάσεως Ακτημόνων Κτηνοτρόφων της Αιανής του Δήμου Κοζάνης για την απόκτηση τίτλων κυριότητος μετά από εξήντα (60) χρόνια χρήσης των αγροτεμαχίων. Η διαδικασία προωθείται με πρωτοβουλία του Συνεταιρισμού Ακτημόνων Κτηνοτρόφων Αιανής, σε συνεργασία με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Γιώργο Ντζιμάνη, με αίτημα που υποβλήθηκε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , Γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκου Μπόλαρη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙ


Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Καταφυγίου, καλούν κάθε ενδιαφερόμενο γιατρό, από ανειδίκευτο μέχρι και συνταξιούχο, που επιθυμεί να προσφέρει, εθελοντικά, τις ιατρικές του υπηρεσίες στο Καταφύγι,

Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος: Κατερίνη, Γήπεδο Πιερικού Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, 21:30 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗΣ Μαζί… με ψυχή!

Ομόρφυνε η Κατερίνη! Καλλιστεία "Μις Τουρισμός 2016" χθες το βράδυ στην Κατερίνη. Στον πεζόδρομο "Γεωργάκη Ολυμπίου". (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ομόρφυνε η Κατερίνη! Καλλιστεία "Μις Τουρισμός 2016" χθες το βράδυ στην Κατερίνη. Στον πεζόδρομο "Γεωργάκη Ολυμπίου". (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)Ομόρφυνε η Κατερίνη! Καλλιστεία "Μις Τουρισμός 2016" χθες το βράδυ στην Κατερίνη. Στον πεζόδρομο "Γεωργάκη Ολυμπίου". (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γιορτή νεολαίας στην αυλή της Αγίας Άννης

ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΛΕΞΗ-ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.


Πες μου μια λέξη, κι’ας είναι ΟΧΙ,
Όχι στα θέλω μου, την προσμονή μου,
Στα όνειρά και επιμονή μου..