Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Τσίρκος Ευθύμιος - Περί εξελίξεων στην ΟΝΝΕΔ

Όσοι γνωρίζουν τη δράση και το ποιόν μου, ξέρουν με πόσο μεράκι και ανιδιοτέλεια ασχολήθηκα τα τελευταία 10 χρόνια με την Παράταξή μας και ιδιαιτέρως την Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας. 

Για ακόμη μια φορά λοιπόν τα λόγια μου δεν εξυπηρετούν κανένα ατομικό συμφέρον - αντιθέτως έχουν προσωπικό πολιτικό κόστος - και αποτελούν δικές μου σκέψεις και μόνο. 

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ με απογοήτευση τις "διαδικασίες επανίδρυσης" της Οργάνωσής μας. 

Καμία ενημέρωση, καμία επικοινωνία και τα νέα έρχονται με ανακοινώσεις του Τύπου.

ΕΟΣ Πέτρας - Μετέωρα τριήμερο Αγ. Πνεύματος 18-20 Ιουνίου. (ΒΙΝΤΕΟ)


Το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος 18-20 Ιουνίου 2016 ο ΕΟΣ Πέτρας Πιερίας διοργάνωσε αναρριχητικό - πεζοπορικό Camp στα Μετέωρα , οι δραστηριότητες περιλάμβαναν αναρρίχηση στους βράχους των Μετεώρων, πεζοπορία και επισκέψεις σε μοναστήρια.


Τα μέλη του συλλόγου πέρασαν ένα ευχάριστο τριήμερο στα πανέμορφα και μαγευτικά Μετέωρα.



ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΛΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ««Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2016»

ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ  ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΛΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΘΕΣΗ   ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ««Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2016»
Τα ολόθερμα συγχαρητήρια μου στην ομάδα μαθητών του Γυμνασίου Αλωνίων που κατέκτησε την πρώτη θέση στον 10ο Τελικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2016» του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece», που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας με τον «Έξυπνο Κάδο» έξυπνο ανακύκλωσης « Smileybin”.

Συγχαρητήριο μήνυμα

Συγχαρητήριο μήνυμα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ συγχαίρει τον κ. Στέφανο Κοκτσίδη, για την επιτυχία της εισαγωγής του στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών. Ο κ. Κοκτσίδης έχει προσφέρει στον Σύλλογο ΒΕΝΙΑΜΙΝ τις νομικές του υπηρεσίες και είναι ένας εκ των άξιων συνεργατών μας. Του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη στην περάτωση των σπουδών του.
Με εκτίμηση
Εκ μέρους του Δ.Σ του ΒΕΝΙΑΜΙΝ
Ο Πρόεδρος κ. Χάρης Αναστασίου

Ο ΕΟΦ ανακαλεί αρωματικά χώρου με… κανναβινοειδή. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γόμωση και να καπνιστούν!!!



Στην ανάκληση αρωματικών χώρου-ποτ πουρί προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), διότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Χημικών Υπηρεσιών του Γενικού Χημείου του Κράτους, ταυτοποιήθηκαν συνθετικά κανναβινοειδή.
Συγκεκριμένα, ο ΕΟΦ προχώρησε στην ανάκληση των προϊόντων Deep Blue Ocean και Luminated Aroma (ποτ πουρί αρωματικών χώρου), διότι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ταυτοποιήθηκε το συνθετικό κανναβινοειδές MDMB-CHMICA.

8 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΚΟΖΑΝΗ


Στη λίμνη Πολυφύτου της Κοζάνης πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Ιουνίου οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας « Ο Αλιάκμων», που διοργάνωσε με επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης. Το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα περιελάμβανε 19 αγωνίσματα όλων των κατηγοριών, στα οποία συμμετείχαν πάνω από 350 αθλητές από 12 συλλόγους σε 175 πληρώματα.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Καταστροφικές συνέπειες για Δομές, γονείς και εργαζόμενους με το νέο πρόγραμμα της "Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής"
Την 24η Ιουνίου δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ 1850 Β της Κ.Υ.Α. με τις αλλαγές στο πρόγραμμα της «Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το 2016-2017. Ο Υπουργός Εσωτερικών, κ.Κουρουμπλής, δήλωσε μία μέρα πριν στη Βουλή, απαντώντας σε ερώτηση Βουλευτή για το θέμα: «εγώ, νομίζω ότι έγινε ένας πολύ χρήσιμος και πολύ δημιουργικός διάλογος και αποτέλεσμα αυτού του διαλόγου ήταν να πάμε σε ένα νέο σύστημα, πιο δίκαιο, πιο δημοκρατικό, πιο κοινωνικό, πιο αντιγραφειοκρατικό…». Η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΝΕΡΟΥ


H Δ.Ε.Υ.Α Κατερίνης σας ανακοινώνει ότι, στις 28 Iουνίου ημέρα Τρίτη, κατά τις ώρες 02:00 π.μ. ξημερώματα Τρίτης έως 06:00 π.μ., θα υπάρχει διακοπή νερού σε όλη την πόλη, λόγω προγραμματισμένων εργασιών για την αντικατάσταση κεντρικής βάνας επί της οδού Ειρήνης και Τερζοπούλου γωνία.

Η κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο 13ο Olympus Marathon 2016. Δείτε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον μεγάλο μαραθώνιο του Ολύμπου!

Η κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο 13ο Olympus Marathon 2016. Δείτε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον μεγάλο μαραθώνιο του Ολύμπου!Η κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο 13ο Olympus Marathon 2016. Δείτε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον μεγάλο μαραθώνιο του Ολύμπου!
Η κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο 13ο Olympus Marathon 2016. Δείτε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον μεγάλο μαραθώνιο του Ολύμπου!Η κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" στο 13ο Olympus Marathon 2016. Δείτε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον μεγάλο μαραθώνιο του Ολύμπου!

Αριστεύσαντες του ΓΕΛ Κάτω Μηλιάς 2015-16


Η Διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του ΓΕΛ Κάτω Μηλιάς συγχαίρει τις μαθήτριες και τους μαθητές που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2015-2016 και εύχεται σε όλους καλή πρόοδο και καλό καλοκαίρι. Τα ονόματα των μαθητών είναι τα παρακάτω:

Ορκωμοσία Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού


Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης


Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, που θα γίνει στις 28 Ιουνίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κατερίνης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα:

ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ-Προγράμματα ΛΑΕ/ΟΓΑ 2016

1. Κοινωνικός Τουρισμός (6ήμερες διακοπές)
2. Ιαματικός Τουρισμός (6ήμερες διακοπές και μέχρι 5 απλές λούσεις σε εγκαταστάσεις Υδροθεραπευτηρίων)
3. Εκδρομικό πρόγραμμα με 3ήμερες, και μονοήμερες εκδρομές
4. Δωρεάν Παροχή Βιβλίων
5. Δωρεάν Παροχή Εισιτηρίων Θεάτρου

Δομνίκη Καράντζιου "Ο γλάρος Νάθαν, ο Σφυριχτής" - Μια Νουβέλα για το καλοκαίρι. Πέμπτη 8:00 το βράδυ, 30 Ιουνίου 2016 στο βιβλιοπωλείο "1900".

Δομνίκη Καράντζιου "Ο γλάρος Νάθαν, ο Σφυριχτής" - Μια Νουβέλα για το καλοκαίρι. Πέμπτη 8:00 το βράδυ, 30 Ιουνίου 2016 στο βιβλιοπωλείο "1900".

Η Δομνίκη Καράντζιου παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο, τη Νουβέλα 'Ο γλάρος Νάθαν, ο Σφυριχτής' που διακρίθηκε το 2015 με έπαινο στον 34ο διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών.

Σχέρια Κέρκυρας - Πιερικός Αρχέλαος 34 - 40


Συγκλονιστικός αγώνας για γερά νεύρα!Η ψυχραιμία της προπονήτριας και οι σωστές επιλογές των παικτριών έφεραν το θετικό αποτέλεσμα!

ΓΙΟΡΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ


Νέο έργο υλοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στo πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Δίου- Ολύμπου


Μετά την έγκριση του σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Δίου-Ολύμπου, σε στάδιο υπογραφής σύμβασης βρίσκεται έργο του Δήμου Δίου- Ολύμπου που αφορά την ασφαλτόστρωση της υφιστάμενης οδού από Αγ.Αποστόλους έως Αγ. Παρασκευή της Δημοτικής Κοινότητας Βροντούς και θα υλοποιηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

ΚΟΙΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Θέμα: Συνεδριάσεις του ΠΥΣΔΕ στις 21-6-2016 & 22-6-2016

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι 

Κατά τη συνεδρίαση της 21ης και 22ας Ιουνίου του 2016 υπολογίστηκαν τα οργανικά κενά και πλεονάσματα σε επίπεδο Νομού, προκειμένου το υπουργείο να προβεί στις μεταθέσεις για το σχολικό έτος 2016-17

Αυτά έχουν ως εξής:

Ανακοίνωση Πρόσληψης Υπαλλήλου στον Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης ανακοινώνει την απόφασή του να προσλάβει έναν υπάλληλο – γραμματέα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου με τα ακόλουθα προσόντα:

ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ (ΜΑΞΙΜΟΒΙΤΣ) ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Η Ε.Π.Μ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Με τη συμμετοχή επτά χορωδιών μεταξύ των οποίων και η αντίστοιχη της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στην Καστοριά η 3η χορωδιακή συνάντηση, την οποία η διοργανώτρια πολυφωνική χορωδία του Αγίου Νικάνορα της ακριτικής πόλης καθιέρωσε ως ετήσιο θεσμό. Υποστηρικτές στο όλο εγχείρημα που υλοποιείται με αφορμή την παγκόσμια ημέρα μουσικής, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

5ο Αντάμωμα Κρητών & Φίλων από τους “Σταυραετούς”

Το 5ο Αντάμωμα Κρητών & Φίλων διοργανώνει το Σάββατο 02 Ιουλίου, στις 20:30 στο δημοτικό σχολείο Ανδρομάχης, ο Σύλλογος Κρητών Ν.Πιερίας «ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ». 

Νωρίτερα, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση για τους Κρήτες Πεσόντες Μακεδονομάχους Πιερίας και Μακεδονίας 1904 – 1908, στον Iερό Nαό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. 

Μετά το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης, η πομπή που θα σχηματιστεί θα κατευθυνθεί συνοδεία μουσικών σχημάτων και χορευτικών τμημάτων, στο χώρο του Ανταμώματος, για την έναρξη της εκδήλωσης.

Σήμερα το βράδυ η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο θεατράκι του πάρκου Κατερίνης μαζί με το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης!