Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Πέρασε όπως αναμενότανε το πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα-φωτιά της κυβέρνησης. Ναι 153, Όχι 145.


H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου ψήφισε ναι επί της αρχής και όχι στα άρθρα 184-204 που αφορούν τα Ταμείο και όχι στην τροπολογία που αφορά την «κόφτη».
Ναι ψήφισαν οι τρεις βουλευτές μας του ΣΥΡΙΖΑ, Σκούφα-Καστόρης-Τζαμακλής.
Όχι ψήφισε ο βουλευτής ΝΔ Κώστας Κουκοδήμος.

Καλό σας βράδυ μέχρι το επόμενο πολυνομοσχέδιο...

Πύδνα Κίτρους-Ιάλυσος Ρόδου 1-0 ΗD Tελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών 2015-16 by Metrosport.gr (BINTEO)

Πύδνα Κίτρους-Ιάλυσος Ρόδου 1-0 ΗD Tελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών 2015-16 by Metrosport.gr (BINTEO)

Η κατάθεση στεφάνων σήμερα στην Κατερίνη για την μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Η κατάθεση στεφάνων σήμερα στην Κατερίνη για την μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων.

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ Η ΤΕΤΡΑΚΩΠΟΣ ΕΛ.ΒΑΡΩΝ. Και σε 2η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες με το Θωμά Καραμήτρο ευελπιστεί ο Ν.Ο.ΚΑΤ.


Απευθείας στον τελικό του αγωνίσματος της τετρακώπου ελαφρών βαρών ανδρών, προκρίθηκε το πλήρωμα της Ελλάδας με τους Θωμά Καραμήτρο (Ν.Ο.Κατερίνης), Σπύρο Γιάνναρο (Ε.Ν.Ο.Αιγυπτιωτών), Γιάννη Πέτρου (Ι.Ο.Θεσ/νίκης) και Στέφανο Ντούσκο (Ν.Ο.Ιωαννίνων), τερματίζοντας πρώτο στον πολύ δυνατό προκριματικό αγώνα την Κυριακή 24/5 στη Λουκέρνη της Ελβετίας όπου διεξάγεται ο Αγώνας Ολυμπιακής Πρόκρισης Κωπηλασίας.

Η Δοξολογία στον Ι.Ν. Θείας Ανάληψης Κατερίνης για την Γενοκτονία των Ποντίων

Η Δοξολογία στον Ι.Ν. Θείας Ανάληψης Κατερίνης για την Γενοκτονία των ΠοντίωνΗ Δοξολογία στον Ι.Ν. Θείας Ανάληψης Κατερίνης για την Γενοκτονία των Ποντίων


Μπέττυ Σκούφα: Δηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων. (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπέττυ Σκούφα: Δηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων. (ΒΙΝΤΕΟ)Μπέττυ Σκούφα: Δηλώσεις για την Γενοκτονία των Ποντίων. (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις δηλώσεις της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Μπέττυς Σκούφα για την Γενοκτονία των Ποντίων:

Νίκος Μακρίδης: Απαιτούμε να αναγνωριστεί η γενοκτονία των Ποντίων από όλα τα κράτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Μακρίδης: Απαιτούμε να αναγνωριστεί η γενοκτονία των Ποντίων από όλα τα κράτη (ΒΙΝΤΕΟ)Νίκος Μακρίδης: Απαιτούμε να αναγνωριστεί η γενοκτονία των Ποντίων από όλα τα κράτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του επικεφαλής της "Νέας Εποχής για την Κατερίνη" κ. Νίκου Μακρίδη σήμερα στις εορταστικές εκδηλώσεις για την γενοκτονία των Ποντίων:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗ ΔΕΑΔΟ Α.Ε.


Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΑΔΟ Α.Ε. του Δήμου Δίου-Ολύμπου την Πέμπτη 19/05/2016 δείχνουν περίτρανα ότι ο «κατήφορος» που έχει πάρει η Δημοτική Αρχή δεν έχει τέλος. Τραμπουκισμοί, απειλές, ανήκουστες βρισιές, λεκτικοί προπηλακισμοί, επιθέσεις, ακόμα και παιδαριώδεις χειρονομίες, φανερώνουν τον πανικό στον οποίο βρίσκεται η Δημοτική Αρχή αδυνατώντας να καλύψει τις μεθοδεύσεις και τα ψέματά της αναφορικά με το πόρισμα εσωτερικού ελέγχου στη ΔΕΑΔΟ Α.Ε., και που βέβαια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΜΑΖΑΡΣ!!!

Οι τελευταίες μέρες μιας σύγχρονης Πομπηίας; του Ηλία Χρυσικού


Γράφω αυτό το κείμενο την Κυριακή το πρωί χωρίς να ξέρω την εξέλιξη της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.
Θεωρώ ότι νομοτελειακά η χώρα μας θα χάσει τη δυνατότητα της αυτοδιαχείρισης και παραδίδεται στις διαθέσεις των ξένων.
Δυστυχώς βιώνουμε «Ιστορικές» στιγμές σε μία περίοδο που είναι σαν να ζούμε τις τελευταίες μέρες μιας σύγχρονης Πομπηίας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση της Πύδνας Κίτρους για τη μεγάλη επιτυχία και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.
Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Πιερίας καταγράφει ακόμη μια πολύ μεγάλη επιτυχία στις λαμπρές σελίδες της ιστορίας της.
Θερμά συγχαρητήρια. 
Κώστας Κουκοδήμος 
Βουλευτής Ν.Πιερίας

Απολογισμός Δραστηριοτήτων ΔΣ Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ” περιόδου 2014-2016

Απολογισμός Δραστηριοτήτων ΔΣ Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ” περιόδου 2014-2016Απολογισμός Δραστηριοτήτων ΔΣ Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Πιερίας “Ο ΟΛΥΜΠΟΣ” περιόδου 2014-2016
 Αγαπητοί συμπατριώτες, μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας,
Πέρασαν κιόλας δυο χρόνια από την 4η Μαϊου 2014, την ημέρα όπου 9 Κοκκινοπλίτες, δραστήρια μέλη του Συλλόγου μέχρι τότε, έχοντας ως πρώτιστο κίνητρο την αγάπη για την γενέτειρά μας τον Κοκκινοπηλό και έντονη τη θέληση για διάδοση της πλούσιας Πολιτιστικής μας Παράδοσης στις επόμενες γενεές, αναλάβαμε ύστερα από ομόφωνη γνώμη των συμπατριωτών μας, “το τιμόνι του”.

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της Πύδνας Κίτρους για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της Πύδνας Κίτρους για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ της ομάδας για την αγωνιστικότητα και το αθλητικό ήθος που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και στη Διοίκηση που στήριξε τις προσπάθειες τους, με απαράμιλλη οργάνωση και επαγγελματισμό.
Η αθλητική οικογένεια της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανη γι’ αυτή την επιτυχία που έρχεται να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες που καταβάλουμε, ως Διοίκηση, για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Τσίπουρο από κούμαρα του Ολύμπου. Ένα σπάνιο απόσταγμα Μύθου και Γεύσης.

Τσίπουρο από κούμαρα του Ολύμπου. Ένα σπάνιο απόσταγμα Μύθου και Γεύσης.Τσίπουρο από κούμαρα του Ολύμπου. Ένα σπάνιο απόσταγμα Μύθου και Γεύσης.

Εκεί στις περιοχές γύρω από το κάστρο του Πλαταμώνα, από τις αρχές του Μαΐου, ξεκινά η διαδικασία της απόσταξης κουμαρίσιου τσίπουρου η οποία ολοκληρώνεται στα τέλη του ίδιου μήνα, όπως ορίζεται από τη σχετική εγκύκλιο της οικείας Τελωνειακής Περιφέρειας Κατερίνης.

Πρόταση της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» για τις εκπαιδευτικές εκδρομές των Σχολείων της πόλης μας.

Πρόταση της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» για τις εκπαιδευτικές εκδρομές των Σχολείων της πόλης μας.
Παρουσιάζεται πολύ συχνά το φαινόμενο στις εκπαιδευτικές εκδρομές των Σχολείων μαθητές να περιμένουν μέσα στα λεωφορεία για αρκετή ώρα την έλευση της τροχαίας για τον έλεγχο του λεωφορείου και του οδηγού, αλλά και όταν έρχεται η τροχαία ο έλεγχος να διαρκεί αρκετή ώρα.

-Στο Μετρό- του ΝΙΚΟΥ ΧΑΛΕΠΛΗ


      -Στο Μετρό-                  
Τα βήματα μου, κουρασμένα,
Κατεβαίνουνε σκαλιά , χιλιοπερπατημένα.
Σε ένα βαγόνι του Μετρό, στην πόρτα ακουμπισμένος,
Στις σκέψεις μου κι’ απόψε, νοιώθω βυθισμένος.

Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν.

Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν.Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης. Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν.

Εικόνες εγκατάλειψης και αποσύνθεσης συνάντησαν χθες Σάββατο 21 Μαΐου 2016 όσοι βρέθηκαν στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης και ιδιαίτερα μέσα στο κλειστό γυμναστήριο.
Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» βρέθηκε εκεί στα πλαίσια της γιορτής των κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα.
Ιερωμένοι, συνοδοί αλλά και πολλά παιδιά μας κατάγγειλαν τις άσχημες συνθήκες που συνάντησαν μέσα στο κλειστό γυμναστήριο και εμείς τις καταγράψαμε στην κάμερα και σας τις παρουσιάζουμε.

ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ


Διευρύνοντας τον κύκλο των επαφών και συνεργασιών με πρόσωπα, φορείς και επιχειρήσεις εν όψει του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2016, διοικητικά μέλη και συνεργάτες του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) επισκέφθηκαν το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 τις εγκαταστάσεις της εταιρείας συστημάτων ασφαλείας olympia electronics, στο Αιγίνιο Πιερίας.

Καλημέρα, Κυριακή σήμερα 22 Μαΐου 2016