Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Ο ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Το πρωί της Παρασκευής 20 Μαΐου ο Τίμιος Σταυρός των Ιεροσολύμων από τον Πανάγιο Τάφο και τον Ναό της Αναστάσεως, μεταφέρθηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κολινδρού, όπου βρίσκεται για προσκύνημα, στο Νοσοκομείο Κατερίνης προς αγιασμό και ευλογία των ασθενών, του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού. 

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ! Για να μην περάσει το Πολυνομοσχέδιο νέας λεηλασίας του λαού

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ! Για να μην περάσει το Πολυνομοσχέδιο νέας λεηλασίας του λαού
Κάλεσμα σε όλες τις εργατικές συνδικαλιστικές οργανώσεις να κηρύξουν μαζικές κινητοποιήσεις και απεργίες
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή, για να ψηφιστεί μέχρι την επόμενη Κυριακή 22/5, μνημονιακό Πολυνομοσχέδιο με ένα νέο μεγάλο πακέτο βάρβαρων μέτρων λεηλασίας των λαϊκών εισοδημάτων και της δημόσιας περιουσίας. Η κυβέρνηση, με αυτό το πολυνομοσχέδιο, προωθεί νέα φορολογική επιδρομή, ύψους 1,8 δις ευρώ στα λαϊκά εισοδήματα, μέσω αύξησης ή θέσπισης έμμεσων φόρων, που είναι οι πιο αντιλαϊκοί φόροι και επιβαρύνουν κυρίως τα πιο φτωχά λαϊκά στρώματα.

- ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΨΥΧΗ- του ΝΙΚΟΥ ΧΑΛΕΠΛΗ.


                                                  - ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΨΥΧΗ- 
ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΕΠΛΗΣ.

Παγιδευμένη η ψυχή μου,
σε μακρινές διαστάσεις,
Σε άγνωστους χώρους τριγυρνά,
να αλλάξει παραστάσεις.

Olympus Mountain Activities η εξόρμηση της Κυριακής

 Ορεινή απόδραση!!! Βρέχει, χιονίζει !!!
Η σιωπηλή γοητεία του δάσους όλες τις εποχές , έχει απόλυτα ευεργετική επίδραση στον άνθρωπο . Το καταλαβαίνεις, νοιώθοντας το θρόισμα των φύλλων καθώς περπατάς πάνω τους, ακούγοντας τα πουλιά, τον ήχο του νερού να σε συνοδεύει. Αισθάνεσαι όλο σου το σώμα ν’ αποβάλλει κάθε αρνητική ενέργεια και να χαλαρώνει ως το τελευταίο κύτταρο. Αυτό σας ζητάμε να κάνετε μαζί μας την Κυριακή 22 Μαΐου 2016. Να αποδράσετε από την καθημερινότητα και να χαλαρώσετε!!!

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.
 Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης στο πλαίσιο ενημέρωσης για την πρόληψη της στοματικής υγιεινής από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας , τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κατερίνης και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πιερίας

Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων ΠΕΒ. Οιπροτεινόμενες απαντήσεις που αφορούν τα θέματα 2016 στο μάθημα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας των Ημερησίων, Εσπερινών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (Ομάδα Β΄), Παλαιό Σύστημα.

Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων ΠΕΒ. Οιπροτεινόμενες απαντήσεις που αφορούν τα θέματα 2016 στο μάθημα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας των Ημερησίων, Εσπερινών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ (Ομάδα Β΄), Παλαιό Σύστημα.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

Διευκρινήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας για το νέο Ταμείο, τον ΕΝΦΙΑ και άλλες διατάξεις και μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ


Αθήνα 19/05/2016
Επειδή η ΝΔ προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις σχετικά με το νέο Ταμείο , οφείλει να γνωρίζει τα εξής, ώστε να μην κάνει σπέκουλα :

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης δεν μπορεί να σταματήσει τη ζωή μας!


«Ο σακχαρώδης διαβήτης δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο για άθληση ή ακόμη και για πρωταθλητισμό, όταν ξέρουμε πώς να τον διαχειριστούμε». Πρόκειται για φράση τής Προέδρου τής Ένωσης Διαβητικών Πιερίας, Σωτηρίας Ουσταμπασίδου, με αφορμή τη συμμετοχή τής Ένωσης στο «3ο Almira Τρίαθλον», που πραγματοποιήθηκε στην Παραλία Κατερίνης, το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

Χαϊλατζίδου Γνωσούλα: TTIP free zone η Πιερία

Χαϊλατζίδου Γνωσούλα: TTIP free zone η Πιερία

Στις 21 και 22 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στη Bαρκελώνη , μετά από κάλεσμα του Δήμου Bαρκελώνης, συνάντηση δήμων από όλη την Ευρώπη.
Η συνάντηση κατέληξε στην υπογραφή κοινής Διακήρυξης απαιτώντας τη διακοπή των διαπραγματεύσεων των TTIP και TISA και την μη επικύρωση της CETA.
Η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε στη Βαρκελώνη από δύο δήμους.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ


Με μεγάλη χαρά, οι επαγγελματικοί Σύλλογοι της Παραλίας διαπιστώσαμε την υλοποίηση του αιτήματός μας για την αποξήλωση της παράνομης μαύρης πινακίδας που για μια δεκαετία περίπου, έστεκε στο δώμα κτιρίου στην είσοδο του οικισμού μας.

Η επικινδυνότητά για τους διερχόμενους οδηγούς και πεζούς, αλλά και η αισθητική υποβάθμιση που προκαλούσε η συγκεκριμένη πινακίδα επέβαλλαν την άμεση απομάκρυνσή της.

Αιμοδοσία Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 από τις 09.00 μέχρι τις 13.00 θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος του Συλλόγου μας στο 9ο Δημοτικό Σχολείο. Παρακαλούμε όσοι από τους/τις συναδέλφους μπορούν, ας συμμετέχουν σ΄αυτή τη δωρεά ζωής προς τους συνανθρώπους μας.
Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Βασίλης Λάμπρου Μαρία Μπαχλιτζανάκη

Καλημέρα, Παρασκευή σήμερα 20 Μαΐου 2016