Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Πιερικός Αρχέλαος - ΑΕ Λάρισας

Ο Πιερικός Αρχέλαος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 17 Απριλίου εντός έδρας την ομάδα της ΑΕΛ σε παιχίδι για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της β΄εθνικής κατηγορίας ανδρών.
Η ομάδα της Κατερίνης προέρχεται από καταπληκτική εμφάνιση και μεγάλη εκτός έδρας νίκη εναντίον του Ερμή Λαγκαδά και δείχνει πως έχει τη δυνατότητα να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο και να διεκδικήσει μια υψηλή βαθμολογική θέση.


ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Ε.Α -Δ.Σ.Ε. ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΄60 ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ 1967

To ΔΣ της  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΈΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και Δ.Σ.Ε.(παράρτημα Κατερίνης) προγραμματίζει εκδήλωση με θέμα "Η ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΄60 ΚΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΄67" (αγώνες και  αντίσταση)

Η κλήρωση των ομίλων του ποδοσφαιρικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο


Έγινε σήμερα η κλήρωση των ομίλων για το Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο στην Βραζιλία.
Δείτε τους ομίλους:

Χάντμπολ: Αποχώρησε από τα πλέι άουτ ο Αρχέλαος Κατερίνης

Χάντμπολ: Αποχώρησε από τα πλέι άουτ ο Αρχέλαος Κατερίνης

Με πέντε ομάδες θα διεξαχθούν τα πλέι-άουτ της Α1 χάντμπολ των ανδρών, που αρχίζουν το Σάββατο, καθώς ο Αρχέλαος Κατερίνης ενημέρωσε εγγράφως ότι αποσύρεται από τη Β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Επεισόδια στην Νάουσα στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Ζαφειράκη και του Πιερικού Αρχέλαου (ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στην Νάουσα στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Ζαφειράκη και του Πιερικού Αρχέλαου (ΒΙΝΤΕΟ)
Πολλά παράπονα από την ομάδα του Πιερικού Αρχέλαου!
Δείτε τα βίντεο:


Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ πριν από λίγο στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης και πορεία στον πεζόδρομο.

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ πριν από λίγο στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης και πορεία στον πεζόδρομο.


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ της Αγωνιστικής ενότητας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ μετά την δημοσίευση του Δελτίου τύπου της Αγωνιστικής Ενότητας, αν και αποφεύγει τέτοιου είδους απαντήσεις, αποφάσισε να δώσει δημόσια απάντηση στις συκοφαντικές δηλώσεις του αντιπροσώπου που τους εκπροσωπεί στην ΟΕΒΕΠ.

Η Αγωνιστική Ενότητα είναι ενα παραταξιακό ψηφοδέλτιο(που συσπειρώνεται στην ΠΑΣΕΒΕ) και συμμετείχε στις εκλογές της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ, εξέλεξε ένα αντιπρόσωπο ο οποίος συμμετέχει και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΠ και είναι ο  αντιπρόσωπος από το Σωματείο Εστιατόρων Ψητοπωλών  Δήμου Κατερίνης τον κ. Αθανασουλα Μιχάλη.

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας: Πρόσκληση για διαλογή φαρμάκων


Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες
Σας καλούμε να βοηθήσετε στην διαλογή φαρμάκων του Κοινωνικού Ιατρείου/Φαρμακείου «Αλέκος Φτίκας» (ΚΙΚΑΦ), της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, από 18:00 έως 20:00.

Πύδνα Κίτρους-Κρόνος Αργυράδων Κέρκυρας 3-0 HD Κύπελλο Ερασιτεχνών 13-4-2016

Δείτε το βίντεο:


Εκδήλωση - συζήτηση της Λαϊκής Ενότητας Πιερίας

Εκδήλωση - συζήτηση της Λαϊκής Ενότητας Πιερίας
Το τμήμα εργατικής πολιτικής της ΛΑΕ Πιερίας σας προσκαλεί την Παρασκευή 15/4, στις 8μμ στο ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΩΝ, σε εκδήλωση με θέμα: "ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - Η ιστορία του και τα σημερινά του καθήκοντα απέναντι στα μνημόνια". 

Θα μιλήσουν οι Γιάννης Σταθάς, πρ. Βουλευτής ΛΑΕ και Πρόεδρος του ΕΚ Λιβαδειάς, Γιώργος Αλεξάτος, συγγραφέας - ιστορικός. 

Την συζήτηση θα συντονίσει το μέλος της ΝΕ ΛΑΕ Πιερίας και πρόεδρος του ΣΕΕΠΥ Πιερίας, Τάσος Γιαμούζης


Το Γραφείο Τύπου

Η ΠΡΟΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Π.Μ. ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Η κατανυκτική για τους Χριστιανούς περίοδος της Μεγάλης Τεσσαρακοστής  εκφράζεται μουσικά με τα δύο θρησκευτικού περιεχομένου έργα, τον «Ακάθιστο Ύμνο» σε ποίηση του Ρωμανού του Μελωδού και μουσική Χρήστου Λεοντή καθώς και το «Requiem» του John Rutter.

Τα δύο αυτά αξιόλογα έργα θα τα αποδώσει το φωνητικό σύνολο «de profundis» της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, σε προπασχαλινή συναυλία η οποία θα παρουσιασθεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στις 8:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα (κάτωθεν Ιερού Καθεδρικού Ναού Θείας Αναλήψεως Κατερίνης).

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας διερωτάται: Γιατί δεν έχει συμμετέχει ο Ερυθρός Σταυρός στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των προσφύγων της Πιερίας;

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας διερωτάται: Γιατί δεν έχει συμμετέχει ο Ερυθρός Σταυρός στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των προσφύγων της Πιερίας;
Η κατάσταση στον καταυλισμό προσφύγων της Πέτρας Ολύμπου είναι ανησυχητική. Περισσότεροι από 1.000 πρόσφυγες φιλοξενούνται εδώ και τρεις ημέρες στον νέο καταυλισμό ενώ αναμένεται άφιξη άλλων 300 ατόμων εντός των επόμενων ημερών. Δυστυχώς, μέχρι και αυτή την στιγμή η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των φιλοξενουμένων δεν έχει οργανωθεί ακόμη. Δεν υπάρχει ούτε ιατρείο, ούτε φαρμακείο με αποτέλεσμα οι ανάγκες και αυτού του hot spot να καλύπτονται αποκλειστικά από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Κρατικού Νοσοκομείου Κατερίνης.

Οι δομές υγείας του Ν. Πιερίας βρίσκονται ένα βήμα πριν την κατάρρευση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Ελληνορωσικό Κέντρο Πολιτισμού «Άντον Τσέχωφ», σας καλεί στην εκδήλωση: «Ελλάδα –Ρωσία, μια πίστη, μια ιστορία», το Σάββατο 23 Απριλίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα του ΤΕΙ Κατερίνης. Στην εκδήλωση, θα παραστούν εκπρόσωποι της Ρωσικής Πρεσβείας & του Γενικού Προξενείου της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη.
Από το Δ.Σ.

Ζωγραφικές δημιουργίες, αγιογραφίες & έργα origami, στην Αστική Σχολή



Εύα Καϊλή - Όχι σε λευκή επιταγή στην Τουρκία


Η επικεφαλής των Ελλήνων Ευρωβουλευτών του S&D Εύα Καϊλή ύψωσε τους τόνους κατά τη διάρκεια της παρέμβασης της στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στη συζήτηση για την έκθεση προόδου του 2015 για την Τουρκία, τονίζοντας την τεράστια οπισθοδρόμηση της Τουρκίας σε τομείς ζωτικής σημασίας για το Ευρωπαϊκό της μέλλον.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΠΑΜΕ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΑΠΡΙΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 7.Μ.Μ !


Αγωνιστική ετοιμότητα και δράση για την επιτυχία της Γενικής 48ωρης Απεργίας, μόλις το νομοσχέδιο λαιμητόμος για την κοινωνική ασφάλιση έρθει στη Βουλή! Αγώνας για να μην περάσει!
Κανένας εργάτης, νέος, άνεργος δε μπορεί να παρακολουθεί παθητικά τις συμφωνίες της κυβέρνησης με την Ε.Ε, το Δ.Ν.Τ την Ε.Κ.Τ για την αφαίρεση όσων δικαιωμάτων απέμειναν!

Θόδωρος Δημητριάδης: Γιατί ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ

Θόδωρος Δημητριάδης: Γιατί ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ
Πριν από λίγο καιρό έφτασε στην Ελλάδα, προερχόμενο από τη Γερμανία, ένα τριαξονικό φορτηγό με 18 τόνους μεγάλης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Έλληνες, δωρεά του Ελληνογερμανικού Συλλόγου Förder- und Freundeskreis Elliniko e.V.

Φορτωμένο ιατροφαρμακευτικό υλικό και νοσηλευτικά μηχανήματα, αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Τα υλικά αυτά δεν παραδόθηκαν σε κάποιον κρατικό φορέα, υπουργείο, κλπ. για να τα διαθέσει, αλλά σε μια ομάδα απλών πολιτών – την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας, στην Κατερίνη.

Γιατί, άραγε;

Μην ξεχνάτε δεν υπάρχουν ταξί σήμερα

Σε 24ωρη απεργία σήμερα Πέμπτη (ξεκινά από τις 5 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 5 το πρωί της Παρασκευής) οι ιδιοκτήτες ταξί σε ολόκληρη την χώρα, οι οποίοι διαμαρτύρονται. για τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση.

ΤΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ


Το Σάββατο, αντιπροσωπεία της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ μαζί με τον  Γιάννη Δελή Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης και στελέχη της Τομεακής Οργάνωσης Πιερίας   πραγματοποίησαν περιοδεία  στους καταυλισμούς που φιλοξενούνται πρόσφυγες στην ΠΕ Πιερίας, από το ξενοδοχείο της Σκοτίνας, ως τον νέο καταυλισμό της Πέτρας.

Διάλεξη με τον, Ιγνάτιο Μεϊμάρη "Το παιδί σου στην δύσκολη εποχή μας: Οι Καλύτερες πρακτικές για την ασφάλειά του"

Διάλεξη με τον, ΙγνάτιοΜεϊάρη "Το παιδί σου στην δύσκολη εποχή μας: Οι Καλύτερες πρακτικές για την ασφάλειά του"
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
19ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
     Το σχολείο μας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων διοργανώνει Ημερίδα-Διάλεξη με τον Ιγνάτιο Μεϊμάρη ιδρυτή του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου για Εκπαιδευτική Ανάπτυξη με θέμα:
          "Το παιδί σου στην δύσκολη εποχή μας: Οι Καλύτερες πρακτικές για την ασφάλειά του"
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

Ωράριο καταστημάτων Κατερίνης-Πάσχα 2016

Ωράριο καταστημάτων Κατερίνης-Πάσχα 2016